Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@14:18:19 GMT

طراحی «اکسی متر» خانگی با پرینتر سه بعدی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۲۳۵۴

گروهی از محققان طرح‌های ساخت یک اکسی متر با پرینتر سه بعدی را منتشر کرده اند که با هزینه ۱۰ پوند در خانه ساخته می‌شود.  

گروهی از مهندسان طراحی‌های یک حسگر سنجش اکسیژن خون را منتشر کرده‌اند که با استفاده از پرینتر۳ بعدی چاپ می‌شود و می‌توان در خانه آن را ساخت.

گروهی از مهندسان و محققان دانشگاه بث در انگلیس حسگر «اوپن اکسی متر» (Open Oximeter) را ابداع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر فردی که مهارت‌های ساده ساخت دستگاه‌های الکترونیکی را دارا باشد با کمک پرینتر سه بعدی و کمتر از ۱۰ پوند می‌تواند این اکسی متر را بسازد.

این حسگر با توجه به دستگاه‌های تجاری فعلی توسعه یافته و سازندگان آن ادعا می‌کنند قابلیت ردیابی میزان دقیق اکسیژن خون را دارد.

حسگر روی یک کلیپ انگشتی قرار می‌گیرد و انعکاس طول موج‌های مختلف نور را اندازه می‌گیرد و به این ترتیب می‌تواند ضربان قلب و درصد اکسیژن اشباع شده در خون را بسنجد.

طرح مذکور شامل یک حسگر، تجهیزات الکترونیکی خوانش و نرم افزار مخصوص است که در ژورنال «اوپن هاردویر» منتشر شده و فایل‌های آن نیز در GitLab به اشتراک گذاشته شده‌اند.

پروفسور پیتر ویلسون از دانشگاه بت می‌گوید: سنجش اکسیژن خون به فرایندی کلیدی طی همه گیری ویروس کرونا تبدیل شده است. ما امیدواریم با اشتراک گذاری این طرح منبع باز، تهیه کنندگان خدمات درمانی بتوانند سریع حسگرهایی با قیمت مناسب تولید کنند.

همچنین این گروه از محققان مشغول همکاری با دانشگاه کمبریج هستند تا انگشت‌های مصنوعی ارزان قیمتی به نام فانتوم بسازند. از این ابزارها برای کالیبره کردن و تأیید اکسیمترها استفاده می‌شود.

 

مهر/

برچسب ها: پرینتر ، فناوری ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mnd

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پرینتر فناوری بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟

فرارو- جنگ سرد قرن بیستم بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی بر سر آن بود که نفوذ و برنامه کدام ابرقدرت جهانی در نهایت حکمفرما خواهد شد. ایالات متحده اکنون گرفتار چیزی است که برخی آن را یک "جنگ سرد جدید" توصیف می کنند. این بار یک چین در حال صعود به دنبال اعمال نفوذ خود می باشد.

به گزارش فرارو به نقل از ویک، این جنگ سرد نیز همانند سلف خود شامل تشکیل قوای نظامی برای ایجاد ارعاب و تسلط در صورت داغ شدن اوضاع است. با این وجود، در جنگ سرد جدید به جای تسلیحات هسته ای در مقیاس بزرگ پیشرفت ها در عرصه رباتیک و محاسبات به تاکتیسین ها اجازه داده به تسلیحات در ابعاد کوچک تری فکر کنند. هر دو ارتش امریکا و چین در حال آماده شدن برای نوع جدیدی از جنگ هستند که در آن اسکادران های پهپادهای هوایی و دریایی مجهز به هوش مصنوعی مانند دسته ای از زنبورها با هم کار می کنند تا بر دشمن غلبه نمایند.

مفسران در این باره چه نظری دارند؟

همه نگاه ها به تایوان است. پنتاگون بی سر و صدا در حال آزمایش یک "مفهوم پهپادی مرگبار"  به نام "منظره جهنمی" است که قصد دارد "تهاجم آبی – خاکی" به تایوان را با ترکیبی از مهمات سرگردان و پهپادهای تهاجمی مرگبار مختل کند. به نظر می رسد این آزمایش ها بخشی از یک پروژه نظامی به نام  "رپلیکیتور" (همتاساز) باشد که هزاران سیستم مستقل و استقرار یافته در چندین حوزه را طی دو سال آینده به عنوان بخشی از یک ابتکار عمل جدید برای رقابت بهتر با چین نشان می دهد.

یکی از امیدهای ارتش امریکا برای پروژه پهپادهای خودران آن است که این گروه پهپادی کم ‌هزینه با حسگرهای متنوع می ‌توانند از راه دور پرتاب شده و واکنش سریع و سازگاری برای غلبه بر مزیت فاصله زمانی فراهم کنند. این چیزی است که بسیاری از نیروهای رزمی مدت ها از آن حمایت می کردند دور شدن از سکوهای بزرگ، گران ‌قیمت و آسیب ‌پذیر مانند ناوهای هواپیمابر به سمت چیزی سبک‌ تر، ارزان ‌تر و چابک تر.

پس از آن چه خواهد شد؟

کارشناسان پیش ‌بینی می کنند که بدون هرگونه جهش بزرگ فناوری حدود پنح سال به طول خواهد انجامید تا ناوگان پهپادی کاملا خودمختار به طور جدی مستقر شود اگر چه چین در حال حاضر از نظر سخت ‌افزاری در حوزه پهپادی دست برتر را دارد.

در حال حاضر اصول اولیه جنگ پهپادی از پیش وجود دارد. انقلاب واقعی زمانی رخ خواهد داد که سیستم ‌های مبتنی بر هوش مصنوعی بتوانند ناوگان پهپادی را در مقیاس هدایت کنند. در نهایت، استفاده از فناوری ‌های خودمختار نظامی ‌شده احتمالا دیگر یک سوال درباره اگر و امکان پذیری نیست بلکه امری قطعی است و موضوع صرفا بر سر زمان آن است.  

 

دیگر خبرها

  • زمان حراج بعدی شمش طلا در مرکز مبادله اعلام شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • تیاگو موتا؛ سرمربی بعدی یوونتوس
  • پرینتر جدید لنوو با چه قیمتی عرضه شد؟
  • سامانه بارشی بعدی چهارشنبه فعال می‌شود
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟