Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در نشست بررسی روند همکاری و توسعه پایدار شرکت صنعتی، معدنی گل گهر سیرجان که دیروز با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضای شورای تامین شهرستان سیرجان و مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر برگزار شد بر تقویت همکاری‌های طرفین به منظور توسعه پایدار منطقه تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این جلسه سهراب بهاالدینی، فرماندار ویژه شهرستان سیرجان، با اشاره به نقش راهبردی منطقه گل‌گهر و تقویت همکاری‌های دو جانبه شهرستان و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، گفت: خوشبختانه امروزه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با حضور عتیقی مدیر عامل بومی و متخصص، بیش از هر زمان دیگر برای منطقه و کشور در حوزه معدن موجب برکت است و علاوه‌ بر بخش صنعت در بخش مسئولیت‌های اجتماعی نیز به خوبی ایفای نقش کرده است.

او کمک‌های گل‌گهر از ابتدای بحران کرونا در حوزه بهداشت و درمان شهرستان سیرجان را نمونه بارز تعهد این شرکت به مسئولیت‌های اجتماعی برشمرد و افزود: در کنار مساعدت‌های مالی شرکت گل‌گهر به منظور تامین اقلام مورد نیاز مقابله با بیماری کرونا، توانستیم بخشی از کمبود‌های حوزه درمان شهرستان را تامین کنیم.

بهاالدینی تصریح کرد: مردم سیرجان باید احساس کنند، شرکت معدنی‌ و صنعتی گل‌گهر کنارشان است و به دلیل مسئولیت‌های اجتماعی که بر دوش خود دارد، همیشه برای یاری آنان پیش‌قدم بوده و از این به بعد نیز همین گونه خواهد بود.

او همچنین با اشاره به بازدید از محور جدید گل‌گهر به جاده بندرعباس بیان کرد:  به یاری خدا با تکمیل و بهره‌برداری از این محور، روزانه بالغ بر۴ هزار کامیون این منطقه از این مسیر تردد خواهند کرد و حجم ترافیک مسیر فعلی که از داخل شهر سیرجان عبور می‌کند به صورت قابل توجهی کاهش می‌یابد.

نماینده استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سیرجان با ابراز گلایه از عملکرد ضعیف برخی معین‌های اقتصادی شهرستان، خواستار افزایش عملکرد آن‌ها و همچنین انتخاب معین‌هایی برای سایر مناطق شهرستان شد.

در ادامه این نشست ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی‌ و صنعتی گل‌گهر ضمن استقبال از طرح‌های پیشنهادی بحث شده گفت: جایگاه گل‌گهر جایگاه ملی است؛ اما این امر هیچ‌گاه باعث نشده ایفای نقش منطقه‌ای شرکت تحت تاثیر قرار گیرد.

او با پذیرش پیشنهاد همکاری در اجرای بسته فرهنگی شهرستان با هدف افزایش سطح فرهنگی و کاهش معضلات اجتماعی بیان کرد: تولید، توسعه و عمل به مسئولیت اجتماعی، از جمله شعار‌ها و اهداف و وظایف مدیریت گل‌گهر است.

مدیرعامل شرکت معدنی‌ و صنعتی گل‌گهر با بیان اینکه در اولین گام و برای اولین بار در کشور، استخراج زیرزمینی معدن شماره شش سنگ‌آهن گل‌گهر را  شروع خواهیم کرد؛  تصریح کرد: همچنین کلنگ کارخانه سولفورزدایی از گاز‌های خروجی کارخانه گندله سازی شماره یک گل‌گهر نیز تا پایان امسال به زمین زده خواهد شد که با راه‌اندازی این کارخانه، شاهد تولید بیش از ۴۰ هزار تن سولفات آمونیم برای مصرف در بخش کشاورزی استان کرمان خواهیم بود و همچنین به دلیل کیفیت بالای تولید، امکان صادرات این محصول نیز فراهم خواهد شد.

 انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن معادن کشور کرونا ویروس شهرستان سیرجان صنعتی گل گهر شرکت معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

وی افزود: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

دکتر شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته رشته نانوشیمی دانشگاه تهران می‌گوید: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

دکتر شیرعلی‌زاده که در حال سپری کردن دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی ایران است از عرضه کیت‌های آموزشی نانویی خبر داد؛ کیت‌هایی که هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

شرکت روناش تکنولوژی پارس به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ایرانی، در زمینه توسعه و تولید محصولات بر پایه دانش نانو تمرکز دارد. تمامی فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت در حوزه‌های مواد پیشرفته و نانومواد، توسعه محصولات بر پایه فناوری نانو و نیز تولید و توسعه محصولات بر محور زیست‌فناوری است که منجر به خلق فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان شده است. در حال حاضر تمامی محصولات تجاری‌سازی شده این شرکت با برند تخصصی AMINBIC به بازار ارائه می‌شود.

کد خبر 6092295 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند