Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: هرچه سرانه مطالعه روحانیون و علما بالاتر برود به همان میزان می‌توانند نقش اثرگذاری در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه داشته باشند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، در نشست علما و روحانیون شیعه و سنی که با موضوع «نقش روحانیون در کاهش آسیب‌های اجتماعی» امروز، ۲۹ بهمن‌ در مجتمع نور استان برگزار شد، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی تمام کج‌روی‌های اجتماعی شامل طلاق، اعتیاد، خشونت، حاشیه‌نشینی، بی‌بندوباری، پرخاشگری، جنایت، قاچاق مواد مخدر، جرائم مالی، سرقت و فساد اخلاقی را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در این زمینه افزود: مقام معظم رهبری در بیاناتشان بر کاهش پنج مورد از آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، حاشیه‌نشینی، نقاط بحرانی شهری، فساد اخلاقی و طلاق تأکید کرده‌اند چراکه این امور لطمه‌ها و بحران‌های زیادی را در جامعه ایجاد می‌کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی به نقش اثرگذار علما و روحانیون در کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و بیان کرد: در آیات قرآن کریم چهار وظیفه اصلی را برای انبیای الهی برگزیده‌اند که علما و روحانیون به عنوان وارثان الهی عهده‌دار این وظایف هستند. علما و روحانیون باید آیات قرآن کریم را تلاوت کرده و در مورد آن‌ها برای مخاطبان خود موعظه و سخنرانی کنند تا مطالب قرآنی را برای مخاطبان قابل فهم‌تر کنند و در فرصت‌های ایجاد شده نباید از بیان یک حدیث هم کوتاهی و دریغ کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان تزکیه را دومین رسالت علما و روحانیون دانست و گفت: روحانیون و علما باید با بیان مباحث اخلاقی، معرفتی و معنوی زمینه تزکیه نفس مخاطبان خود را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه تعلیم کتاب و حکمت دو رسالت دیگر در نهاد پیامبران الهی است اظهار کرد: علما و روحانیون به واسطه ادامه راه آنان باید این دو رسالت را نیز عهده‌دار شوند و آن را به بهترین شکل در جامعه اجرا کنند. علما و روحانیون باید خود عمل‌کننده به آنچه که در موعظه‌هایشان برای مخاطبان و جامعه هدف عنوان می‌کنند، باشند چراکه نفس حق و صداقت بیشترین تأثیرگذاری را در جامعه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام پورذهبی افزود: حضرت علی(ع) می‌فرماید: «قلبت را با موعظه زنده کن» در این راستا باید گفت در قلب فرد موعظه‌گر هیچ‌گاه آسیب‌های اجتماعی جایی ندارد و برای جبران مشکلات زندگی به این آسیب‌های اجتماعی پناه نمی‌برد. در دسترس بودن علما یکی از نکات حائز اهمیت بوده که باید همواره مورد توجه تک‌تک علما و روحانیون به ویژه امامان جماعت باشد.

وی با تأکید بر اینکه مشاوره مذهبی به مخاطبان باید در اولویت کار روحانیون و امامان جماعت قرار گیرد، افزود: در این راستا باید درب مساجد یک ساعت قبل از اذان به روی نمازگزاران باز باشد تا آن‌ها با بهره‌مندی از مشاوره مذهبی امامان جماعت بتوانند پاسخ مناسبی برای شبهات و مشکلات خود پیدا کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی ادامه داد: معرفی شایسته دین یکی دیگر از رسالت‌های اصلی علما و روحانیون بوده است که در این راستا نباید خرافات، مطالب سطح پایین بی‌ارزش، خواب، داستان‌های بی‌ارزش را در موعظه‌های خود عنوان کنیم چراکه این امور برای ما کارکرد منفی دارد.

وی با اشاره به اینکه مطالعه و ایجاد تخصص با بهره‌گیری از تجربه باید در دستور کار علما و روحانیون قرار گیرد، افزود: هرچه سرانه مطالعه روحانیون و علما بالاتر برود به همان میزان می‌توانند نقش اثرگذاری در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه باید به مسئله آسیب‌های اجتماعی بیشتر پرداخته شود، یادآور شد: علما و روحانیون، مساجد و مراکز دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و رفع آن‌ها نقش کلیدی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری کاهش آسیب های اجتماعی علما و روحانیون حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین

به گزارش خبرنگار مهر، حامد رضایی صبح چهارشنبه در همایش جهاد تبیین و مسئولیت پذیری اجتماعی ویژه کارشناسان اورژانس اجتماعی ادارات بهزیستی اظهار کرد: هدف از اجرای این همایش آشنایی با معیارهای انقلاب اسلامی پیرامون مسائل و آسیب‌های اجتماعی است

وی گفت: توجیه و آشنایی با معیارهای انقلاب، باورهای فرهنگی، مذهبی و لزوم جهاد و مبارزه با استکبار و مسئولیت پذیری عموم جامعه در قبال آسیب‌های اجتماعی، تهاجم فرهنگی و نفوذ فرهنگی دشمن در باورها و اعتقادات جامعه از جمله نکات و مسائل مهم در سطح جامعه هستند.

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی برای تمامی کارکنان و کارمندان به منظور تبلیغ لزوم رعایت حجاب و عفاف مطابق موازین دینی از طریق آموزش و درونی سازی باورها و اعتقادات زنان موثر است.

وی تاثیر حضور و عملکرد کارکنان اورژانس اجتماعی در زمینه آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد، کودک آزاری و …را مهم ارزیابی کرد و گفت: اطلاع رسانی به موقع و شفاف سازی اقدامات در زمینه مسائل اجتماعی و خدمات ارائه شده به جامعه هدف مورد تاکید است.

در پایان این همایش از روانشناسان و همکاران فعال با اهدای هدایای مناسب و لوح سپاس تکریم و تجلیل شد.

کد خبر 6094356

دیگر خبرها

  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا