Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@21:03:36 GMT

کاهش ۱۶ درصدی موارد ابتلا به کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۴۰۸۲

کاهش ۱۶ درصدی موارد ابتلا به کرونا در جهان

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این سازمان یادآور شد که شمار موارد جدید مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا نیز هفته به هفته ۱۰ درصد کاهش داشت و  ۸۱ هزار مورد گزارش شد.  

پنج منطقه از شش منطقه تحت پوشش سازمان جهانی بهداشت در دنیا از کاهش 2 رقمی موارد جدید ابتلا خبر دادند و تنها منطقه شرق مدیترانه افزایش موارد ابتلا را نشان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته، تعداد موارد جدید ابتلا به کرونا در آفریقا و غرب اقیانوس آرام ۲۰ درصد، در اروپا ۱۸ درصد، در قاره آمریکا ۱۶ درصد و در جنوب شرق آسیا ۱۳ درصد کاهش داشته است.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که شمار موارد جدید ابتلا برای پنجمین هفته متوالی کاهش یافت و از بیش از پنج میلیون مورد در اوایل ژانویه (اواسط دی ماه)، تقریبا به نصف افت کرد.

وی افزود: این مساله نشان می دهد که اقدامات ساده سلامت عمومی حتی با وجود گونه های مختلف ویروس، موثر است.

آدهانوم گفت: آنچه اکنون اهمیت دارد این است که چطور به این روند پاسخ دهیم.

وی هشدار داد که در صورت توقف مبارزه با ویروس در هر جبهه ای، وضعیت به حالت قبل بازمی گردد.  

گونه جدید جهش یافته ویروس کرونا برای اولین بار در انگلیس شناسایی شد و سپس به ۹۴ کشور سرایت کرد.

همچنین نمونه جهش یافته ای که در آفریقای جنوبی گزارش شد، در ۴۶ کشور به ثبت رسید. گونه جهش یافته کرونای برزیلی نیز در ۲۱ کشور شناسایی شد.

سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه واکسن آسترازنکا-آکسفورد را مورد تائید قرار داد و این بدان معناست که اکنون می توان این واکسن را در قالب طرح کوواکس به کشورهای بسیاری منتقل کرد.

در گزارش تارنمای سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اضافه شدن این واکسن به واکسن هایی که مجوز استفاده اضطراری از آنها صادر شده است، آن را چراغ سبزی برای استفاده از این واکسن ها در برنامه واکسیناسیون جهانی کوواکس توصیف کرده است. سازمان جهانی بهداشت در فهرست استفاده اضطراری خود کیفیت، ایمنی و میزان موثربودن واکسن های  کووید-۱۹ را ارزیابی می کند.

گروه مشاوره ای کارشناسان ایمن سازی سازمان جهانی بهداشت موسوم به «سیج/SAGE» توصیه کرده است که این واکسن به همه گروه های سنی ۱۸ سال به بالا تزریق شود.

واکسن آسترازنکا - آکسفورد که مجوز استفاده اضطراری از آن در انگلیس تایید شده است، در چند کشور از جمله در کره جنوبی و هند ساخته می شود و میزان اثرگذاری آن ۶۳.۰۹ درصد است. این واکسن برای کشورهایی که درآمد پایین تا متوسط دارند، به دلیل نگهداری آسان آن، مناسب است.

حدود ۱۴۵ شرکت کننده در طرح کوواکس قرار است مقادیر کافی واکسن ها برای ایمن سازی ۳.۳ درصد از مجموع جمعیت شان تا اواسط سال ۲۰۲۱ را دریافت کنند.

هدف از اجرای طرح کوواکس، تهیه و توزیع جهانی واکسن کووید – ۱۹ و رساندن آن به کشورهای فقیرتر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا اخبار کنکور سازمان جهانی بهداشت موارد جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۰۰ مسئول ایمنی در کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و عمرانی این استان بر اجرای دستورالعمل های ایمنی و بهداشت کار نظارت می‌کنند.

خلیل احمد سلامی امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت در جلسه با مسئولین ایمنی استان اظهار کرد: ایمنی و بهداشت کار از مهمترین مسائلی است که هر فرد در هر سطحی در محیط کار و زندگی باید به آن توجه کند، زیرا غفلت از آن باعث صدمات و ضایعات جبران ناپذیری می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش نکته کلیدی پیشگیری از حوادث کار است، افزود: طبق قانون کار، کارگاه‌ها پیش از راه‌اندازی باید چارچوب ایمنی را داشته و آموزش‌های لازم را به نیروهای خود داده باشند.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طی سال گذشته با مجموع اقدامات نظارتی بازرسان کار و ارائه آموزش‌های کاربردی به جامعه هدف، میزان حوادث ناشی از کار در استان نسبت به سال قبل‌تر، ۱۰ درصد کاهش یافت.

سلامی از فعالیت ۳۹۶ کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در سیستان و بلوچستان هم خبر داد و گفت: از وظایف کمیته‌ حفاظت فنی و بهداشت کار می‌توان به طرح مسائل و مشکلات حفاظتی و بهداشتی در جلسات کمیته و ارائه پیشنهادات لازم به کارفرما برای رفع نواقص و سالم‌سازی محیط کار و همکاری با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و بازرسان کار برای اجرای مقررات حفاظتی و بهداشت کار اشاره کرد.

وی تأکید کرد: جلب مشارکت کارگران در برنامه‌های ایمنی و آموزش‌های لازم در این زمینه نیز منجر به پیشگیری از حوادث ناشی از کار و رشد بهره‌وری در تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم