Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه جعفرزاده ( Masoumeh Jafarzade ) معروف به مصیح جعفرزاده ( Masih Jafarzade ) متولد 3 مهر 1354 استاد و مدرس موفقیت و نویسنده کتاب های قانون جذب ثروت و تغییر باور مالی و  همچنین مربی بین المللی مهارت های زندگی و کارآفرينی با بیش از 20 سال سابقه تحقیق و پژوهش در زمینه قانون جذب و تغییر باور مالی، این روز ها مادر موفقیت ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتخارات

دارای DBA مالي و سرمايه گذاری
دارای گواهینامه های معتبر در زمینه مدیریت بازرگانی، روانشناسی ، مشاوره ، هیپنوتیزم ، بازاریابی و تبلیغات
دارای چندین تقدیر نامه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
ابداع کننده 540 باور مالی که در ضرب المثل ها و تکیه کلام ها و در فرهنگ ایران وجود دارد
کوچ جذب ثروت

كوچ و مربي بين الملل مهارتهاي زندگي

عضویت ها

عضو انجمن روانشناسی آمریکا

عضو انجمن روانشناسی ایران

عضو انجمن مشاوران ایران

عضویت افتخاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی
عضویت در کانون زنان کار آفرین و بازرگان
عضو اتحادیه مدیران حرفه ای بین الملل

 

زندگی نامه

مصیح جعفرزاده در کودکی زندگی سختی تجربه داشته است، ولی در جوانی با ایده ها و تلاش های فراوان کسب و کار های زیادی را راه اندازی کرده است تا به ثروت قابل توجهی دست پیدا کرده است و در حال حاضر قصد انتقال این تجربه ها رو به دیگران دارد.

آموزش ها

مصیح جعفرزاده این روز ها در حال آماده سازی ویدئو های آموزشی زیادی در زمینه موفقیت مالی و پولسازی می باشد و هر روز این ویدئو ها را در شبکه های مجازی به صورت رایگان منتشر می کند.

 

سرفصل های آموزش های ایشان که در فضای مجازی به صورت روزانه منتشر می شود، شامل:
دوره تغییر باور مالی با قانون جذب مصیح

دوره اتصال به کانال پول سازی کائنات
دوره معجزه کسب و کار

مراقبه و مدیتیشن
و انواع ویدئو های انگیزیشی در زمینه های مختلف می باشد

 

کتاب ها

خانم جعفرزاده در حال حاضر 2 کتاب رسمی چاپ شده دارد، با مجوز رسمی و ثبت در ایران و همچنین این کتاب ها به ثبت بین الملل هم رسید و در سایت آمازون نیز منتشر شده است با نام های:

قانون جذب، نیمه پنهان من راه های درست قانون جذب کتاب های دیگر خانم مصیح جعفرزاده بزودی منتشر خواهند شد

 

فعالیت های هنری

مصیح جعفرزاده از کودکی به نقاشی علاقه خاصی داشته و تا به حال آثار خاصی رو خلق کردن و در نمایشگاه های داخلی و بین المللی زیادی از آن ها رو نمایی شده و همچنین دارای یک گالری شخصی در کرج هستن

همچنین ایشان جزء شش نفر برگزیده ایران در اکسپوی بیجینگ چین در سال 2010 می باشند

شعر، یکی دیگر از فعالیت های هنری ایشان می باشد

 

رویداد ها

برگزار کننده چندین دوره همایش، سمینار و کارگاه در زمینه موفقیت مالی

 

سمت های کاری

مدیرعامل شرکت دهناد گیتی اروس بین الملل
بنيانگذار موسسه جذب مسير خوشبختي
بنیانگذار نگارخانه آرتميس
بنیانگذار بسته بندی مواد غذایی دبورا
بنیانگذار آرایشگاه گل و مزون گل

بنیانگذار و مالک وب سایت و اپلیکیشن موبایل مصرز

مالک برند حکمت آموز در زمینه مشاوره روانشناسی ، و کسب و کار

مالك برند انسان توانمند پولساز

عضو و رئیس هيات مديره دو كارخانه  در زمينه روغن

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کارآفرينی باور مالی قانون جذب کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قرار بر این بود که بانک‌ها در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم و در راستای تحقق مهم‌ترین وعده اقتصادی دولت جدید، یعنی سال ۱۴۰۰، در مجموع ۳۶۰ همت برای تامین مالی پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص دهند. موضوعی که در پایان سال ۱۴۰۰، با درصد بسیار ناچیزی همراه شد؛ به گونه‌ای که تنها رقمی در حدود ۵ هزار میلیارد تومان از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شد و این روند ناامید کننده در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز تداوم داشت.

حال با شروع سال جدید و در شرایطی که رهبر انقلاب بر مشارکت مردم در تولید تاکید دارند؛ یکی از بستر‌های مهم تحقق این شعار، ساخت و ساز مسکن است. رویکردی که البته از پایه‌های وعده مهم اقتصادی دولت سیزدهم یعنی ساخت چهار میلیون خانه طی چهار سال نیز بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران معتقد است؛ ۷۰ درصد هزینه سبد هر خانوار تهرانی را تشکیل می‌دهد که این مساله در نتیجه‌ی کاهش تولید مسکن و دور شدن مردم از تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن است.

به بیان دیگر با توجه به افسارگسیختگی قیمت‌ها در بازار مسکن و کاهش معنادار توان مردم برای خرید خانه، حداقل انتظار از شبکه بانکی تحت نظارت بانک مرکزی این بوده تا در عمل به ماده ۴ از قانون جهش تولید مسکن، جدیت داشته باشد. قانونی که تاکید دارد بانک‌ها مکلفند حداقل بیست درصد از تسهیلات پرداختی در هر سال را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند. اما متاسفانه در این سال ها، اجرای این قانون در بسیاری از بانک‌ها در اولویت‌های پایانی برنامه هایشان قرار دارد.

به گونه‌ای که شخص رئیس جمهور در جلسات متعدد نسبت به کم کاری بانک‌ها انتقاد داشته اند؛ به عنوان نمونه رئیس جمهور یک سال قبل در ششمین نشست شورای عالی مسکن اظهار داشت: "اگر بانکی به جای پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن، این ثروت را صرف کار‌ها و سرمایه‌گذاری‌های کاذب کرده، نمی‌توان از آن گذشت. "

حال جدیدترین گزارش عملکردی بانک‌ها در نخستین ماه سال نشان می‌دهد که همچنان روال سابق در بسیاری از بانک‌ها درجریان است که بیان گر این است که درب این بانک‌ها بر همان پاشنه می‌چرخد!

بررسی آمار منتشر شده نشان می‌دهد در نخستین هفته‌های امسال، ۱۸ بانک از بیست و شش بانک، تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تسهیلات پرداخت نکرده‌اند و در مقابل بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که در تاریخ منتهی به ۳۱ فروردین ماه امسال جمعاً ۶۵۷.۵۹۶ میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند. روندی که نیازمند نظارت جدی از سوی بانک مرکزی و بخش نظارتی این بانک است.

در این شرایط قانون گذار برای برخورد با بانک‌های متخلف در اجرای قانون جهش تولید مسکن، جریمه مالیاتی در نظر گرفته است. به گونه‌ای که سال گذشته و در جریان بی توجهی بسیاری از بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن در طرح دولت، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف در نظر گرفته شد.

در این باره وزیر اقتصاد اظهار داشت: بر اساس گزارش تهیه شده از عملکرد ۲۵ بانک تا ۱۵ آبان ماه سال ۱۴۰۲ بر مبنای رای تجدید نظر دادرسی انجام شده، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف نهایی شده است. خاندوزی تاکید داشت: مبلغ مطالبه شده از بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن، بر مبنای قانون جهش تولید مسکن ۶۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که در مرحله بدوی ۵۹ هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان برای آن‌ها رای صادر شده است و با نهایی شدن برخی دیگر از این آرا، جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی گفته شده، بیشتر خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکارشان را فراهم کردند
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • «با چرا شروع کنید» تا موفق شوید
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست