Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،دستگاه تله متری مجهز به هوش مصنوعی توسط رضا محمدی کارمند شرکت آب و فاضلاب مراغه طراحی و ساخته شده است.

کاربرد این سامانه بهینه سازی مصرف انرژی اعم از آب و برق و نیز جلوگیری از هدر رفت انرژی در چاه‌ها و مخازن تولید آب شرب است.

مخترع مراغه‌ای برای ساخت این سامانه در مدت سه سال ۵۰۰ میلیون ریال هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه گفت: دستگاه تله متری مجهز به هوش مصنوعی از سه ماه پیش در مخزن و چاه آب روستای اسفستانج مراغه نصب  شده است و با موفقیت مراحل آزمایش را سپری کرده است.

سلیمانی افزود: با استفاده از این سامانه در مخازن و چاه‌های صعب العبور دیگر نیازی به استفاده از اپراتور نبوده و سامانه تمامی مراحل تامین آب را به صورت خودکار انجام می‌دهد.

او گفت: این دستگاه پس از کسب موفقیت در مراحل آزمایش در دیگر چاه‌ها و مخازن روستایی شهرستان نیز نصب خواهد شد.

این سامانه به شماره ۱۰۳۲۶۵ در اداره کل ثبت شرکت‌ها و مالکیت‌های صنعتی ایران به عنوان اختراع با طبقه بندی بین المللی با کد HO۴Q۹/۰۰؛ HO۴Q۹/۰۴ ثبت شده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۱۲ میلی‌متری باران در رومشکان
  • سارقان حرفه‌ای در بافق دستگیر شدند
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • نظارت تصویری با هوش مصنوعی
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • تغییر نام استقلال کِی و طی چه مراحلی انجام می‌شود؟