Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سعدی فتاحی مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاوه گفت : برای خرید ۱۰۰ تبلت‌ در مجموع یک میلیارد و ۱٨۰ میلیون ریال هزینه شده که ۶۲۳ میلیون ریال آن از سوی آموزش و پرورش و ۵۵۷ میلیون ریال دیگر نیز از سوی سپاه ناحیه پاوه جمع آوری شده است.

او گفت : در طول امسال آموزش و پرورش پاوه با راه اندازی پویشی خیرخواهانه و دعوت از خیرین و همکاران به جمع آوری کمک‌های مردمی جهت خرید تبلت و گوشی اقدام کرد که خوشبختانه در این مسیر توانست ۱۵۰ دستگاه تبلت و گوشی را با مبلغی در حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال خریداری و در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاوه افزود: با خرید و اهدای یکصد دستگاه تبلت در روز‌های گذشته، مجموع تبلت‌های خریداری شده در طول امسال به ۲۵۰ دستگاه رسیده است.

فتاحی افزود: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دانش آموزان پاوه به شبکه‌ی آموزش دانش آموزی (شاد) دسترسی دارند و فعالیت‌های آموزشی خود را از این طریق پیگیری می‌کنند.

او ادامه داد: همراهی ارزشمند خیرین پاوه‌ای ستودنی و ماندگار است و برای تعالی برنامه‌های آموزش و پرورش نیازمند همت خیرین هستیم.

مدیر آموزش و پرورش پاوه افزود: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته حدود ۱۰۰ دانش‌آموز آموزش و پرورش پاوه از داشتن گوشی‌های تلفن همراه و یا تبلت محروم هستند که فعالیت‌های آموزشی آن‌ها از طریق معلم‌ها و راهبران آموزشی پیگیری می‌شود .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش مجازی سال تحصیلی دانش آموزان میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۰۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد و تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: بر این اساس تا ۵ سال آینده هزار هنرستان جدید ساخته می‌شود و ۸۰۰ هنرستان هم با تبدیل کاربری ایجاد می‌شوند و تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ واحد هنرستان به واحد تولیدی تبدیل می‌شود.

صحرایی ادامه داد: به هنرستان‌های جوار صنعت تسهیلات داده می‌شود و هنرستان‌های تیزهوشان راه‌اندازی می‌شود و وزارتخانه‌های تعاون، نفت، صمت، گردشگری، راه، بهداشت، ورزش، محیط زیست و کشور مکلف به ایجاد حداقل ۵ هنرستان شدند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب طرح در کمیسیون آموزش مجلس تصویب شده و در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند