Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@09:19:48 GMT

کرونا دانش آموزان را چاق کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۹۵۰۴

کرونا دانش آموزان را چاق کرد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمد جعفری مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش در حاشیه همایش تجلیل از فعالان حوزه تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی بیان کرد: براساس آخرین نتایج به دست آمده از طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان، ۳۰.۱ درصد از جمعیت دانش آموزی چاق هستند،۶ درصد لاغر و خیلی لاغر به شمار می‌روند و ۵۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد نیز وزن طبیعی دارند.

او افزود: طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) با رویکرد ترویج سبک زندگی فعال و سالم برگرفته از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از ۱۵ شهریور امسال به اداره‌های کل آموزش و پرورش استان‌ها با هدف آگاهی بخشی برای کنترل و مدیریت وزن دانش آموزان ابلاغ شد.

مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اطلاعات قد و وزن ۱۳ میلیون و ۲۹۰ هزار و۷۲۰ دانش آموز معادل ۹۰ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور در قالب طرح ملی کنترل وزن و چاقی در سامانه سناد ثبت شده‌است.

بیشتر بخوانید

طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان در بوشهر آغاز شد

جعفری گفت: دانش‌آموزان استان‌های گیلان، مازندران و تهران دارای اضافه وزن و چاقی بالای ۴۰ درصد هستند و سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان شمالی از جمله استان‌هایی هستند که دانش آموزان آن‌ها در ردیف لاغر و خیلی لاغر قرار دارند و استان چهار محال و بختیاری نیز در این شاخص عادی است.

او ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا امروز کم تحرکی دانش‌آموزان، ریزه خواری‌ها، تغذیه ناسالم افزایش یافته است و شادی مدرسه جای خود را به فضای محدود خانه داده و همه این عوامل منجر به افزایش چاقی در بین دانش آموزان شده‌است.

مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی عنوان کرد: درس تربیت بدنی در شرایط کرونایی فراموش نشد و در شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) کانال تربیت بدنی راه‌اندازی شد و در این کانال کانون‌های ورزشی در هشت رشته در سه سطح مبتدی، نیمه پیشرفته و پیشرفته آماده و به ترتیب جلسه‌ها بارگذاری می‌شود.

جعفری افزود: تلاش می‌شود با اجرای طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان از سبک زندگی کم تحرک به سبک زندگی پرتحرک و از تغذیه ناسالم به تغذیه سالم کوچ دهیم تا در آینده نسلی سالم و پویا داشته باشیم.

او با بیان اینکه اختتامیه طرح ملی کوچ در اواخر فروردین و اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود، گفت: دانش‌آموزانی که کنترل وزن انجام داده‌اند همزمان با روز درختکاری با همکاری منابع طبیعی نهالی را به نام خودشان می‌کارند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چاقی کنترل وزن چاقی دانش آموزان دانش آموزان چاق کم تحرکی طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی آموزش و پرورش استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای