Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: امروز باید زیر چتر واحد، اسلام حقیقی را اجرا کنیم و نگذاریم شبکه‌های معاند میان مردم تفرقه ایجاد کنند.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری روز چهارشنبه با حضور در شهرستان پاوه با «ماموستا ملاقادر قادری» امام جمعه اهل سنت پاوه و اعضای شورای روحانیت شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این دیدار اظهار داشت: هدف اصلی سفر ما ملاقات و ابراز دوستی و محبت با شماست و این هدف ما مبنای قرآنی دارد و آن معیت با رسول الله است.

وی با اشاره به آیه شریفه وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم، گفت: الذین معه خیلی معنا دارد و توصیف کسانی است که همراهی با رسول خدا دارند.

شهریاری با بیان اینکه امت واحده، امت معیت با رسول الله است، گفت: امت واحده شدن منوط به معیت و همراهی با رسول الله است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام، گسست در میان امت اسلامی را هیچ وقت دوست نداشت، افزود: ما باید پیامبر اسلام را الگوی خود قرار دهیم و پیرو ایشان در همه زمینه‌ها باشیم.

شهریاری تاکید کرد: هر موضع گیری که خلاف معیت با رسول الله باشد به معنی خروج از زیر چتر رسول الله است.

وی افزود: امت واحده دو ویژگی دارد اول اینکه اشداء علی الکفار هستند. یعنی در برابر دشمنان اسلام شدت به خرج می‌دهند و اگر می‌خواهیم اشداء علی الکفار باشیم باید دشمن را بشناسیم؛ لذا دشمن شناسی یکی از راه‌های معیت با رسول الله است. ویژگی دوم رحماء بینهم است اگر می‌خواهیم معیت با رسول خدا داشته باشیم باید بین یکدیگر رحمت برقرار کنیم.

 شهریاری مهمترین ابزار دشمن در ایجاد اختلاف بین مسلمانان را سرمایه گذاری جهت تحقق جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن سعی دارد با استفاده از فقر فرهنگی زمینه‌ی جذب مغفولان را فراهم می‌کند.

وی افزود: ایجاد تفرقه بین مسلمانان نقشه‌ی شوم دشمن است که با ظهور انقلاب اسلامی ایران بروز پیدا کرد، چرا که دشمن انقلاب ما را خطری بزرگ برای خود می‌داند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: وحدت و همدلی بین مسلمانان، دشمن شناسی و بصیرت از اصول دینداری است.

ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد شهدای پاوه گفت: شهدای پاوه برای دفاع از اسلام، انقلاب و ایجاد امنیت جان خود را فدا کردند و امروز نیز مردم منطقه به عنوان مرز داران کشور و مدافعان ولایت ذره‌ای از ارزش‌های انقلاب دست برنداشته اند.

وی از آیت الله علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به عنوان پدر معنوی استان یاد کرد و افزود: تلاش‌های وی در تحقق وحدت در منطقه چشمگیر است.

امام جمعه پاوه گفت: امروز دشمن و استکبار جهانی پس از تحمیل جنگ ۸ساله علیه کشور، تعرضات داعش، تحریم‌های اقتصادی و ترور‌های داخلی، به دنبال بروز فتنه‌های دیگری مانند تحریف‌ها و ایجاد تحرکات ملی و مذهبی است که باید برای خنثی کردن این توطئه‌ها هوشیار باشیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین در یادمان شهدا اهل سنت و شیعه پاوه حضور یافت و با شاخه گل و نثار فاتحه یاد شهدا را گرامی داشت.

شهریاری اظهار داشت: بدون تردید مجاهدت‌های شهدا و رزمندگان اسلام در طول تاریخ انقلاب پایدار و ماندگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه ما وامدار خون شهدای هستیم، اظهار داشت: آنچه که شهدا به ما ارزانی داشتند ارمغان گرانبهایی است این ارمغان امنیت و استقلال است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: ما امروز شاهد امنیت در سراسر کشور هستیم و این امنیت به واسطه مجاهدت‌های مجاهدان و خون پاک شهدا است.

شهریاری تاکید کرد: ما در طول انقلاب در مقابل انواع هجمات دشمنان انقلاب ایستادگی کردیم و این ایستادگی و مقاومت درسی است که حضرت امام ره به ما آموختند.

بیشتر بخوانید: پیروزی انقلاب اسلامی؛ تغییر معادلات سیاسی و افزایش اراده ملت‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امام جمعه کرمانشاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امام جمعه کرمانشاه دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی معیت با رسول الله رسول الله امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی