Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پاک فطرت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: برخی از خودروسازان داخلی به علت کیفیت پایین که در تولیدات خود دارند باعث شده‌اند تا میزان یتیم شدن افراد در جامعه افزایش یافت.

وی اضافه کرد: تصادفات داخلی نقش مؤثری در افزایش مرگ و میر افراد داشتند و خودروسازها در راستای ایجاد امنیت برای رانندگان باید کیفیت خودروهای خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: باید در برنامه ریزی های کلان به جای حمایت از خودروسازها با مطالبه گری از این دو کارخانه بزرگ صنعتی میزان کیفیت تولیدات خودروهای داخلی را افزایش داد.

نماینده مردم شیراز معتقد است: یکی دیگر از علت‌ها جاده‌های برون شهری ما هستند که به دلیل کمبود اعتبار نتوانستیم سیستم ایمنی را جایگزین حمل و نقل جاده‌ای کنیم؛ ۵۰ درصد ایتام و معلولین ما حاصل همین تصادفات هستند.

وی معتقد است: افزایش ایمنی در جاده‌های برون شهری موجب خواهد شد تا میزان تصادفات جاده‌ای کاهش چشمگیری داشته باشد از این رو باید در راستای کاهش تصادفات توجه ویژه‌ای نیز به جاده‌های برون شهری در کنار برنامه ریزی برای جاده‌های درون شهری صورت بگیرد.

گفتنی است استان فارس بیشترین میزان تصادفات و مجروحان جاده‌ای را در کشور به خود اختصاص داده است که این نشان‌دهنده وضعیت نا ایمن جاده‌های استان فارس است

کد خبر 5149508

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شیراز صنعت خودروسازی ویروس کرونا شیوع کرونا بوشهر آمار کرونا شیراز کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شهرکرد شهرستان کرج مجلس شورای اسلامی مشهد همدان لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان