Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@12:16:23 GMT

کاهش تولید اوپک پلاس از آوریل تسهیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۱۳۷۶

روند بهبود قیمت‌ نفت سبب می‌شود تولیدکنندگان نفت اوپک پلاس پس از ماه آوریل برای تسهیل کاهش عرضه نفت اقدام کنند.

برخی منابع اوپک پلاس انتظار دارند که سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) روند کاهش عرضه خود را از ماه آوریل تسهیل کنند. این در حالی است که هرگونه افزایش تولید نفت این ائتلاف با توجه به موانع موجود به‌دلیل همه‌گیری ویروس کرونا محدود خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افزایش قیمت نفت و رسیدن آن به بالاترین رقم در 13 ماه گذشته به‌طوری که قیمت نفت خام برنت به مرز 64 دلار برای هر بشکه رسید سبب افزایش اطمینان تولیدکنندگان به توانایی بازار برای جذب عرضه بیشتر شده است.
برآوردهای مختلف از جمله برآورد اوپک نشان می‌دهد که با وجود ضعف فعلی تقاضا، عرضه واکسن‌ها سبب افزایش بی‌سابقه تقاضای نفت در سال جاری میلادی می‌شود.
یک نماینده اوپک در پاسخ به این سؤال که آیا افزایش قیمت‌ها سبب افزایش تولید اوپک پلاس از آوریل می‌شود، گفت: بله، اگر تقاضا همان‌طور که انتظار داریم بهبود یابد، اوپک پلاس به‌تدریج محدودیت عرضه نفت را تسهیل می‌کند. این ائتلاف همواره کاهش مازاد ذخیره‌سازی موجود جهانی را در نظر دارد.
نشست بعدی وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو اوپک چهارم مارس 2021 (14 اسفندماه) برگزار می‌شود. در این نشست دو پرسش مهم مطرح می‌شود، مهم‌ترین پرسش این است که آیا عربستان سعودی کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز خود را تمدید می‌کند. پرسش دیگر این است که آیا همه اعضا می‌توانند عرضه نفت خود را افزایش دهند.
یک منبع اوپک پلاس در این باره گفت: قیمت‌های نفت اکنون بسیار خوب هستند، بنابراین نیازی به تمدید کاهش تولید داوطلبانه عربستان نیست، اما هنوز مشخص نیست سعودی‌ها کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز خود را یکباره یا به‌تدریج افزایش دهند.

برچسب ها: اوپک ، اوپک پلاس ، نفت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mn9

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اوپک اوپک پلاس نفت کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو