Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@20:00:48 GMT

پیامدهای مثبت حضور حداکثری

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۵۵۳۴

پیامدهای مثبت حضور حداکثری

خوشبختانه رفتار مردم طی ۴۲سال گذشته نشان‌داده ملت ایران نسبت به تعیین سرنوشت خود حساس بوده و به همین دلیل در این سال‌ها مشارکت چشمگیری را از سوی آنها شاهد بوده‌ایم. علت چنین مشارکتی آگاهی مردم نسبت به آینده خودشان است. در انتخابات گوناگونی که در چهار دهه گذشته در کشور برگزار شده، اقشار مختلف مردم حضور داشتند و چنین حضوری، این پیام مهم را دارد که ملت نسبت به نظام خود وفادار و همچنین نسبت به آینده کشور امیدوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حضور حاکی از ارزش و اهمیتی است که مردم نسبت به مشارکت خود در امور کشور قائلند. یقینا مشارکت فعال در انتخابات احساس مسؤولیت جمعی را افزایش می‌دهد.    احساس مسؤولیت‌جمعی یعنی مردم نسبت به انتخاب خود احساس وظیفه و تکلیف می‌کنند. مردمی که مشارکت گسترده در عرصه‌های مهمی مثل انتخابات داشته‌باشند طبعا نسبت به سرنوشت کشور و جامعه احساس مسؤولیت می‌کنند و در انتخاب خود دقت لازم را به‌کار خواهندبرد تا افراد شایسته و کارآمد را برگزینند. انتخابات حق مردم است و قطعا این حضور در انتخابات آگاهانه است و انتخاب مردم نیز دقیق خواهد بود. گذشته از این با توجه به حضور اقشار مختلف در عرصه‌انتخابات،‌ رفتار قشر سالخورده می‌تواند بر رفتار جوانان و رای اولی‌ها بسیار موثر باشد.   در حال حاضر به لحاظ سنی ایران جزو کشورهای جوان محسوب می‌شود. وجود چنین سرمایه‌ای باعث می‌شود نیروهای جوان با توجه به داشتن انگیزه لازم و در صورت داشتن فرصت و انتخاب مردم با حضور خود در عرصه‌های مختلف سیاسی،اقتصادی و اجتماعی زمینه را برای رفع بسیاری از مشکلات و معضلات کشور فراهم کنند.   مشارکت بالای مردم در عرصه‌های مختلف و همچنین انتخاب افراد صالح و شایسته کشور را در مقابل تهدیدات مختلف داخلی و خارجی مقاوم و مستحکم خواهدکرد. از سویی دیگر برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری نقش مهمی در ناکامی توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران خواهدداشت. گسترش مشارکت و حضور گسترده‌ مردم در انتخابات اهمیت دارد چرا که شور انتخاباتی در کشور و حضور مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند تهدیدهای دشمنان را بی‌اثر کرده و آنها را نا امید کند.  مردم ایران می‌دانند یکی از مهم‌ترین اقدامات برای پیشبرد مسائل کشور و پیگیری اهداف انقلاب و نظام انقلابی حضور حداکثری آنها در عرصه‌انتخابات است. مردم با حضور گسترده خود در انتخابات باعث نقش‌آفرینی بیشتر خود در عرصه اداره کشور خواهندشد.  

بیژن نوباوه نماینده پیشین مجلس / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بیژن نوباوه نماینده پیشین مجلس روزنامه جام جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان