Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علیمراد کرمی روز چهارشنبه در این ارتباط بیان کرد: در زمان حاضر سه هزار نفر از این دانش‌آموزان همچنان تبلت ندارند که در حال رایزنی برای تامین و برطرف کردن نیاز آنها هستیم.

وی افزود: همه نیاز دانش‌آموزان استثنایی استان بوشهر به تبلت با همکاری آموزش و پرورش، بهزیستی و کمیته امداد برطرف شده‌است و هیچ دانش‌آموز استثنایی این استان بدون تبلت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ تبلت توسط کمیته امداد، یکهزار دستگاه با همکاری آموزش و پرورش و خیران، ۵۰۰ تبلت مرکز آمار ایران، ۲۶۰ دستگاه توسط پارس جنوبی و ۲۴۳ دستگاه با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی تامین شده و در اختیار دانش‌آموزان متقاضی این قرار گرفته است.

کرمی در ارتباط با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در سال جاری گفت: در سال تحصیلی جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که جامعه با آن مواجه شد، مساله ترک تحصیل دانش‌آموزان پررنگ‌تر شده‌است.

وی افزود: بر اساس آمار پالایش نشده که از وزارت آموزش و پرورش دریافت شد یکهزار و ۷۲۰ بازمانده از تحصیل در استان بوشهر وجود دارد که از این میزان ۸۲۰ کودک دارای شرایط در پایه اول ابتدایی ثبت نام نکرده‌اند.

 مدیرکل اموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: این آمار تاثیر عواملی مانند مهاجرت به استانی دیگر و برخی از دیگر عوامل موثر را در نظر نگرفته است و پیش‌بینی می‌شود با بررسی و خالص کردن آمار این رقم کاهش یابد.

کرمی با بیان اینکه ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در مدارس ابتدایی بوشهر تحصیل می‌کنند، یادآور شد: سال گذشته ۴۲۷ نفر به چرخه آموزش برگردانده شدند و ۶۵۶ دانش آموز از تحصیل بازماندند.

وی اظهار کرد: بازگردان بازماندگان از تحصیل به چرخه آموزش از دغدغه‌های اصلی آموزش و پرورش است و در این ارتباط نهادهایی چون استانداری، کمیته امداد، بهزیستی، فرمانداری، بخشداران، شوراهای اسلامی شهر و روستا و بویژه ثبت احوال می‌توانند با بخش آموزش همکاری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: آمار دریافت شده پالایش و با نام، محل زندگی و مشخصات دانش‌آموزران تثبیت می‌شود و از خرداد تا پایان شهریورماه فرصت داریم برای بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده به چرخه آموزش اقدام کنیم.

کرمی عنوان کرد: فقر مالی خانواده‌ها، بی علاقگی به تحصیل، بی‌سرپرستی و بدسرپرستی، ازدواج، اشتغال، بیماری خود یا والدین دانش‌آموزان، کوچنشینی عشایر، مهاجرت به خارج و جذب در بازار کار کاذب از عوامل عمده ترک تحصیل دانش‌آموزان است.

وی گفت: تشکیل کارگروه ویژه‌ای با این موضوع در مناطق مختلف استان، صدور ابلاغ نامه مداخله نهادهای حمایتی کمیته امداد، بهزیستی و تامین اجتماعی توسط فرماندار به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش برای جذب دانش‌آموزان، همکاری نهادهای توانمند در تامین اعتبار و استفاده از ظرفیت خیران برای برطرف کردن موانع بازماندگی ناشی از مشکلات معیشتی از پیشنهادها و اقدامات آموزش و پرورش برای بهبود مساله ترک تحصیل دانش‌آموزان است.

کرمی اضافه کرد: شناسایی دانش‌آموزان برای بازگرداندن به چرخه تحصیل با تمهیدات مشاوره‌ای، کیفیت بخشی به مدارس شبانه روزی برای پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزانی که در محل آنها مدرسه وجود ندارد، تمهیدات تشویقی برای مدیران مناطقی که بیشترین جذب بازماندها و طرح مساله در شورای آموزش و پرورش استان بوشهر برای ایجاد حساسیت در میان اعضا برای کمک به جذب دانش‌آموزان از دیگر راهکارهای موثری است که در این زمینه دنبال می‌شود.

وی تاکید کرد: ثبت احوال استان بوشهر می‌تواند در زمینه تثبیت و خالص کردن آمارها به منظور پیگیری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل همکاری بسیار موثری با اداره کل آموزش و پرورش داشته باشد.

برچسب‌ها کرونا بوشهر بازمانده از تحصیل اداره کل آموزش و پرورش بوشهر آموزش مجازی مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بوشهر بازمانده از تحصیل کرونا بوشهر بازمانده از تحصیل اداره کل آموزش و پرورش بوشهر آموزش مجازی مدارس استثنایی اخبار کنکور ترک تحصیل دانش آموزان پرورش استان بوشهر بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند