Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در جمع منتخبان و برگزیدگان جشنواره علامه حلی(ره) با تاکید بر کاربردی کردن پژوهش‌ها اظهار داشت: یکی از دلایل اصلی عدم اثربخشی کافی پژوهش در میان طلاب حوزه‌های علمیه، انتخاب نکردن موضوعات کاربردی و به‌روز توسط طلاب است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه پژوهش جایگاهی والا در توسعه و تعمیق مرزهای دانش دارد، اضافه کرد: شناخت مشکلات و مسائل جامعه و عرضه راهکار برای حل آنها از سوی دانش پژوهان حوزه‌های علمیه مسئولیت ارزشمند و بسیار خطیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  پویایی، رشد و تقویت نشاط علمی طلاب و رقابت برای تولید آثار فاخر از آثار و برکات جشنواره های علمی برشمرد و ادامه داد: تقویت نشاط علمی و گسترش روحیه پژوهش در بین طلاب جوان از رسالت‌های اصلی جشنواره علامه حلی(ره) است.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی یکی دیگر از کارکردهای جشنواره علامه حلی(ره) سنجش علمی شرکت‌کنندگان دانست و گفت: از این جشنواره به عنوان ابزار علم‌سنج حوزه علمیه می توان بهره جُست و برای ارزیابی سطح علمی حقیقی طلاب نیز مورد استفاده قرار داد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش تبریز مدارس علوم دینی امام جمعه تبریز علامه حلی فارس تبریز جشنواره علمی حوزه علمیه طلاب نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی مدارس علوم دینی امام جمعه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد

عشق به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام از جمله شاخص های مهم شیعه گری است که در ایران اسلامی همواره ساری و جاری بوده است. به همین منظور اساتید و علمای بزرگ در حوزه های مختلف علوم عقلی و نقلی سعی داشته‌اند این محبت و عشق خود به معصومین علیهم السلام  را ابراز کرده و به ساحت ایشان ادای احترام کنند.

استاد فاطمه اعتمادی رحمة الله علیها از جمله اساتید فقید حوزه بود که سالها عمر با برکت خود را صرف بیان فضائل و بیانات آن مواضع رسالت و خزائن علوم نمود.

در کتاب عشق برتر، با تلاش جمعی از پژوهشگران مدرسه علمیه فاطمةالزهرا سلام‌الله‌علیها توس (پژوهش سرای برهان) سعی شده است بخشی از بیانات آن عالمه فاضله را که با موضوع محبت و ولایت اهل بیت علیهم السلام ایراد شده است جمع آوری کرده و بدین وسیله گامی در جهت انتقال این مفاهیم ارزشمند به نسل‌های آینده برداشته شود.

دیگر خبرها

  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است