Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه گفت: ایران با لغو تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی می‌تواند قطب علم و فناوری در منطقه باشد.

گروه بین الملل بازارنیوز؛ محمدجواد ظریف در دیدار با روسای پارک های علم و فناوری که در محل وزارت امور خارجه برگزار شد، به قابلیت‌های فراوان حوزه علم و فناوری در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: پارک‌های علم و فناوری می‌توانند نیروی کارآمد کشور را رشد داده و موجب کاهش مهاجرت نخبگان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دانشجویان ایرانی به خوبی در دانشگاه های معتبر خارجی جذب می شوند و اگر بتوانیم محیط را برای رشد و کارآفرینی آنان فراهم کنیم حتما ترجیح می‌دهند در کشور خود فعالیت کنند.

وی افزود: پارک‌های علم و فناوری می توانند فضا را برای نخبگان ایرانی به گونه‌ای فراهم کنند که فراتر از حوزه نظری وارد حوزه عملی و تولید شوند. همین روش در دانشگاه‌های خارج از کشور اعمال می‌شود تا از این طریق، توان اقتصادی آن دانشگاه تقویت شود و دانشجو احساس مفید بودن کند.

رییس دستگاه دیپلماسی با بیان این که یکی از مزیت‌های پارک‌های علم و فناوری، توسعه علم و صنعت در کشور است، تصریح کرد: علاوه بر این، پارک‌ها می‌توانند نیروی کارآمد کشور را رشد داده و موجب کاهش مهاجرت نخبگان شوند.

ظریف ادامه داد: شرایط کنونی اقتصادی کشور، مزیت حوزه‌های دانش‌بنیان را بسیار بالا برده است، امکان افزایش صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان در شرایط فعلی، امکان ویژه محسوب می‌شود

وی یادآور شد: در سفرهای خارجی پیش از دوران کرونا که با حضور هیات‌های اقتصادی انجام می‌شد، بیشترین توفیق در انعقاد قرارداد فروش محصولات با شرکت‌های دانش‌بنیان بود که این ویژگی مهم و قابل توجه این شرکت‌هاست.

وی با بیان این که با لغو تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، ایران می‌تواند قطب علم و فناوری در منطقه باشد، افزود: سیاست ما در وزارت امور خارجه، خدمت به اقتصاد کشور است تا سیاست خارجی هم باری بر دوش اقتصاد کشور اضافه نکند و در این راستا ورود به حوزه اقتصادی یک ضرورت محسوب می‌شود.

وزیر امور خارجه افزود: در این راستا برای ایجاد معاونت اقتصادی اقدام کردیم که در این معاونت، یک اداره کل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی و یک اداره تسهیل فناوری و اقتصاد دانش بنیان ایجاد شده و همه ادارات منطقه ای موظفند با این اداره همکاری کنند.

ظریف با یادآوری این که در هر نقطه از جهان برای ارایه دستاوردهای علم و فناوری کشور اعلام آمادگی می‌کنیم، گفت: پارک‌های علم و فناوری می توانند در خصوص معرفی امکانات بازارهای خارجی برای فروش محصولات خود به پایگاه داده ها که به همین منظور تنظیم شده است، مراجعه کنند تا درخواست آنها اجرا شود. در این راستا تمامی سفارت‌خانه‌ها در مناطق مختلف جهان آماده همکاری هستند.

برچسب ها: وزارت امور خارجه ، ظریف ، معاونت اقتصادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mmc

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وزارت امور خارجه ظریف معاونت اقتصادی پارک های علم و فناوری امور خارجه دانش بنیان پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!