Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران صفوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رویداد، امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با حضور سرمایه‌گذاران، پژوهشگران، شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور برگزار و به عقد ۲ قرارداد قطعی و هشت تفاهمنامه همکاری منجر شد.

وی با بیان‌اینکه در این رویداد، بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی، نیازها و مشکلات خود را در عرصه گیاهان دارویی مطرح کردند، اظهار داشت: پس از بررسی این نیازها توسط شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور، راه‌حل‌های فناورانه برای آنها ارائه شد که برخی از آنها در قالب قرارداد همکاری پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفوی با تاکید به برگزاری رویداد یاد شده ناظر به اهمیت گیاهان دارویی در بخش‌های کشاورزی، پزشکی و اقتصادی خاطرنشان کرد: در فراخوان این رویداد ۶۰ نیاز فناورانه مرتبط با گیاهان دارویی دریافت و پس از بررسی‌ اولیه، ۴۴ چالش از بین آنها انتخاب شد که ۲۷ مورد مربوط به بخش خصوصی و ۱۷ مورد مربوط به بخش دولتی بود.

رییس سرای نوآوری گیاهان دارویی استان اصفهان اضافه کرد: نیازهای فناورانه مُنتخب به شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور فعال در این عرصه، معرفی و ۱۷ جلسه برخط (آنلاین) بین متقاضیان و فناوران برای بررسی آنها برگزار شد و در نهایت در رویداد امروز ۱۰ چالش ارائه و به عقد ۲ قرارداد قطعی و هشت تفاهمنامه میان شرکت‌های فناور و سرمایه گذاران و متقاضیان منجر شد.

وی با بیان اینکه ۲ قرارداد قطعی شامل ساخت دستگاه‌های خشک کُن انجمادی تحت خلاء با مواد اولیه دارویی با ارزش ۶۵۰ میلیون تومان است، گفت: سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش بنیان از استان‌های مختلف در این رویداد مشارکت داشتند.

صفوی ادامه داد: تفاهمنامه‌های منعقد شده در این چارچوب  با بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی از جمله اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان بود.

وی با اشاره به اینکه گیاهان دارویی، زمینه‌های گسترده‌ای مانند داروسازی، ساخت دستگاه‌های مورد نیاز و سُموم را دربرمی‌گیرد، افزود: امروز نخستین رویداد چالش فناوری تخصصی در زمینه گیاهان دارویی در کشور برگزار شد و ظرفیت مناسبی برای برگزاری آن در سایر موضوع ها برای حل مشکلات بخش های مختلف مانند صنعتی، کشاورزی و پزشکی وجود دارد.

صفوی با اشاره به برگزاری رویداد چالش فناوری گیاهان دارویی توسط "سرای نوآوری گیاهان دارویی و فن بازار منطقه‌ای اصفهان" خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ هسته و شرکت فناور در دانشگاه‌های آزاد استان فعالیت دارند.

پیام نجفی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) نیز در باره چالش فناوری گیاهان دارویی گفت: این رویداد مقدمه و آغازی برای برقراری ارتباط میان سرمایه‌گذاران، مُحققان و واحدهای فناور عرصه گیاهان دارویی بود و نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، ایران یکی از کشورهای پُرظرفیت در زمینه گیاهان دارویی است بطوریکه سالانه ۴۰۰ میلیون تُن انواع گیاه دارویی در کشور تولید می‌شود.

عمده محصولات گیاهان دارویی کشور شامل زعفران، زیره سیاه، هل، زنجبیل، دارچین، موسیر و گل ‌محمدی است.

بیش از ۵۸۵ انواع گونه گیاه و بذر دارویی و خوراکی در استان اصفهان وجود دارد.

کتیرا، آنغوزه، باریجه، اُشنان، کرفس کوهی، سماق، انواع آویشن کوهی و شیرازی، محلب، نسترن وحشی، زیره سیاه، کنگر و میوه بلوط انواع گیاهانی است که در این استان تولید و برداشت می‌شود.

دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دارای ۲۸ واحد و مرکز با حدود ۷۵ هزار دانشجو، ۲ هزار عضو هیات علمی تمام وقت و چهار هزار استاد نیمه‌وقت است که حدود ۳۵ درصد از دانشجویان آن در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.

منطقه ۲ مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شامل استان‌های اصفهان، مرکزی و یزد است.

برچسب‌ها گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان فناوری اخبار کنکور دانشگاه آزاد اسلامی شرکت های دانش بنیان گیاهان دارویی واحدهای فناور سرمایه گذاران استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت