Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی، با کیفیت مطلوب ادامه یافته و تقویت شود، گفت: لازم است حضور میدانی فرمانداران برای بازدید از پروژه‌های عمرانی، تولیدی و اقتصادی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی افزایش یابد و نظارت و رصد مستمر بازار کالا بویژه کالاهای اساسی، اقدام و از هرگونه رشد غیرمتعارف قیمت‌ها جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسلان زارع در نشست با فرمانداران، تکریم ارباب رجوع، خدمت رسانی به مردم و صیانت از حقوق شهروندی را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید بسترسازی‌های لازم برای افزایش اعتماد و سرمایه اجتماعی صورت گرفته و خدمتگزاری به مردم به عنوان یک اصل مورد توجه باشد و لحظه‌ای از گره‌گشایی امور مردم غفلت نشود.

وی ارتباط با بدنه فعال اجتماعی را موضوعی مهم خواند و افزود: ملاقات‌های چهره به چهره، دیدار با احزاب و گروه‌های سیاسی و افراد ذی نفوذ، شوراهای اسلامی و همچنین سازمان‌های مردم نهاد به طور منظم انجام شود.

استاندار گیلان ادامه داد: همچنان بر تقویت گفتمان وحدت، همدلی، انسجام و وفاق تأکید دارم و باید تقویت امنیت و آرامش اجتماعی در جامعه پیوسته مورد توجه باشد.

وی اظهار کرد: باید برای امیدبخشی در راستای نشاط سیاسی و بهره گیری از ظرفیت گروه‌های مرجع، معتمدین و چهره‌های سیاسی در راستای امیدافزایی و اقناع سازی افکار عمومی برنامه ریزی صورت گیرد.

وی با یادآوری در پیش بودن مهمترین رویداد سیاسی و اجتماعی که سال آینده انجام می‌شود، گفت: برگزاری انتخابات با سلامت و امنیت کامل، زمینه ساز افزایش اعتماد است و باید برای حضور گسترده مردم در این مشارکت بزرگ، بسترسازی‌های لازم صورت گیرد.

زارع در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری بر اساس قانون برای تحقق شعار جهش تولید، بیان کرد: این مهم در سایه برنامه‌ریزی‌های مناسب و هماهنگی دستگاه‌های ذیربط، فعالان اقتصادی، بخش خصوصی و تعاونی‌ها صورت گیرد.

وی افزایش حضور میدانی فرمانداران، معاونان فرماندار و بخشداران به منظور بازدید از پروژه‌های عمرانی، تولیدی و اقتصادی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی، با کیفیت مطلوب ادامه یافته و تقویت شود.

استاندار گیلان همچنین بر لزوم برگزاری جلسات مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در بازه زمانی ماهانه در فرمانداری ها با حضور دادستان ها، فرماندهان نیروی انتظامی و سایر دستگاه های مرتبط تأکید و فرمانداران را به رصد منظم ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه‌های روستایی و شهری، اجرای فوری و جدی احکام ماده ۹۹ و ۱۰۰ ملزم کرد.

وی خاطرنشان کرد: ذخیره سازی کالاهای اساسی بویژه برای ایام عید نوروز و همچنین نظارت مستمر و رصد قیمت کالاها و خدمات بصورت روزانه انجام پذیرد ضمن آنکه باید نسبت به رصد مستمر بازار کالا بویژه کالاهای اساسی اقدام و از هرگونه افزایش غیرمتعارف قیمت‌ها در استان جلوگیری شود.

زارع طرح مدیریت پسماند روستایی را اقدامی اصولی برای مدیریت مسئله زباله عنوان و اضافه کرد: آموزش صحیح و تدوین برنامه های لازم جهت مدیریت پسماند، در دستورکار باشد چراکه در کنار فعالیت‌های عمرانی، نیازمند آموزش و مشارکت مردم هستیم تا اهمیت تفکیک زباله از مبدا به درستی تبیین و گام‌های جدی مدیریت زباله به ویژه در روستاها و تولید کمپوست برداشته شود.

وی یادآور شد: لازم است با کمک بخشداری‌ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نسبت به زیباسازی سیما و منظر شهری اقدامات لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار گیلان محدودیت کرونایی فرمانداران همه باهم علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران