Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار البرز با بیان اینکه سالانه 17 هزار نفر به جمعیت دانش آموزی البرز افزوده می شود گفت: تا مهرماه ۱۴۰۰ حدود ۶۳۰ کلاس درس آماده بهره برداری خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، عزیزالله شهبازی اظهار کرد: مردم این استان به دلایل متعدد نیازمند توجه ویژه ملی هستند چراکه از تراکم و رشد روز افزون جمعیت، مهاجرت و تردد بالا و در مقابل ضعف در زیرساخت های مختلف رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وضعیت امروز ما حاصل برنامه های گذشته است و به طور قطع فردای مارا نیز برنامه ریزی حال تعیین می کند، افزود: برخلاف محدودیت های مالی که در این استان وجود دارد ولی تحولات موثری با برنامه ریزی منسجم در جهت آموزش و پرورش استان حاصل شده و ریل گذاری خوبی صورت گرفته است.

استاندار البرز با اشاره به تبعات شیوع بیماری عالمگیر کرونا در جهان که همگان را دچار وحشت و غافلگیری کرد، گفت: یکی از آسیب های اساسی این بیماری در موضوع آموزش بوده است و راه اندازی سامانه شاد در کشور، جدا از اشکالاتی که دارد، اقدامی بسیار موثر و کارآمد بود.

وی افزود: میانگین سرانه آموزشی در کشور ۵.۱۸ است و در البرز ۳.۸۰ است که در سال ۹۶ این رقم ۳.۲۶ بوده و با تلاش هایی که در این مدت صورت گرفت موفق شدیم این عدد را افزایش دهیم.

شهبازی با بیان اینکه سالانه ۱۷ هزار نفر به جمعیت دانش آموزی البرز افزوده می شود، عنوان کرد: به این معنا که سالی ۵۰۰ کلاس درس باید به مجموعه استان اضافه شود.

وی با بیان اینکه پایه بودجه ریزی استان از ابتدای تأسیس ضعیف بسته شده، گفت: در سال ۹۶ اعتبارات استانی و ملی البرز در حوزه آموزش و پرورش ۲۷ میلیارد تومان بوده که در سال ۹۹ به ۱۷۰ میلیارد تومان رسید که تاکنون ۱۱۰ میلیارد تومان نیز تخصیص یافته است.

استاندار البرز افزود: با این افزایش اعتبارات موفق شدیم پروژه های نیمه تمام آموزش و پرورش که سال ها رها شده و بلاتکلیف مانده بودند را به سرانجام برسانیم.

وی گفت: اکنون ۸۰ پروژه فعال در این حوزه وجود دارد و تا مهرماه ۱۴۰۰ حدود ۶۳۰ کلاس درس آماده بهره برداری خواهد بود.

شهبازی افزود: در کمیسیون ماده ۵ استان برنامه ریزی کردیم که هیچ فضای آموزشی در استان تغییر کاربری داده نشود و تنها موضوع مورد درخواست آموزش و پرورش مبنی بر تعیین تکلیف مدارس غیردولتی مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: همچنین دستور رفع تصرف املاک آموزش و پرورش استان صادر شد و این املاک پس از سال ها آزادسازی شده و در اختیار این اداره کل قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز آموزش وپرورش کلاس درس مدرسه سازی سرانه آموزشی عزیزالله شهبازی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است