Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ‌استان کرمانشاه با اشاره به اختصاص بخشی از اعتبارات لازم برای احداث مرکز فرهنگی کرمانشاه، گفت: به زودی احداث باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه استارت می‌خورد.

سرتیپ دوم پاسدار ناصر باباخانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سفر چندی پیش رئیس سازمان برنامه  و بودجه به استان کرمانشاه با تلاش و حمایت استاندار و دیگر مسئولان استانی بخشی از اعتبارات لازم برای احداث مرکز فرهنگی کرمانشاه به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ابلاغ شد که به زودی مقدمات قرارداد ساخت با پیمانکار مجرب انجام و عملیات احداث مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ‌استان کرمانشاه اضافه کرد: سال 1396 و در پی نیاز استان به ساخت باغ موزه دفاع مقدس در مرکز استان قرار شد سومین مرکز فرهنگی استان بعد از مرصاد و گیلانغرب، در ورودی شهر کرمانشاه راه‌اندازی شود که همان زمان یک زمین 15 هکتاری از سوی  سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان برای ساخت این باغ موزه در نظر گرفته شد و از همان موقع هم موضوع احداث این باغ موزه به عنوان یک مطالبه عمومی توسط استاندار در بین مسئولان، رزمندگان، فرماندهان و پیشکسوتان استان مطرح شده است.

وی با بیان اینکه مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه از نظر مکان، بهترین موقعیت را در میان همه موزه‎های دفاع مقدس کشور دارد، گفت: این باغ موزه هم در مسیر بزرگراه کربلا و عبور زوار اربعین قرار گرفته و هم  مسیر تردد اردوهای راهیان نور است، ضمن اینکه در ورودی و خروجی کلانشهر کرمانشاه و در مسیر کریدور گردشگری مهم بیستون - طاق بستان کرمانشاه واقع شده است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته از اواخر سال 1398 تاکنون به صورت رسمی کار مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس شروع شده و فاز مطالعات آن نیز انجام و نقشه‌های اجرایی آماده و مراحل آزمایش خاک و تسطیح و زیر ساخت‌های این مرکز فرهنگی از قبیل برق، آب، تلفن و گاز اجرا شده است.

وی سپس با تاکید بر ضروری بودن ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، گفت: در بیان اهمیت ساخت این موزه همین کافی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی سال 1390 در سفر به استان کرمانشاه بیان کردند که جنگ در این استان آغاز و در همین استان خاتمه پیدا کرده است.

وی یادآوری کرد: اولین حملات هوایی رژیم بعثی عراق به این استان و به شهرهای این استان بود، به نحوی که اسلام‌آباد و گیلانغرب و بقیه‌ مناطق مرزی هدف تجاوز دشمن قرار گرفته و اولین تجاوز مرزی هم به شهرستان قصرشیرین در این استان بود و همه اینها در حالیست که هشت سال بعد هم باز جنگ در اینجا خاتمه پیدا کرد. آخرین حرکت دفاعی کشور و مردم عزیز ما در قضیه‌ مرصاد، باز در این استان بود. یعنی سراسر این هشت سال مردم این استان در حال دفاع از کیان ایران اسلامی بودند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در دوران دفاع مقدس مقر فرماندهی غرب و شمال غرب کشور بود، گفت: مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس این استان باید نقش و تاثیر فرماندهی کرمانشاه در ابعاد نظامی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی غرب کشور را انعکاس دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی باغ موزه دفاع مقدس كرمانشاه حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه استان کرمانشاه مرکز فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • رویداد فرهنگی هنری باغ راه گفتگو برگزار می‌شود
  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها