Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@10:32:22 GMT

همکاری بلاروس و روسیه برای صادرات فرآورده های نفتی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۵۳۰۸

همکاری بلاروس و روسیه برای صادرات فرآورده های نفتی

رئیس جمهور بلاروس پیش نویس یک توافقنامه بین دولتی با روسیه را برای همکاری در زمینه حمل و نقل و صادرات محصولات نفتی بلاروس از طریق بندرهای دریایی روسیه تصویب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، سرویس مطبوعاتی ریاست جمهوری بلاروس روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور این کشور پیش نویس یک توافقنامه بین دولتی با روسیه را برای همکاری در زمینه حمل و نقل و صادرات محصولات نفتی بلاروس از طریق بندرهای دریایی روسیه تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در گزارش سرویس مطبوعاتی ریاست جمهوری بلاروس آمده است: الکساندر لوکاشنکو پیش نویس موافقت نامه بین دولتی با روسیه برای سازماندهی همکاری در زمینه حمل و نقل و صادرات فرآورده های نفتی از بلاروس به کشورهای ثالث از طریق بندرهای دریایی روسیه را به عنوان مبنای مذاکرات" تصویب کرد.

دفتر ریاست جمهوری بلاروس در ادامه نوشت: لوکاشنکو به وزیر حمل و نقل و ارتباطات اجازه گفتگو درباره پیش نویس توافق نامه و امضای سند هنگام دستیابی به توافق در محدوده پیش نویس تصویب شده را داده است.

در تاریخ 12 فوریه، وزارت حمل و نقل و ارتباطات بلاروس از موکول کردن امضای این توافق نامه از 15 فوریه به یک تاریخ دیگر خبر داد.

آغاز واکسیناسیون در بلاروس با استفاده از واکسن روسی "اسپوتنیک"اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه دولت بلاروس

پیش نویس این توافق نامه زمینه را برای حمل بیش از 9.8 میلیون تن محموله فراورده های نفتی مانند مازوت و بنزین توسط شرکت های بلاروسی در بنادر روسیه در دریای بالتیک از سال 2021 تا 2023 فراهم می کند.

این توافق نامه بر اساس اصل قراردادی "بگیر یا پرداخت کن" تنظیم شده و تا سال 2023 تمدید ضمنی برای آن در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه بلاروس اخبار روسیه بلاروس حمل و نقل توافق نامه پیش نویس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟