Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان از امضای تفاهم‌نامه ساخت کاتالیست انحصاری «پالادیوم» به شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی خبر داد و گفت: قرارداد افزایش و متنوع‌سازی گرید بطری این شرکت هم با فاینانس ایرانی امضا شد.
به گزارش شانا به نقل از ستاد خبری نمایشگاه و همایش تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، سیدرضا قاسمی‌شهری در حاشیه برگزاری این رویداد تخصصی در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای قرارداد 30 میلیون یورویی طرح افزایش ظرفیت تولید گرید بطری در پتروشیمی شهیدتندگویان، گفت: قرارداد این پروژه با هدف افزایش 50 تنی ظرفیت تولید گریدهای مختلف محصولات زنجیره پلی‌اتیلن ترفتالات با شرکتی ایرانی امضا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه در کنار افزایش ظرفیت تولید، متنوع‌سازی گریدهای تولید با هدف تغییر کاربری یکی از واحدهای تولید پت گرید نساجی به گرید بطری از دیگر اهداف اجرای این پروژه است، تصریح کرد: به عبارت دیگر، با اجرای این پروژه متناسب با وضع عرضه و تقاضای بازار شرایطی از نظر تولید فراهم می‌شود تا در ماه‌هایی از سال که تقاضا برای گرید بطری بالاست، نسبت به تولید این گرید اقدام شود و در ایامی از سال که تقاضا برای پت نساجی بالا است تولید این گرید در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهیدتندگویان با تأکید بر اینکه اجرای این پروژه با فاینانس 30 میلیون یورویی بانک تجارت در مدت زمان حدود 18 ماه اجرایی خواهد شد، افزود: در کنار امضای قرارداد افزایش ظرفیت تولید پت گرید بطری، تفاهم‌نامه دیگری با یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی در حاشیه نمایشگاه حمایت از ساخت داخل صنعت پتروشیمی و با هدف بومی‌سازی یکی از پیچیده‌ترین کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی امضا شد.
قاسمی‌شهری با اعلام اینکه اکنون تولید کاتالیست پالادیوم در انحصار چند شرکت بزرگ اروپایی از جمله باسف آلمان و کلارینت ایتالیا است، ادامه داد: با امضای تفاهم‌نامه ساخت این کاتالیست با یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای نخستین بار امکان تأمین آن در داخل کشور فراهم می‌شود.
وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه و قراردادهای دیگری با هدف تأمین کالا و تجهیزات پروژه‌های رفع موانع و گلوگاه‌های تولید در حاشیه نمایشگاه ساخت داخل پتروشیمی خبر داد و یادآور شد: در مجموع حدود 1500 میلیارد تومان تفاهم‌نامه و قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان تجهیزات صنعت پتروشیمی ایرانی امضا شده است.
دومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با مشارکت بیش از 200 شرکت دانش‌بنیان، سازنده تجهیزات، پتروشیمی‌ها، بانک‌ها و مؤسسه‌های مالی و اعتباری بازار سرمایه از روز دوشنبه (27 بهمن‌ماه) آغاز به‌کار کرد و امروز به کار خود پایان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی ظرفیت تولید دانش بنیان تفاهم نامه گرید بطری ساخت داخل امضا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت