Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@05:53:45 GMT

تولید نفت آمریکا ۲ میلیون بشکه در روز کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۰۹۱۷

به گزارش اکوفارس به نقل از بلومبرگ، تولید نفت آمریکا بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است چون  سرمای هوا در آمریکا که طی 30 سال گذشته بی‌سابقه بوده، باعث شده ایالت‌های اصلی تولید کننده نفت آمریکا با مشکل مواجه شوند. این ایالت‌ها به‌ندرت چنین طوفان‌هایی را تجربه کرده‌اند.

 تاجران نفت و مدیران شرکت‌های نفتی پیش‌بینی خود از کاهش عرضه را تا 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 میلیون بشکه در روز افزایش داده‌اند. بیشتر این کاهش در حوزه پرمین، نفت‌خیزترین منطقه آمریکا خواهد بود. حوزه پرمین وست تگزاس و نیومکزیکو را در بر می‌گیرد. کاهش تولید در حوزه ایگل فورد در جنوب تگزاس و حوزه آنادارکو در اوکلاهاما هم قابل توجه خواهد بود.

2 میلیون بشکه معادل حدود 18 درصد از کل تولید نفت آمریکا طبق آخرین اطلاعات دولتی است.

 تاجران نفت انتظار دارند از روز چهارشنبه و با افزایش دما در حوزه پرمین، تولید به تدریج به سطح قبلی باز گردد. دمای هوا در میدلند، قلب حوزه پرمین، در روز دوشنبه به منفی 19 درجه سانتیگراد رسید که از 1989 تا حالا بی سابقه بود.

 توقف تولید در حوزه پرمین قیمت نفت خام آمریکا را در روز دوشنبه برای اولین بار طی یک سال گذشته به بیش از 60 دلار در هر بشکه رساند. از آن زمان قیمت نفت تا حدی کاهش یافته چون پالایشگاه‌های آمریکا هم به خاطر سرمای هوا تعطیل شده‌اند و در حال حاضر به نفت خام کمتری نیاز است. شرکت انرژی اسپکتس تخمین می‌زند 3.1 میلیون بشکه در روز از ظرفیت پالایشگاهی آمریکا کاهش یافته باشد.

 دمای پایین هوا باعث آسیب دیدن تجهیزات  فرآوری گاز طبیعی در حوزه پرمین و آنادارکو شده و قیمت داخلی گاز طبیعی را افزایش داده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز حوزه پرمین نفت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است