Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:31:26 GMT

مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار کاهش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۴۷۰۰

مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار کاهش می‌یابد

ایسنا/همدان مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری و شناسایی و رصد و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را با هدف صیانت از نیروی کار و تداوم تولید و حفظ حیات اقتصادی و تثبیت و توسعه اشتغال دنبال می‌کند.

 کریم یاوری چهارشنبه ۲۹ بهمن در سفر به استان همدان، افزود: صیانت از نیروی کار فقط در رسیدگی‌های حقوقی به دادخواست‌های قانونی کارگران و نیروی کار خلاصه نمی‌شود بلکه گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی بنگاه‌های مشکل‌دار در اولویت خواسته‌های کارگران است چراکه با حل مشکلات بنگاه‌ها، کارگران به خواسته‌های قانونی و حقوقی خود دست پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی در مرحله اول به عهده کارفرمایان، مالکان، سهامداران و مدیران مسئول بنگاه‌هاست، تصریح کرد: در مرحله دوم وزارتخانه‌ها و سازمان‌های صادرکننده مجوز تأسیس و پروانه بهره‌برداری باید مسئولان بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار را در حل مشکلات یاری کنند و در مرحله سوم، بانک های پرداخت کننده تسهیلات و مشارکت کننده در ایجاد و احداث بنگاه‌ها باید در حل مشکلات سهیم باشند و کارفرمایان را در این زمینه یاری رسانند و در نهایت کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تمهیدات لازم برای حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار را اتخاذ کنند.

یاوری افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسات کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور برای صیانت از نیروی کار، حفظ و تثبیت و توسعه اشتغال کارگران حضوری مؤثر و فعال دارد.

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار با همراهی و همکاری و همدلی کارگران و کارفرمایان کاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: در استان همدان با همت استاندار و مسئولان و اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ۶۵ جلسه کارگروه، مشکلات به حداقل ممکن کاهش پیدا کرده و استان همدان با حدود ۱۰ بنگاه اقتصادی مشکل‌دار براساس آمار و اطلاعات اعلامی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمره کمترین بنگاه‌های مشکل‌دار اقتصادی استان‌های کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بنگاه های اقتصادی اشتغال استانی اقتصادی بنگاه های اقتصادی مشکل دار مشکلات بنگاه های اقتصادی تسهیل و رفع موانع تولید کار و رفاه اجتماعی مشکلات بنگاه ها نیروی کار حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • تاثیر عجیب بد جویدن غذا روی زیبایی صورت
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم