Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به امید‌های ایجاد شده برای مقابله با ویروس کرونا با تزریق واکسن ادامه داد: باید تلاش‌های جهانی بر تولید انبوه و توزیع عادلانه واکسن کرونا متمرکز شود. خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی دولت، مجید تخت روانچی در نشست عالی‌رتبه شورای امنیت که با موضوع «اطمینان از دسترسی مناسب به واکسن‌های کوید ۱۹» برگزار شد، افزود: کرونا دشمن مشترک بشریت است و آن‌ها را فارغ از نژاد، مذهب و ملیت هدف قرار می‌دهد که برای مبارزه با آن، همکاری و همبستگی عملی همه ملت‌ها یک ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به امید‌های ایجاد شده برای مقابله با ویروس کرونا با تزریق واکسن ادامه داد: باید تلاش‌های جهانی بر تولید انبوه و توزیع عادلانه واکسن کرونا متمرکز شود.

نماینده ایران در سازمان ملل متحد در عین حال از اینکه تاکنون میلیون‌ها نفر از شهروندان کشور‌های در حال توسعه واکسن زده‌اند در حالیکه خیلی از کشور‌های در حال توسعه درگیر کرونا حتی به اندازه انگشتان دست نیز واکسن دریافت نکرده‌اند، انتقاد کرد.

تخت روانچی اضافه کرد: تا موقعی که همه در مقابل این ویروس ایمن نشوند، هیچ کسی در هیچ جای جهان ایمن نیست، به ویژه اینکه سرعت گسترش گونه‌های جدید کرونا بسیار بالا است.

وی تاکید کرد: به موازات واکسیناسیون، باید اقدامات دیگری برای کمک به کشور‌های در حال توسعه صورت گیرد که در صدر آن رفع فوری تحریم‌های یکجانبه و نیز محاصره‌های غیرانسانی در مناطقی، چون یمن و غزه است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: دولت ایران به خاطر توقیف منابع مالی‌اش در خارج به خاطر تحریم‌های غیرقانونی آمریکا نتوانسته است به گونه مناسبی برای جبران خسارات وارده به شرکت‌ها و بخش خصوصی در نتیجه گسترش کرونا کمک کند.

تخت‌روانچی اضافه کرد: برای جلوگیری از عواقب شدیدتر کرونا، از جمله از بین رفتن پیشرفت‌های حاصله در زمینه مبارزه با فقر و تشدید نابرابری در داخل و بین کشورها، چاره‌ای جز موفقیت در مهار ویروس وجود ندارد و لازمه آن نیز افزایش همکاری‌های بین‌المللی، توزیع عادلانه واکسن در کل دنیا و لغو تحریم‌ها و محاصره‌های غیرانسانی است.   بیشتر بخوانید: تخت‌روانچی: ترامپ خصومت بی حد و حصر نسبت به ملت ایران دارد

انتهای پیام/

برچسب ها: دولت واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دولت واکسن کرونا توزیع عادلانه واکسن واکسن کرونا تخت روانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است