Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد استانی کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از انجام اولین مرحله واکسیناسیون کووید – ۱۹ در استان زنجان، گفت: این مرحله از واکسیناسیون صرفاً برای پرسنل ICU کرونا اختصاص داشت که تا به امروز ۹۰ درصد تزریق واکسن انجام شده است؛ بنابراین مناطقی از استان که دارای این بخش نبودند، در اولویت قرار نگرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه رهگیری کرونا یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته طی هفته‌های اخیر در راستای کنترل شیوع ویروس کووید – ۱۹ بوده است، افزود: خوشبختانه به جز شهرستان ابهر در سایر نقاط استان، روند بیماری کرونا افزایشی نبوده و معتقدیم برای شهرستان ابهر نیز باید موضوع رهگیری و انجام تست‌ها با شدت بیشتری انجام شود تا از شیوع آن جلوگیری کنیم.

این مسئول با اشاره به اینکه آمار حاکی از آن است که گردش ویروس کرونا در هفته جاری نسبت به هفته گذشته تغییر کرده و از ۶.۸ موارد مثبت به ۸.۹ درصد رسیده است، تصریح کرد: این در حالی است که آمار در خصوص میزان رهگیری‌های انجام شده در استان نشان می‌دهد که میزان رهگیری در استان از ۱۱.۴ درصد به ۹.۵ درصد کاهش پیدا کرده که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با تاکید بر لزوم رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به دلیل شناسایی موارد ابتلا به کرونای جهش یافته انگلیسی، ادامه داد: این موضوع یادآور این نکته است که ما با گونه جدیدی از این بیماری مواجه هستیم و شیوع آن در برخی از استان‌ها نیز می‌تواند زنگ خطری برای استان زنجان باشد؛ چرا که میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس به مراتب بالاتر است.

قزلباش با بیان اینکه معتقدیم به دلیل شناسایی گونه جدید ویروس کرونا حتماً باید موضوع رهگیری و قرنطینه بیش از گذشته جدی گرفته شود، اظهار کرد: متاسفانه شناسایی نوع جهش یافته ویروس کرونا با کمرنگ شدن میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی همراه شده و اگر قرار باشد همه گروه‌ها به ویژه اصناف در این خصوص احساس مسئولیت کمتری کنند، بی‌تردید گرفتار شدن در پیک چهارم کرونا دور از انتظار نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه یکی از راهکارهای اساسی برای مصون ماندن از پیک چهارم شیوع ویروس کرونا، جدی گرفتن پروتکل‌های بهداشتی، فارغ از رنگ‌بندی مناطق است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در ایام پایانی سال قرار داریم، برخی از تجمعات ناگزیر خواهد بود، به همین خاطر از هم‌اکنون باید به دنبال چاره برای جلوگیری از همه‌گیری کرونا در استان باشیم.

کد خبر 5150096

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی زنجان ویروس کرونا بوشهر شیوع کرونا آمار کرونا شهرکرد کرمانشاه شیراز شهرستان کرج زلزله مشهد اردبیل همدان گرگان عکس استانها پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نیاز کارگران امری ضروری است

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: توجه به نیازهای قشر کارگری ضروری است و باید متوجه بود که قشر کارگر غیر از خدا هیچ پناهی ندارد، لذا توجه به این قشر باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.

محسن افشارچی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با تشکل‌های کارگری استان، اظهار کرد: طبقه‌بندی مشاغل و موضوعاتی مانند سخت و زیان‌آور بودن، باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگران اصلی‌ترین و موثرترین نقش را در تولید بر عهده دارند به طوری که اگر کارگر نباشد انگار هیچ چیزی وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: تنظیم عرضه و تقاضا به بهبود حقوق و دستمزد جامعه کارگری کمک خواهد کرد و باید عنوان کرد نسبت به امور کارگری حساس هستیم و اشتغال کارگران واحدهای تعطیل دغدغه مسئولان است.

افشارچی در بخش دیگری با اشاره به اقدامات انجام شده در استان، اظهار کرد: برای ارتقای کیفیت اتوبان زنجان - قزوین سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این بخش هزینه شد و برای بخش باقی مانده هم قول سه هزار میلیارد ریال برای ادامه کار گرفته شده است.

او با تاکید بر اینکه این پروژه جزو پروژه‌های برزمین مانده بود، اظهار کرد: اتوبان زنجان به تبریز در دست استان نیست و به بانک ملی باز می‌شود که در حال رایزنی برای حل این موضوع هستیم.

افشارچی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده در حل مشکلات پیش روی احداث واحدهای نهضت ملی مسکن استان گفت: در این رابطه اقداماتی انجام شده است که یکی از مسائل، موضوع کاهش اقساط بود که برای حل این معضلات باید فرآیندها را اصلاح کرد و در عین حال باید توجه کرد که انبوه‌سازی صنعتی مسکن قیمت احداث را کاهش می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز در این مراسم، گفت: هر چند در طول سال هم، اقداماتی برای حل مشکلات کارگران انجام شده است و در این میان کارفرمایان هم همراهی لازم را داشته‌اند و از ابزارهای تشویقی برای افزایش راندمان کار و بهره‌وری استفاده شده است.

ابوافضل رفیعی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود در واحدهای تولیدی دلگرمی برای کارگران ایجاد شود، افزود: امنیت شغلی از دغدغه‌های جامعه کارگری است که پیگیری هم شده ولی در نهایت این قانون است که یا باید به صورت کلی اصلاح شود یا قانون بالادستی مصوب شود.

وی طبقه‌بندی مشاغل، بهداشت محیط و ایمنی محیط کار در بین جامعه کارگری را از دیگر مسائل پیش روی جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: در این مورد، جلساتی با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری تشکیل و تصمیم‌گیری می‌شود که طرح طبقه‌بندی از جمله این مسائل است.

همچنین در این مراسم مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان تعداد حوادث ناشی از کار در سال گذشته را ۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: این تعداد در مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۸ نفر بود که کاهش ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

طبیب جعفری با بیان اینکه تعداد تشکل‌های کارگری استان زنجان در واحدهای مشمول قانون کار در سال گذشته به ۳۰ تشکل رسیده است، افزود: این تعداد در مدت مشابه سال قبل آن ۱۳ تشکل بود که افزایش ۲ برابری داشته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در کمیسیون امنیت کارگری استان، گفت: طرح ضریب نفوذ طبقه‌بندی واحدهای مشمول کار به عنوان یک مدل پیشرفته اجرا می‌شود که در قالب این طرح، کارگران متناسب با توانمندی‌ها حقوق مناسب را دریافت می کنند.

جعفری یکی از اقدامات خانه کارگر استان را حل اختلافات در جامعه کارگری عنوان کرد و گفت: میانگین رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف در ۵ سال گذشته ۶ ماه بود که این میزان اکنون به زیر ۳۰ روز رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دمای زنجان کاهش یافت
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم