Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل روز چهارشنبه در این زمینه گفت: شرکت تعاونی تامین نیاز بافندگان و تولیدکنندگان فرش دستباف روستایی و عشایری ترنج طلایی ایرانیان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریالی در فاز اول برای ۵۰۰ نفر و در فاز دوم و سوم برای هفت هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رامین صادقی افزود: این شرکت با هدف تامین نیاز بافندگان، تولیدکنندگان، تامین مواد اولیه مرغوب، تهیه نقشه بر اساس سلیقه مشتریان، تضمین خرید و حمایت از اشتغال پایدار شکل گرفته و در تلاش است تا همه تولیدکنندگانی را که به صورت انفرادی فعالیت دارند، ساماندهی نماید تا کیفیت بافت و میزان تولید فرش دستباف را افزایش دهد.

وی بیان کرد: خرید تضمینی از هدف‌های دیگر این شرکت است تا بتواند با ارائه نقشه‌های احیا شده، صادراتی و مواد اولیه مرغوب و دستریس با رنگ‌های طبیعی، گیاهی و ثابت، محصولاتی را به صورت هدفمند تولید و از بافندگان حمایت کند.

همچنین با حضور رئیس مرکز ملی فرش ایران یک کارگاه قالی‌شویی و صنایع تکمیلی (رفوگری و مرمت) آغاز به‌کار کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: این کارگاه در بخش ثمرین با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریالی راه‌اندازی شده است که برای ۲۵ نفر به صورت مستقیم و برای ۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال‌زایی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: تلاش می‌شود در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نام‌گذاری شده است، زمینه تولید فرش بیش از پیش مهیا و با برقراری بیمه قالی‌بافان و حمایت از بافندگان، موانع پیش روی این هنر- صنعت از میان برداشته شود.

صادقی در ادامه با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز ملی فرش ایران و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: مفاد این تفاهم‌نامه شامل افراد قالی‌بافی است که تا کنون زیر پوشش بیمه قرار نگرفته‌اند و می‌توانند از کمک‌های دولتی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه استان اردبیل در بیمه نمودن قالی‌بافان توانست رتبه نخست را در کشور کسب کند، افزود: بیمه تکمیلی درمان قالی‌بافان در این استان ۱۰ هزار نفر را زیر پوشش قرار داده است.

بیش از ۵۰ هزار بافنده فرش دستبافت در استان اردبیل شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۳۳ هزار نفر دارای شناسنامه فعالیت در صنعت تولید فرش هستند و میزان تولید بافندگان فرش این استان به ۹۰ هزار متر مربع در سال می‌رسد.

برچسب‌ها فرش افتتاح طرح اردبیل روز صنعت و معدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش افتتاح طرح اردبیل فرش افتتاح طرح اردبیل روز صنعت و معدن اخبار کنکور استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه