Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه تله کام با حضور شرکت‌های فناوری، اپراتور‌های همراه و شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات، هرساله برگزار می‌شود و با توجه به شرایط کرونایی و لزوم رعایت شیوه نامه بهداشتی و همینطور رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زمان برگزاری این نمایشگاه تاکنون دوبار تغییر یافت و از مهرماه به دی ماه و بعد به اسفندماه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و یکمین نمایشگاه تله کام از تاریخ ۵ تا ۸ اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

حضور در این نمایشگاه برای فعالان صنعت مخابرات و ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی، فرصتی برای معرفی خود و تکنولوژی‌های جدید مخابراتی است که در آینده قصد ارائه آن را دارند.

بیشتر بخوانید

برگزاری نمایشگاه تلکام ۹۹ در اسفندماه سال جاری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران تحریم مانع حضور شرکت‌های خارجی است

پیرامون کم و کیف برگزاری این نمایشگاه با فرامرز رستگار، رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرکت‌هایی که در این نمایشگاه حضور دارند گفت:" در این نمایشگاه شرکت‌های تولیدکننده و خدمات فنی مهندسی ایرانی، زیرمجموعه‌های وزارت ارتباطات و اپراتور‌های بزرگ کشور در این نمایشگاه هستند. ما در مجموعه خودمان مستقیما با شرکت‌های خارجی در ارتباط نیستیم، ولی شرکت‌هایی هستند که با شرکت‌هایی خارجی همکاری دارند و در این نمایشگاه حضور دارند، به دلیل تحریم شرکت‌های خارجی در تله کام یا نمایشگاه‌های دیگر حضور پیدا نمی‌کنند و با اسم خودشان در نمایشگاه حضور ندارند، اما با شرکت‌های ایرانی همکاری دارند. "

پاویون‌هایی برای حضور استارتاپ‌ها

رستگار درباره شرکت‌های استارتاپی شرکت کننده در تله کام توضیح داد:" طبیعتا شرکت‌هایی که وابسته به سندیکا هستند، شرکت‌های تولیدکننده بزرگ و صاحب نام تولید صنایع مخابراتی هستند، منتها در نمایشگاه تله کام پاویون‌هایی تدارک دیده شده تا شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی بتوانند در آنجا حضور داشته باشند. این پاویون‌ها مربوط به صندوق نوآوری و شکوفایی است که فضایی را برای حضور استارتاپ‌ها آماده کرده و از آن‌ها حمایت می‌کنند. در این پاویون صندوق نوآوری و شکوفایی بیشتر از ۲۰ شرکت استارتاپی و دانش بنیان حضور دارند. "

وی ادامه داد:" پاویون دیگری هم با نام پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات است که مختص حوزه ICT است که به پارک سجاد هم معروف شده، این پارک زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. "

حضور ۱۱۰ شرکت در تله کام ۹۹

رستگار درباره تعداد شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه گفت:" تاکنون و براساس ثبت نام‌هایی که صورت گرفته حدود ۱۱۰ شرکت برای حضور در تله کام ثبت نام کردند و انتظار می‌رود که این تعداد تا روز آخر بیشتر هم بشود. "

به گفته رئیس سندیکای صنعت مخابرات شرکت‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات حاضر در این نمایشگاه بدین شرح هستند: شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، پژوهشگاه فضایی، پارک فناوری ICT شرکت پست و پست بانک.

رستگار درباره حضور استان‌ها در این نمایشگاه گفت:" بعضی از شرکت‌هایی که در تله کام حضور دارند، شرکت‌هایی هستند که کارخانه‌هایشان در استان‌های کشور است و به طبع این شرکت‌ها و مجموعه‌های استانی هم در نمایشگاه حضور دارند. "

پرداخت هزینه شرکت بر عهده خود شرکت‌ها است

وی درباره هزینه حضور در نمایشگاه نیز توضیح داد:" هر شرکتی که بخواهد در این نمایشگاه شرکت کند باید هزینه مختص خودش را بپردازد، چه شرکت‌های دولتی و چه شرکت‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات. فقط شرکت‌های استارتاپی و دانش بنیانی که در پاویون صندوق نوآوری و شکوفایی هستند، حدود ۱۰ درصد از هزینه نمایشگاه را می‌پردازند و باقی هزینه‌ها را صندوق نوآوری تقبل می‌کند. البته این شرکت‌ها قبلا توسط این صندوق انتخاب شده و بعد از تحقیق و تایید در این پاویون حضور پیدا می‌کنند. "

شرکت در تله کام فرصتی خوب برای دانش بنیانی‌ها

رئیس سندیکای صنعت مخابرات در خصوص تاثیر حضور شرکت‌های استارتاپی و دانش بنیان در تله کام بر آینده این شرکت‌ها گفت: "این نمایشگاه دو منظوره است، شرکت‌هایی که دستاوردی دارند و تولید کننده هستند؛ برای نمایش و عرضه محصولاتشان در تله کام حضور پیدا می‌کنند. گروه دیگر شرکت‌های مصرف کننده عمده مانند شرکت مخابرات، شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتور‌ها هستند که در اصل خریدار محصولات هستند نیز در این نمایشگاه حضور دارند و ضمن آشنایی با دستاورد‌های جدید، برنامه‌های آتی خودشان را نیز ارائه می‌دهند، یعنی هر برنامه توسعه‌ای و تجهیزات مورد نیاز خودشان را اعلام می‌کنند و این فرصت بسیار خوبی برای شرکت‌های نوپا و دانش بنیان است تا با نیاز‌های کشور در این حوزه آشنایی پیدا کنند. "

وی افزود:" در ضمن شرکت‌های استارتاپی با شرکت‌های بزرگ تولید کننده آشنا شده و می‌توانند با آن‌ها قرار همکاری بگذارند، چون معمولا استارتاپ‌ها خودشان نمی‌توانند برای پروژه‌های بزرگ قرارداد ببندند و در تله کام می‌توانند با مشارکت با شرکت‌های بزرگتر کارشان را جلو ببرند و وارد بازار کار بشوند، این همکاری هم به نفع شرکت‌های بزرگ است که در هزینه تحقیق صرفه جویی و از ظرفیت استارتاپ‌ها استفاده می‌کنند و هم شرکت‌های دانش بنیان پروژه‌های بزرگ را تجربه می‌کنند. "

گفتنی است، حضور عموم با رعایت تمامی شیوه نامه‌های بهداشتی در این نمایشگاه آزاد است.

گزارش از مائده زمان فشمی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سندیکای صنعت مخابرات شرکت مخابرات وزارت ارتباطات تله کام نمایشگاه حضور دارند شرکت های استارتاپی وزارت ارتباطات صندوق نوآوری صنعت مخابرات شرکت هایی دانش بنیان استارتاپ ها تله کام پاویون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳