Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در مراسم امضاء تفاهم نامه های همکاری بین این پتروشیمی و شرکت‌های داخلی در دومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل که در جزیره کیش برگزار شد اظهار داشت: بوعلی سینا از بزرگترین تولید کنندگان آروماتیک در کشور است‌ که مدتی پیش عرضه سهام آن با استقبال کم نظیر مردم شریف ایران مواجه شد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در مراسم امضاء تفاهم نامه های همکاری بین این پتروشیمی و شرکت‌های داخلی در دومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل که در جزیره کیش برگزار شد اظهار داشت: بوعلی سینا از بزرگترین تولید کنندگان آروماتیک در کشور است‌ که مدتی پیش عرضه سهام آن با استقبال کم نظیر مردم شریف ایران مواجه شد‌.
وی افزود: 60 درصد از محصولات شرکت‌ پتروشیمی بوعلی سینا به خارج از کشور صادر می‌شود که در شرایط سخت تحریم‌ کشور، سالانه حدود 1 میلیارد دلار برای کشور عزیزمان ارز آوری به‌ همراه دارد که افتخار بزرگی برای خانواده بزرگ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا محسوب می‌شود.
سید محمد احمدزاده تصریح کرد: شرکت پتروشیمی بوعلی سینا علاوه در مسیر روشن‌ تولید، در مسیر توسعه نیز قرار دارد.
وی با تشریح پروژه های در دست اقدام‌ در این شرکت گفت: در پتروشیمی بوعلی سینا پروژه‌های مهمی چون شیرین سازی خوراک را در دست اجرا داریم که پروژه‌‌ای تماما ایرانی است و در روزهای آینده راه‌اندازی آن را نوید خواهیم‌ داد‌.
احمدزاده همچنین با اشاره به بازسازی واحد 800 تولید پارازایلن‌ که در حادثه‌ی سال 95 دچار مشکل شده بود‌ اظهار داشت: این برج و کوره دارای 3 پارت مهم است که تماما‌ توسط پیمانکاران ایرانی‌ ساخته شده و این نوید را‌ باید داد که عملیات ساخت به سرانجام‌ رسیده و هم اکنون این برج با ارتفاع 110 متر و از بلندترین‌ برج‌های‌ پتروشیمیایی در حال حمل به ماهشهر است و به زودی توسط مهندسین ایرانی در واحد نصب خواهد شد.
مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا‌ در ادامه، بومی سازی کاتالیست‌های مورد نیاز این شرکت‌ را نیز از دیگر اقداماتی در صنعت پتروشیمی دانست که کشور را از خارج‌ بی‌نیاز کرده است.
در ادامه این مراسم، چندین تفاهم‌نامه از جمله ساخت مخزن 2001c به ارزش 3.920.000 یورو و ظرفیت اشتغال‌زایی 100 نفر با شرکت ماشین سازی اراک، ساخت برج‌های 8001 با ارزش 4.806.500 یورو با شرکت فاتح صنعت کیمیا، ساخت کوره‌های 8001-3 با ارزش 8.400.000 یورور با شرکت فاتح صنعت کیمیا، تفاهم‌نامه ساخت کاتالیست با ارزش 4.714.244 یورو با شرکت‌ اکسیر نوید فرآیند و ظرفیت اشتغال‌زایی400 نفر به صورت مستقیم و 2500 شغل به صورت غیر مستقیم و تفاهم‌نامه تخلیه و بارگیری مولکولارسیو برج‌های جذب با ارزش حدود 600 میلیارد ریال با شرکت وارگه‌ سازه به امضاء‌ رسید.
روابط عمومی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت پتروشیمی بوعلی سینا تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت مدیره این شرکت به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر اشاره و بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴ درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای سطح تولید است.

سهم ۲۵ درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده منجر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین به پیشرفت قابل‌توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، اشاره و تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم به‌منظور خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آتی این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»