Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خیاطیان روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح ۲ مرکز اقامتی در شهرستان رشتخوار خراسان رضوی طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: این سفر نیز در راستای شناسایی، احیا و بهره‌برداری از ظرفیت‌های این مسیر در خراسان رضوی است تا از محل اعتبارات سال آینده اعتباری به صورت متمرکز به این مسیر اختصاص یابد.
وی ادامه داد: این مسیر یک محور جدید گردشگری بر مبنای بوم‌گردی است که در دولت دوازدهم شناسایی و مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: تلاش خواهد شد تسهیلات مناسب و ارزان قیمت و اعتبارات زیرساختی برای این منطقه تامین شود تا زنجیره گردشگری در آن شکل بگیرد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان رضوی نیز در معرفی اقامتگاه بوم‌گردی بی‌بی شهربانوی سنگان رشتخوار گفت: این مرکز اقامتی با هزینه چهار میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۷۰۰ مترمربع و زیربنای ۳۵۰ متر مربع ایجاد شده و دارای هفت اتاق و چهار سوئیت می‌باشد که برای سه نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌ است. 
ابوالفضل مکرمی‌فر افزود: اقامتگاه بوم‌گردی جیزد اکبرآباد رشتخور نیز در زمینی به مساحت ۴۵۰ مترمربع با زیربنای ۲۵۰ مترمربع و هزینه پنج میلیارد ریال ایجاد شده و دارای هفت اتاق و چهار سوئیت است که با راه‌اندازی آن برای سه نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رشتخوار ادامه داد: این شهرستان دارای هفت اقامتگاه بوم‌گردی است که چهار واحد از این تعداد مجوز بهره‌برداری دریافت کرده‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: خانه‌ موزه قرائی رشتخوار نیز متعلق به اواخر دوره قاجار است که منزل مسکونی سلطان علی خان قرایی ملقب به حاجی خان یاور از خوانین معروف منطقه بوده ‌است.
وی افزود: این بنا که ۱۴۷۰ مترمربع وسعت دارد در ۲۵ اسفند سال ۱۳۸۰ در فهرست آثار ملی ثبت شد و در سال ۱۳۸۷ توسط اداره ‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان رضوی به مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال خریداری و تملک شد.
مکرمی فر ادامه داد: خانه قرایی بین سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ در چند مرحله مرمت و احیا شد کهه در مجموع بیش از هفت میلیارد ریال هزینه در بر داشت و عملیات تبدیل این خانه تاریخی به خانه موزه به صورت رسمی از ابتدای سال ۱۳۹۸ آغاز شده است.
وی گفت: در این بنای تاریخی سعی شده است با حفظ کاربرد اصلی یعنی خانه اعیانی مسکونی، اتاق‌های خان، مهمان‌خانه، مطبخ و دیگر بخشها به همان شکل حفظ و به دلیل اینکه این مکان، تنها موزه رسمی شهرستان است، آیین و آداب و رسوم شهرستان از قبیل مراسم  مذهبی و ازدواج، صنایع ‌دستی شهرستان از قبیل سفالگری و فرت‌بافی و دیگر بافته‌ها نظیر قالیچه به نمایش گذاشته شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی خراسان رضوی افزود: در این موزه بابت ساخت مجسمه مومی واکسی، ویترین، دکور و خریداری وسایل، بیش از دو میلیارد ریال هزینه شده است‌.

شهرستان رشتخوار در ۲۰۶ کیلومتری مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها گردشگری تربت حیدریه رشتخوار بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری تربت حیدریه رشتخوار گردشگری تربت حیدریه رشتخوار بنای تاریخی اخبار کنکور دستی خراسان رضوی گردشگری و صنایع میلیارد ریال بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، بهمن اخلاقی گفت: با عنایت به تحقق شعار سال و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، اقامتگاه سنتی گل‌سنگ در منطقه دربند شهرستان مهدی‌شهر روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ افتتاح شد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: این اقامتگاه در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ مترمربع و ۲۳۰ متر زیربنا، دارای دو سوئیت اقامتی با ظرفیت ۲۵ نفر است.

بهمن اخلاقی بابیان اینکه اقامتگاه‌ سنتی گل‌سنگ با حجم سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است، افزود: با به بهره‌برداری رسیدن این واحد زمینه اشتغال ۵ نفر به‌صورت مستقیم در شهرستان مهدی‌شهر فراهم‌شده است.

او افزود: ۲ سوئیت اقامتی، رستوران، کافه و ۸ آلاچیق در محوطه هرکدام به متراژ ۹ مترمربع در این اقامتگاه سنتی در نظر گرفته‌شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: منطقه گردشگری دربند به دلیل آب‌وهوای مطبوع و مناسب، نزدیک بودن به مرکز استان و شهر نمونه بین‌المللی گردشگری شهمیرزاد، مقصد بسیاری از مسافران و گردشگران در سراسر کشور است.

بهمن اخلاقی بابیان اینکه توسعه تأسیسات گردشگری با مشارکت مردم یکی از سیاست‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان است، افزود: گردشگری یکی از راه‌های توسعه پایدار استان سمنان است و شهرستان مهدی‌شهر در حال حاضر دارای ۶۵ واحد گردشگری شامل هتل، مجتمع بین‌راهی، رستوران سنتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و سنتی دارای مجوز است.

در این مراسم مسئولان استانی و شهرستانی ازجمله فرماندار شهرستان مهدی‌شهر، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر، سرپرست حراست و رئیس حوزه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، بخشدار مرکزی مهدی‌شهر، رئیس شورای اسلامی شهر مهدی‌شهر و... حضور داشتند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901594

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه