Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان و امامان جمعه این مناطق بررسی شد.

 به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، امینقصمی در این جلسه با بیان اینکه توصیه های امامان جمعه و بیاناتی که در خطبه های نماز جمعه مطرح می شود به عنوان یک خواسته به حق، پیگیری و آن را به نتیجه می رسانیم، گفت: پیگیری موضوعات مطروحه در خطبه های نماز جمعه مصداق عمل به وظایف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر گاه امامان جمعه موضوعی در زمینه آب مطرح کرده اند با حضور میدانی و همفکری، پیگیری و برای رفع آن برنامه ریزی و اقدام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان افزود: از اوایل امسال با ادغام شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی، گستره فعالیت این شرکت بیشتر و حجم کارها افزایش یافت که نیازمند تخصیص اعتبار و برنامه ریزی بهتر برای خدمات رسانی مطلوب و بهینه بودیم.

وی با اشاره به اینکه استاندار هرمزگان نیز در زمینه تامین آب مناطق مختلف استان تاکید ویژه ای داشته و برای حل آن حمایت های زیادی کرده است، تصریح کرد، به مردم روستاها این اطمینان را می دهیم که با یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی؛ برنامه ریزی و عملیات اجرایی برای رسیدن به نقطه مطلوب انجام و شاهد بهبود وضعیت آب در این مناطق خواهیم بود.

قصمی در تشریح جزئیات خدمات رسانی به مناطق مختلف هرمزگان به وضعیت آب شهرستان سیریک اشاره کرد و گفت: بسیاری از خطوط انتقال و شبکه های مناطق سیریک با توجه به جمعیت ۳۰ سال پیش ایجاد شده که با افزایش جمعیت، امکانات موجود پاسخگوی نیاز فعلی نیست و در تلاش هستیم تا با اجرای برخی پروژه ها، مشکلات آبی روستاهای سیریک را به حداقل ممکن برسانیم.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، خط انتقال آب راونگ به روستاهای سیریک به طول ۳۰۰ کیلومتر حدود ۲۶ سال پیش احداث شده است که ظرفیت جدیدی با توجه به افزایش جمعیت ایجاد نشده بود. در حال حاضر علیرغم در مدار بودن ظرفیت کامل آن، پاسخگوی نیاز فعلی نیست.

وی به اقدامات شرکت آب و فاضلاب در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد، با هدف بهبود وضعیت آب روستاهای سیریک، عملیات ایجاد بخشی از خط انتقال جدید در دستور کار است که با طی شدن روند مناقصه، عملیات احداث ۲۵ کیلومتر آن آغاز خواهد شد.

قصمی با بیان اینکه منابع مالی تعریف شده ای برای اجرای این طرح نداریم، گفت: برای تسریع در رفع این مشکل منابع لازم از مسیر دیگر تامین شده است که امیدوارم ظرف مدت یکسال به سرانجام برسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به اجرای خط انتقال آب از تصفیه خانه جاسک تا کوه مبارک، گفت: ۳۸ کیلومتر از این خط انتقال باقی مانده که با تکمیل آن مشکل آب ۲۹ روستای حد فاصل شهرستان جاسک مرتفع می شود.

وی از افزایش ظرفیت آب شهر سیریک خبر داد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته آبگیر سایت آب شیرین کن سیریک روی اسکله این شهر نصب و تا پایان امسال ظرفیت آن به دو هزار متر مکعب در شبانه روز خواهد رسید.

قصمی این اطمینان را داد که تا پایان نیمه اول سال آتی، ظرفیت آب شیرین کن سیریک به سه هزار متر مکعب در شبانه روز افزایش یابد.

وی همچنین از وارد مدار شدن آب شیرین کن زیارت تا پایان اردیبهشت ماه سال بعد خبر داد و گفت: این آب شیرین کن نیز سه هزار متر مکعب در شبانه روز ظرفیت دارد که با وارد مدار شدن آن، مشکلات بخشی از روستاهای سیریک حل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در ادامه با اشاره به وضعیت آب شهرستان خمیر، افزود: با اقدامات انجام شده چالش آبی در شهرستان مرتفع و رضایت نسبی بر این شهرستان حاکم است.

قصمی با بیان اینکه ظرف ماه های آینده پروژه انتقال آب به رویدر به اتمام خواهد رسید، گفت: برای استفاده از ظرفیت آب تولیدی آب شیرین کن بندرعباس نیازمند خط انتقال جدید حد فاصل کهورستان تا خط انتقال آب شیرین کن بندرعباس – خمیر هستیم.

وی همچنین از توجه ویژه شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به روستاهای تحت پوشش قلعه قاضی و تخت اشاره کرد و گفت: در جلسه مشترکی که با دهیاران و شوراهای این مناطق داشتیم خواسته ها و نیازهای مناطق احصاء و عملیات بازسازی ایستگاه های پمپاژ و مخازن و توسعه شبکه مناطق روستایی در دستور کار است که طبق قولی که در نشست با دهیاران و شوراهای مناطق یاد شده داده ایم تا پایان اسفند گزارش آن اعلام خواهد شد. برای بهبود وضعیت آب سیریک امیدواریم در این نشست همچنین امامان جمعه به تشریح مناطق خود پرداختند.

حجت الاسلام والمسلین سالاری امام جمعه سیریک در این جلسه با بیان اینکه سیریک نیازمند تکمیل ظرفیت در حوزه آب است، افزود: منطقه سیریک کم آب است و مردم با سختی های زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

به گفته وی، مردم برای خرید آب مورد نیاز با هزینه های زیادی مواجه هستند که می طلبد با برنامه ریزی این مشکلات مرتفع شود.

سالاری با بیان اینکه ما منکر خدمات آب و فاضلاب نیستیم ادامه داد، از اولین روزی که این مسئولیت بر عهده گرفتم متوجه شدم بسیاری از روستاها زمان زیادی برای رسیدن نوبت آب انتظار می کشند که همین امر باعث شد تا موضوع را در خطبه متذکر شوم.

وی ادامه داد، اخیرا با اقداماتی که شرکت آب و فاضلاب انجام داده و قول عملی شدن آن را داده امیدها برای بهبود وضعیت آب روستاهای سیریک بیشتر شده است.

به گفته وی، اقدامات خوبی در این شهرستان در سیریک در حال انجام است که امیدواریم با تلاش و تسریع در کارها بتوان به خواسته مردم سیریک عمل و به مشکلات آب این شهرستان پایان داد.

در این جلسه همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاجبی امام جمعه تخت و قلعه قاضی به مشکلات آب برخی روستاها از جمله دهنو و چوج اشاره کرد و گفت: مردم انتظار دارند با توجه به عبور خط انتقال آب از سدهای شرق به بندرعباس با کمبود آب مواجه نشوند و نیاز است در این زمینه اقدامات لازم برای تامین آب روستاهای مسیرصورت گیرد.

وی گفت: اقداماتی در این زمینه در حال انجام است که انتظار داریم با تلاش ها و اقداماتی که انجام می شود زمینه امیدواری مردم فراهم شود. شاهد انقلابی در حوزه آبرسانی خمیر بوده ایم.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین صالحی امام جمعه خمیر با تقدیر از عملکرد شرکت آب و فاضلاب در مناطق شهری و روستایی شهرستان، افزود: خمیر یکی از مناطق پر چالش آبی در سالیان گذشته بود که اگر حل نمی شد به یک تهدید تبدیل می شد.

به گفته وی، پیش تر قطعی های مکرر آب در شهرستان خمیر شاهد بودیم که موجب گلایه های زیادی می شد اما با اقدامات انجام شده، می توان گفت انقلابی در حوزه آبرسانی شهرستان خمیر شاهد بوده ایم که دیگر خبری از مشکلات گذشته نیست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آبرسانی روستاهای هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان روستاهای سیریک بهبود وضعیت آب خط انتقال آب آب روستاهای امامان جمعه برنامه ریزی آب شیرین کن تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی