Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور گفت: آقای رئیس جمهور با ۱۰۰ هزار تومانی که ماهانه به عنوان کمک معیشتی به برخی خانواده‌ها می‌دهید آیا می‌توان یک کیلو گوشت خرید؟ - اخبار اجتماعی -

محمد رضا کارگری نایب رئیس مجمع خیرین کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به حضور خیرین در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: افتخار داریم که از ابتدای انقلاب در بخش‌های متعدد اقداماتی را برای هموطنان انجام داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حدود 10 سال پیش مجمع خیرین کشور با هدف خدمت‌رسانی در حوادث غیرمترقبه در کشور تشکیل شد تا بتوانیم به افرادی که در بحرانها قرار می‌گیرند کمک کنیم. همچنین در یکسال گذشته و  از زمان شیوع ویروس کرونا مجمع خیرین کشور اقدامات مختلفی را انجام داده است و نخستین مجموعه‌ای در کشور بود که در اقدام به تهیه ماسک و الکل کرد و آنها را در اختیار اختیار هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت قرار داد.

کارگری با اشاره به راه‌اندازی مجامع خیرین  در استان‌ها افزود: هم اکنون  10 مجمع استانی را ایجاد کرده‌ایم و این مجامع در استانها هماهنگ با مجمع خیرین کشور هستند.

نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با اشاره به تولید واکسن کرونا توسط جوانان ایرانی خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشور در تحریم قرار دارد اما با هدایت‌های مقام معظم رهبری در حال عبور از این شرایط هستیم و  این در حالی‌ست که زمانی قرصی مانند آسپرین را باید از خارج از کشور وارد می‌کردیم اما امروز با همت جوانان‌مان به موفقیت‌های خوبی رسیده‌ایم و بنا بر اعلام وزیر بهداشت 97 درصد از داروها در داخل کشور تولید می‌شود و این موفقیت با هدایت‌های مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر استفاده از ظرفیت جوانان صورت گرفته است و خیرین نیز از هر نوع خدمت‌رسانی به هموطنان دریغ نخواهند کرد.

وی با اشاره به جلسه اخیر خیرین با وزیر بهداشت  خاطرنشان کرد: در این جلسه وزیر بهداشت اعلام کرد که سه گروه از جمله مجموع رازی، بنیاد برکت و انستیتوپاستور در حال تولید واکسن هستند که این مسئله قابل تقدیر است و ان‌شاءالله ظرف چند ماه آینده ایران صادر کننده واکسن کرونا به دنیا خواهد بود که البته مشکلاتی در حوزه اقتصادی داریم و باید دولتمردان در رفع مشکلات معیتشتی مردم تلاش بیشتری داشته باشند.

کارگری ادامه داد: افزایش هزینه مواد غذایی مرغ ،تخم مرغ ، میوه و... قابل قبول نیست  چرا که ضعف در مدیریت و برنامه ریزی این شرایط را به وجود آورده است و امیدواریم دولتمردان در رفع مشکلات هموطنان تلاش‌های مضاعفی را داشته باشند.

نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور  افزود:  حدود 400 میلیارد تومان از اسفند 98 تاکنون از سوی خیرین در بخش‌های مختلف هزینه شده است و این کمکها همچنان ادامه دارد. همچنین در ایام کرونا علاوه بر کمکهایی که انجام شده است سایر پروژه‌ها توسط مجمع خیرین در حال انجام است که از آن جمله می‌توان به پروژه سروش و احداث بزرگترین مرکز درمانی ام‌اس در بیمارستان سینا اشاره کرد که سفت‌کاری این مجموعه به پایان رسیده است. همچنین شیرخوارگاه شبیر در آذرماه سال گذشته توسط مسئولین به بهره‌برداری رسید که این شیرخوارگاه بزرگترین و مدرنترین شیرخوارگاه در کشور محسوب می‌شود. در گیلان نیز بزرگترین مرکز نگهداری معلولان به نام فرشتگان توسط خیرین اداره می‌شود. در ایلام شیرخوارگاه دیگری آماده و به بهزیستی واگذار شد و مراحل احداث شیرخوارگاه در خوزستان  آغاز شده است و بزرگترین زائرسرای معلولان در مشهد رو به اتمام است که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و موانع ایجاد شده برای خیرین در احداث پروژه‌ها گفت: به عنوان مثال برآورد اولیه برای ساخت بیمارستان ام‌اس 300 میلیارد تومان بود اما این رقم در حال حاضر افزایش بیشتری پیدا کرده است و انتظار ما از دولت این است که در این بخش برای تأمین مصالح خیرین را همکاری کند ضمن اینکه 50 درصد مدارس در سطح کشور توسط خیرین ساخته شده است و این نشان‌دهنده ظرفیت خیرین است که این فرهنگی که در دی‌ماه سال 1377 توسط خیرین پایه‌گذاری شد و افتخار می‌کنیم 15 سال پیش مجمع خیرین سلامت تشکیل شد و هزاران میلیارد تومان به بخش سلامت کشور کمک می‌کنند همچنین جامعه خیرین معلولان تشکیل شد که در ادامه خیرین اقدام به ساخت مسکن برای خانواده‌های دو معلول کردند و در ادامه نیز احداث مسکن برای خانواده‌های یک معلول آغاز شده است به طوری که برای خانواده‌های دو معلول بالغ بر 3300 مسکن ساخته شده است.

نایب ‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور  ادامه داد: بنا داریم 11 هزار مسکن برای خانواده تک معلول احداث کنیم که این کار با همکاری بهزیستی و بنیاد مستضعفان و سایر دستگاه‌ها در حال انجام است و بزودی این واحدها در اختیار جامعه هدف بهزیستی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به ورود مجمع خیرین کشور در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: اخیراً به این مسئله ورود جدی داشته‌ایم البته معضلات اجتماعی به راحتی قابل حل نیست و نیاز به همکاری و مساعدت دستگاه‌های متولی دارد. همچنین برای رفع معضلات اجتماعی ابتدا باید برای جوانان شغل و مسکن فراهم شود و در صورت فراهم شدن این شرایط  قطعاً معضلات اجتماعی و آسیبها کاهش خواهد یافت و ما باید بتوانیم جامعه را از فقر نجات بدهیم.

نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور  با تأکید بر اینکه مجمع خیرین  به هیچ یک از جناحهای سیاسی وابستگی ندارد، گفت:  خیرین در راستای اهداف انقلاب، نظام و رهبری حرکت می‌کنند و هدف آنها خدمت به مردم در هر قسمت از کشور است و خاک این کشور که هزاران شهید در طول تاریخ داده اهدا کرده مقدس است و باید این مسئله مورد عنایت قرار بگیرد.

کارگری با انتقاد از اقدام دولت در رابطه با واریز مبلغ 100 هزار تومان تحت عنوان کمک معیشتی در یک بازه زمانی 4 ماه به تعدادی از خانواده‌ها خاطرنشان کرد: این روش درست نیست چرا که شأن و عزت مردم ایران بسیار بالاتر از این است که دولتمردان این طرح را اجرا می‌کنند و جالب است که آقای رئیس جمهور اعلام می‌کند که ما هر ماه 100 هزار تومان کمک معیشت به بخشی از جامعه می‌دهیم و این سوال مطرح می‌شود که آقای رئیس جمهور با 100 هزار تومانی که شما ماهیانه به عنوان کمک معیشتی به برخی از خانواده‌ها می‌دهید آیا می‌توان یک کیلو گوشت خرید کرد؟ زندگی خوب حق مردم ایران است و دولت متاسفانه همچنان یارانه‌ای که از سالهای قبل 45 هزار و 500 تومان بود را به هر نفر می‌دهد و این پول حتی برای خرید یک کیلوگوشت هم جوابگو نیست و بهتر است به جای این کارها دولتمردان بیایند کارخانجات را تقویت کنند و برای جوانان اشتغال ایجاد کنند و با این روش می‌توان آسیبهای اجتماعی را کاهش داد.

وی تصریح کرد: وظیفه دولتمردان این است که به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه داشته باشند و  چرا باید به گونه‌ای عمل شود که مردم نیازمند کمکهای مؤمنانه باشند و اینگونه کارها مُسَکن است و ما باید به فکر درمان باشیم چرا که ما یک کشور پهناور داریم که منابع خوبی دارد. باید از آن به نحو درست استفاده کرد و مشکلات را با جوانان و نخبگان حل کنیم و درددل‌های مردم را بشنویم ولی متأسفانه شاهد هستیم که مسئولان از مردم فراری‌اند و تا زمانی که مسئول در طبقه شانزدهم و پشت میز خود بنشیند این شرایط همین‌گونه ادامه خواهد داشت.

نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور خاطرنشان کرد: پروژه‌های مجمع خیرین در حال حاضر به اتمام رسیده است ضمن اینکه مجمع خیرین کشور خودش ساخت و ساز نمی‌کند. ما هم اکنون پروژه خوابگاه دانشجویان علوم پزشکی در دست ساخت داریم که قرار است 700 سوئیت در اوین‌درکه احداث شود و در تمام دنیا کار به این گونه است که اگر کسی بخواهد کار خیری انجام دهد همه سازمانها و دستگاه‌ها با آن فرد نیکوکار همکاری می‌کنند. اما در کشور ما برعکس است چرا که در کشور ما مدیران سلیقه‌ای عمل می‌کنند به عنوان مثال در احداث شیرخوارگاه شبیر، شهردار منطقه 15 همکاری لازم را داشت اما می‌خواهیم خوابگاه دانشجویان را برای دختران این مرز و بوم  در منطقه یک احداث کنیم که متاسفانه شهردار منطقه سنگ‌اندازی می‌کند و امیدواریم این رفتار سلیقه‌ای از سوی مدیران تغییر کند و فضای لازم را برای همکاری خیرین فراهم کند و این در حالی است که ما به دنبال ساخت پروژه‌های لاکچری و شخصی نیستیم و انتظار ما همکاری و همراهی است.

کارگری در پایان گفت: در جلسه‌ای که با سعید نمکی وزیر بهداشت داشتیم این موارد عنوان شد و از وزیر بهداشت خواستیم کارگروهی تشکیل دهند تا در صورتی که نیکوکاری بخواهد اینگونه کارها را انجام بدهد با رفتار سلیقه‌ای مدیران روبرو نشود و این کارگروه اقدام به دریافت پروانه و فعالیت‌های عمرانی کند. همچنین از رئیس جمهور و وزاری آینده انتظار داریم که بستر را برای کار خیر فراهم کنند و دولتمردان آینده این توقع را داریم که اگر بخواهند کار خیر در کشور توسعه پیدا کنند و موانعی که در مسیر خیرین وجود دارد را مرتفع کنند و توقع دیگری نداریم.

درخواست از بهزیستی برای پرداخت افزایش 20 درصدی یارانه مراکز شبانه‌روزی
عیدی مددجویان بهزیستی همزمان با مستمری پرداخت می‌شود

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

محمدرضا کارگری، نایب‌رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشورمحمدرضا کارگری نایب رییس هیات مدیره مجمع خیرینمحمدرضا کارگری نایب رییس هیات مدیره مجمع خیرین و علی روحی فردپور هیات مدیره مجمع خیرینمحمدرضا کارگری نایب رییس هیات مدیره مجمع خیرین و علی روحی فردپور هیات مدیره مجمع خیرین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجمع خیرین کشور سازمان بهزیستی مجمع خیرین کشور سازمان بهزیستی هیات مدیره مجمع خیرین برای خانواده کارگری نایب وزیر بهداشت خانواده ها رئیس جمهور هزار تومان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم، که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و روسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

پور ابراهیمی با بیان این که از طرف دیگر در این جلسات تاکید شد که مبنای ما قانون است و ما از دولت چیز جدیدی نخواستیم افزود: از همه مهمتر تاکید همکاران ما در مجلس این بود که ادامه این روند آسیب های بیشتری به همراه دارد و اگر می‌خواهیم ثبات اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، باید به تجارب گذشته و اجرای قوانین توجه جدی داشته باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اعتقاد ما آن است که این نرخ ارز غیررسمی که در حال حاضر در بازار جولان می‌دهد، قابل مدیریت است اظهارکرد: اگر می بینیم وضعیت ما در حوزه قاچاق کالا تشدید شده اما همچنین ارز ترجیحی می‌دهیم با این هدف که مردم با قیمت پایین گوشت و مرغ بخرند ولی این اقلام ضروری با قیمت ۲ تا ۳ برابر قیمت ارز ترجیحی به دست مردم می رسد؛ منطقا باید به این جمع بندی برسیم که ادامه این مسیر به صلاح کشور نیست حتی لازم نیست مجلس ورود کند و با این شرایط دولت، خودش باید در سیاست‌های ارزی تجدیدنظر کند.

پورابراهیمی در پایان با بیان این که مجلس در حال حاضر وارد فرایندی شده است که در آن باید برنامه اجرایی دولت در حوزه سیاست‌های ارزی به مجلس ارائه شود، گفت: در واقع، ما آیین نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی را هم داریم و قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارد و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. بلکه هدف از این جلسات آن است که برنامه اجرایی دولت درباره سیاست‌های ارزی متناسب با این مواردی که گفتیم، سریعتر ارائه شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900208

دیگر خبرها

  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • سرمایه گذاری ۱۰۰هزار میلیارد تومانی برای ۳۵پروژه تجاری ومسکونی در کشور
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان