Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:44:12 GMT

۲ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی دامغان تخریب شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۳۷۴۳

۲ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی دامغان تخریب شد

سیدمحسن طباطبائیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: احداث غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی، علت این تخریب است که با حضور یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان سمنان و نیروهای انتظامی و جهاد کشاورزی، انجام شد. 

طباطبائیان اضافه کرد: این ۲ بنا به مساحت ۵۵ و ۳۰ مترمربع به صورت مسکونی و در مراحل پایانی ساخت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: برای اجرای تبصره ۳ ماده قانون حفظ کاربری زمین‌های کشاورزی ، ۲ بنای غیرمجاز در روستای خوش آب و هوای آهوانو دامغان که بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی در باغ ساخته شده بود، تخریب شد. 

طباطبائیان تصریح کرد: طبق صورتجلسه پس از تخریب بنا، مالک متعهد شد که نخاله‌های ساختمانی را نیز از محل تخلیه کند و زمین دوباره به کاربری سابق خود که کشاورزی بود، برگردد.

وی ادامه داد: هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی و ساختن خانه‌باغ و واحد مسکونی دیگر بدون اخذ مجوز ممنوع است و با متخلفان طبق قانون و مقررات موجود برخورد می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: مردم و اهالی شهر و روستا، در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییرکاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ به حفاظت اراضی کشاورزی اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا، روستای آهوانو در ۱۵ کیلومتری شمال شهر دامغان، در منطقه ای خوش آب و هوا و نزدیک به سد شهید شاهچراغی قرار دارد. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تخریب خانه اراضی کشاورزی انتظامی دامغان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تخریب خانه اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تخریب خانه اراضی کشاورزی انتظامی دامغان اخبار کنکور اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد