Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، از فراهم آوردن زیرساخت‌ها برای ایجاد جهش تولید و بهره‌برداری از شرکت گندله‌سازی مادکوش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، حسن خلج طهرانی یکی از اهداف تأسیس مناطق ویژه اقتصادی را جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی از طریق فراهم کردن زیرساختهای مناسب، تسهیل صدور مجوزها، تسهیل واردات و صادرات دانست و گفت: از تمام ظرفیت‌ها برای ایجاد رونق و جهش در تولید استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این ‌که فرصتهای بسیاری برای سرمایه گذاری در این منطقه وجود دارد به تشریح تاریخچه احداث و راه اندازی گندله ‌سازی مادکوش به‌عنوان طرحی تولید محور و اشتغالزا پرداخت و تشریح کرد: طرح گندله سازی 5 میلیون تنی مادکوش در سال 1386 با مکان یابی، ارزیابی تکنولوژی و ظرفیت نهایی آغاز شد و در این طرح، با توجه به نظرات مشاوران داخلی و خارجی درباره طرحهای مشابه، این نتیجه حاصل شد که تأسیس کارخانه با ظرفیت نهایی 5 میلیون تن و در دو فاز اجرا شود که به ‌زودی این طرح به‌ صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح خواهد شد.

خلج طهرانی دلیل اصلی انتخاب منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای احداث کارخانه را مزایای آن، به خصوص همجوار بودن با آبهای آزاد ذکر کرد و افزود: منطقه ویژه خلیج فارس به زیرساختهای اساسی، به ویژه گاز، نزدیک است و در همین حال، آب موردنیاز صنایع را نیز میتواند از طریق شیرین سازی آب دریا تأمین کند که همین موضوع سرمایه ‌گذاران را این منطقه جذب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در پی فراهم شدن زیرساخت‌ها از اردیبهشت‌ماه سال جاری گندله سازی مادکوش وارد فاز تولید شده است و در حال حاضر، میزان تولید کارخانه روزانه به حدود 5 هزار تن رسیده است.

خلج طهرانی بیان داشت: مادکوش یکی از ارکان صنعت فولاد کشور و تامین کنندگان گندله برای واحدهای احیای مستقیم محسوب میشود و خوشبختانه کیفیت گندله این شرکت مطلوب است و در اختیار واحدهای تولید آهن اسفنجی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: نخستین محصول گندله سازی مادکوش توانست تمام مشخصات کیفی یک گندله موردنیاز کارخانه های احیای مستقیم را داشته باشد؛ به همین دلیل، فروش محصولات چالش سرمایه‌گذاران نیست و آنان تلاش دارند که کارخانه به ظرفیت اسمی خود برسد .

وی افزود: تمامی ارکان منطقه ویژه در زمینه‌های مختلف با مادکوش همراهی و از آن حمایت کردند تا چالشهای مربوط به دوره احداث کارخانه برطرف شود و پس از بهره برداری نیز حمایتها ادامه داشته است، به ‌طوری‌ که انتقال کنسانتره موردنیاز کارخانه با استفاده از امکانات زیرساختی این منطقه، یعنی راه آهن و واحد انباشت و برداشت آن، به راحتی انجام میشود؛ خروج گندله از منطقه به مقاصد مشتریان نیز از طریق راه آهن صورت میگیرد. بنابراین هم در بخش مجوزها و هم در استفاده از زیرساختها، منطقه ویژه خلیج فارس نهایت حمایت را از مادکوش میکند.

وی در خاتمه تشریح احداث فاز دوم این مجموعه گفت: کارخانه گندله سازی مادکوش برای دو فاز 5/2 میلیون تنی و در مجموع، 5 میلیون تن طراحی شده است؛ بنابراین بسیاری از زیرساختهای آن نیز برای ظرفیت نهایی، یعنی 5 میلیون تن، طراحی شده اند.

همچنین بخشهای برداشت و انباشت و انرژی بر اساس ظرفیت 5 میلیون تن گندله تأمین شده اند و برای اینکه روند احداث فاز دوم تسریع شود، پس از صدور پروانه بهره برداری فاز نخست، مجوز احداث فاز دوم نیز اخذ شد تا فاز دوم کارخانه در سال 1402 به بهره برداری برسد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هرمزگان مادکوش گندله سازی مادکوش بهره برداری منطقه ویژه خلیج فارس میلیون تن فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • زارع پور: به‌زودی زیرساخت‌ دارو رسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • به زودی زیرساخت‌ دارورسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد