Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان گفت: ۹ تن و ۸۷۰ کیلوگرم پسماند خشک تا کنون از طریق سامانه سیوا جمع‌آوری شد که عمده این پسماندها کاغذ، کارتن و مقوا و در مرحله بعد پلاستیک و فلزات است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ حمیدرضا پیوندی ابراز داشت: ۶ آموزشگر از آغاز فعالیت سامانه سیوا(در زبان سمنانی به معنا جدا و جداسازی) تا کنون در منازل به شهروندان آموزش چهره به چهره دادند و در این مدت ۱۸ هزار ۷۵۰ شهروند آموزش دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقبال خوب شهروندان از سامانه «سیوا» افزود: مشارکت شهروندان در بازیافت پسماندهای خشک ۳۸ درصد بود و بعد از راه‌اندازی این سامانه به ۴۵ درصد افزایش یافت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ادامه داد: هشت هزار و ۷۱۳ خانواده تا کنون در این سامانه ثبت نام کردند و هشت هزار و ۷۳۵ درخواست بازیافت در این سامانه به ثبت رسید.

پیوند ضمن بیان اینکه اکنون این سامانه فقط به صورت وبسایت فعالیت می‌کند افزود: برنامه نویسی نرم افزار مخصوص سیستم عامل تلفن همراه از نوع اندروید به منظور دسترسی آسان‌تر شهروندان به سامانه سیوا انجام شده و کارت شهروندی نیز آماده بهره‌برداری است، ولی درگاه بانکی مورد نیاز به دلیل نبود توافق بین سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سمنان و بانک‌ آماده نیست و هنوز امکان استفاده از نرم افزار اندرویدی سیوا میسر نشده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر هزینه پسماندهای دریافت شده به صورت وجه نقد پرداخت می‌شود بیان کرد: امید است تا پایان سال رونمایی از کارت شهروندی و نرم افزار تحت اندروید سیوا انجام شود.

پیوندی گفت: شهروندان می‌توانند برای پرداخت هزینه خدمات مربوط به شهرداری مانند اتوبوسرانی، عوارض پسماند، عوارض نوسازی، شهربازی و فروشگاه‌های وابسته به شهرداری از این کارت‌ها استفاده کنند.

وی هدف از راه‌اندازی این سامانه را ارتقای فرهنگ تفکیک زباله خشک از تر در مبدا و جلب رضایت شهروندان اعلام کرد و افزود: از مزایای این طرح، دسترسی آسان، هدایای نقدی و غیرنقدی، کمک به موسسه های خیریه و محافظت از محیط زیست است.

 سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سمنان به تهیه نرم افزاری در قالب وب به نشانی www.siva.semnan.ir و اپلیکشین سیوا در قالب نرم افزار جامع «شهر من» شهرداری سمنان جهت مدیریت پسماند خشک اقدام کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان سامانه سیوا نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند