Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه واشنگتن پُست گزارش داد، کمبود واکسن کرونا در آمریکا باعث شده که دیپلمات‌های واشنگتن از کشورهای خارجی از قبیل روسیه برای دسترسی به واکسن درخواست کمک کنند.

طبق این گزارش، دیپلمات‌های آمریکایی مستقر در کشورهای دارای زیرساخت بهداشتی- پزشکی ضعیف و نرخ بالای شیوع ویروس کرونا از عملکرد مقام‌های آمریکایی مستقر در پایتخت این کشور در زمینه ارائه واکسن کرونا سرخورده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن پست این خبر را به نقل از اسناد و یادداشت‌ها درباره دیدارها و گفت‌و‌گوهای مقام‌های آمریکایی و مصاحبه‌های این روزنامه با مقام‌ها منتشر کرد.

طبق این گزارش، ارائه محدود دوزهای واکسن کرونا رهبران ارشد وزارت خارجه آمریکا را مجبور کرده که «تصمیم‌های سخت و نامطلوبی» بگیرند و از دیپلمات‌های خودشان بخواهند از دیگر کشورها درباره واکسن کرونا درخواست کمک کنند.

واشنگتن پست نوشت: «مدیریت کمبود (واکسن کرونا)، یک چالش ابتدایی و اولیه برای آنتونی بلینکن وزیر خارجه است؛ کسی که وعده داده که "اخلاقیات و اعتماد" به این وزارتخانه را احیا کند».

مقام‌های ارشد آمریکایی به این رسانه خبر دادند، حداقل ۱۳ کشور به واشنگتن پیشنهاد دادند که واکسن‌های «مدرنا» و «فایزر» را با تجهیزات خود این کشورها به دیپلمات‌های آمریکایی مستقر در خارج تزریق کنند و وزارت خارجه آمریکا هم این پیشنهاد را پذیرفته است. این وزارتخانه همچنین در حال بررسی و ارزیابی پیشنهاد از حداقل هشت کشور دیگر هم هست که همین پیشنهاد را به واشنگتن داده‌اند.

مقام‌های آمریکایی به واشنگتن پست خبر دادند، «برخی از پرسنل وزارت خارجه آمریکا در روسیه از مسکو برای دریافت واکسن‌ «اسپوتنیک وی» درخواست کمک کردند. دیپلمات‌های آمریکایی در روسیه بعد از آنکه واشنگتن به آنها اعلام کرد امکان ارسال دوزهای واکسن‌های ساخت آمریکا در آینده نزدیک را ندارد، از مسکو درخواست کمک کردند».

طبق این گزارش، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا واکسن اسپوتنیک وی را تایید نکرده و وزارت خارجه آمریکا به کارکنان و پرسنل خود توصیه‌ نکرده که این واکسن را بزنند اما به آنها اجازه داده با توجه به روند افزایشی تلفات ویروس کرونا، درباره سلامتی‌شان، خودشان تصمیم بگیرند».

یک دیپلمات آمریکایی مستقر در منطقه غرب آسیا که خواست نامش فاش نشود، درباره وضعیت جاری بشدت انتقاد کرد. این دیپلمات به واشنگتن پست گفت: «شرم‌آور است که ثروتمندترین کشور جهان، به اعانه دیگر کشورها در خصوص واکسن نیاز دارد».

بنا بر گزارش این روزنامه آمریکایی، دیپلمات‌های این کشور مستقر در چین از جریحه دار شدن احساسات و شأن‌شان در خصوص درخواست کمک آنها از پکن درباره واکسن کرونا خبر دادند.

واشنگتن پست نوشت: «مقام‌های آمریکایی گفتند که برخی پرسنل این کشور در چین شکایت کرده‌اند که مقام‌های چینی از آنها خواستار تست مقعدی ابتلا به ویروس کرونا شده‌اند چرا که پزشکان چینی معتقد هستند این تست‌ها بسیار موثرتر از تست گرفتن از بینی است».

این روزنامه به سراغ وزارت خارجه آمریکا رفته و نظر این وزارتخانه را درباره شکایت دیپلمات‌های آمریکایی مستقر در چین جویا شد.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که برای حفظ شان پرسنل واشنگتن و طبق اصول کنوانسیون ۱۹۶۱ وین درباره روابط دیپلماتیک، «در حال بررسی همه گزینه‌های منطقی است».

به گفته مقام‌های آمریکایی، به رغم درخواست وزارت خارجه این کشور برای دریافت ۳۱۵ هزار دوز واکسن کرونا، این وزارتخانه تنها به ۲۳ درصد از دوزهای درخواستی رسیده است.

«کارول پرز» سرپرست معاونت وزارت خارجه آمریکا در امور مدیریت طی یک یادداشت به کارکنان وزارت خارجه در ماه جاری اذعان کرد که مشکلاتی در خصووص توزیع واکسن کرونا وجود دارد.

آنتونی بلینکن در اولین سخنرانی برای کارکنان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که ویروس کرونا جان پنج کارمندان آمریکایی و ۴۲ نفر از کارمندان غیر آمریکایی سفارتخانه‌های خارجی واشنگتن را گرفته و تعداد زیادی هم مریض شده‌اند.

دیپلمات‌های آمریکایی مستقر در کشورهای خارجی از یک موضوع دیگر هم شکایت داشته‌اند و آن تبعیض قائل شدن وزارت خارجه آمریکا در زمینه واکسن کرونا برای کارمندان مستقر در خاک این کشور است.

یک دیپلمات آمریکایی مستقر در خارج از این کشور به این روزنامه گفت: «واحدهای پزشکی و بهداشتی ما در حمایت از واکسیناسیون در واشنگتن دی سی از درون تهی شده‌اند».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا روسیه چین تبعیض وزارت خارجه آمریکا مقام های آمریکایی واشنگتن پست ویروس کرونا واکسن کرونا درخواست کمک شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل

روسیه پس از مخالفت آمریکا با تحقیقات دیوان بین‌المللی لاهه در مورد جنایات اسرائیل در غزه و در عین‌حال حمایت آن از حکم این نهاد برای دستگیری «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه را ریاکارانه توصیف کرد.

به گزارش مشرق، روسیه امروز سه‌شنبه مخالفت آمریکا با تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) درباره اسرائیل را «ریاکارانه» دانست و گفت: اما واشنگتن از حکم این دادگاه برای دستگیری رئیس‌جمهوری روسیه حمایت می‌کند.

دیوان کیفری بین‌المللی که می‌تواند افراد را به جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی متهم کند، در حال بررسی حمله ۷ اکتبر حماس و تهاجم نظامی ویرانگر اسرائیل به غزه است که اکنون هفت ماه از آن می گذرد.

کارین ژان پیر سخنگوی کاخ سفید دیروز دوشنبه گفت که آمریکا از تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی درباره اسرائیل حمایت نمی‌کند و معتقد نیست که چنین تحقیقاتی در حوزه قضایی این دادگاه بین المللی باشد.

این در حالی است که جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده سال گذشته تصمیم دیوان بین المللی کیفری برای صدور حکم بازداشت پوتین به دلیل جنگ در اوکراین را موجه دانست.

اما روسیه صدور حکم دیوان بین المللی را علیه پوتین تلاش بی معنی غرب به منظور خدشه دار کردن اعتبار مسکو دانست و جنایات جنگی در اوکراین را رد می کند.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در پستی در تلگرام گفت: واشنگتن کاملا از صدور حکم دادگاه بین‌المللی کیفری علیه رهبری روسیه حمایت می‌کند. اما نظام سیاسی آن مشروعیت همین نهاد را در رابطه با خود و ماهواره‌هایش به رسمیت نمی‌شناسد.

وی سپس موضع آمریکا را از نظر فکری «پوچ» توصیف کرد.

رویترز در ادامه یادآور شد: اگرچه اسرائیل عضو دیوان بین المللی کیفری نیست، اما سرزمین های فلسطینی در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک کشور عضو در حوزه قضایی این نهاد پذیرفته شد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نیز روز جمعه گفت که هر گونه تصمیم دیوان بین المللی کیفری بر اقدامات تل آویو تاثیری نمی گذارد، اما در عین حال این اقدام دادگاه لاهه را اقدامی خطرناک دانست. رسانه های رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این اقدام دیوان بین المللی کیفری گزارش دادند که مقامات اسرائیلی نگران هستند مبادا دادگاه حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر مقامات ارشد کابینه وی را به اتهام نقض قوانین بین المللی بشردوستانه در غزه صادر کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است