Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، این تفاهم‌نامه میان یاسر رضاخواه، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل و حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ مبادله شد.

به موجب این تفاهم‌نامه، تعداد حداکثر 50 هزار نقطه در مناطق تحت پوشش توزیع تهران بزرگ توسط رایتل مبتنی بر فناوری اینترنت اشیاء (IoT) به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت تفاهم‌نامه هوشمندسازی شبکه برق تهران، اعلام کرد: این تفاهم‌نامه اهداف اقتصاد دیجیتال را دنبال می‌کند.

آذری جهرمی، عملیاتی شدن این پروژه توسط رایتل را مهم توصیف کرد و گفت: هوشمندسازی کنتورهای برق اهمیت دارد و تقریبا از دوسال پیش با تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت نیرو و ارتباطات آغاز شد و حالا امیدواریم با این تفاهم‌نامه جدید و تعاملات رایتل توسعه زیرساخت ارتباطی کنتورهای هوشمند عملیاتی شود.

یاسر رضاخواه، نیز در حاشیه این مراسم درباره هوشمندسازی کنتور‌های برق تهران، گفت: رایتل فعلا ۵۰ هزار کنتور برق را به عنوان پایلوت هوشمندسازی می‌کند.

مدیرعامل رایتل، درباره اهمیت این تفاهم‌نامه، تاکید کرد: ما باید به سمت سرویس‌های جدید در حوزه اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم و این قبیل اقدامات اراده دو سازمان از جمله وزارت نیرو و وزارت ارتباطات را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به عدم تعریف روابط تجاری و زیرساخت مناسب فنی این بستر، افزود: قطعا اگر زیرساخت مناسب IoT و مدل‌های اقتصادی مناسب تعریف شود این‌کار شتاب بیشتری می‌گیرد.

این تفاهم‌نامه با محور تامین شبکه ارتباطی مورد نیاز ارایه خدمات کنترل مستقیم بار (DLC) و هوشمندسازی کنتورهای برق و با هدف قرائت کنتورهای مشترکین از راه دور شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، بر بستر شبکه پیشرفته مخابراتی رایتل مبتنی بر روش‌های مختلف ارتباطی از قبیل روش‌های مبتنی بر سیم‌کارت و یا سایر روش‌های ارتباطی و بر بستر تکنولوژی‌های مختلف ارتباطی مانند 3G/4G، NB-IoT، LTE-M، 5G، LoRa، به امضای طرفین رسید.

پربیننده ترین برترین گوشی‌های ۲۰۲۱چند؟/ ۲۷بهمن ادعای جالب بیل گیتس درباره شکست کرونا سقوط ارزهای دیجیتالی استفاده عمومی از اینترنت۵G آغاز شد منتظر افزایش قیمت موبایل باشیم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اقتصادآنلاین رایتل تفاهم نامه برق تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند