Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  غلامعلی رخشانی مهر امروز در مراسم آغاز چهارمین دور اقدام فراگیر مقابله با مراکز غیرمجاز رمز ارز و تعدیل روشنایی ها گفت:  پیش از این صنعت برق در سطح شرکت های توزیع سراسر کشور، با برگزاری سه برنامه سراسری، برای افزایش پایداری، تاب آوری و پیش گیری از بروز مشکلات در شبکه های توزیع اقدام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص تعداد نیروها و اکیپ های عملیاتی حاضر در این اقدام فراگیر اظهارداشت: بیش از ٥٠٠٠ نفر از نیروهای فنی شرکت های توزیع در قالب افزون بر ١٠٠٠ اکیپ های عملیاتی در قالب  در گروه های ۲ تا ۳ نفره و نفرات پشتیبان، اقدام به رفع مشکلات و بهینه سازی شبکه های توزیع با محورهای تنظیم شده می کنند.


معاون هماهنگی توزیع توانیر درخصوص تعدیل روشنایی معابر نیز گفت: با همکاری صورت گرفته یک میلیون و ۲۰۰ هزار لامپ پرمصرف از میان ۹ ملیون لامپ روشنایی معابر کشور تنظیم و یا جمع آوری شد که با این اقدام در حدود ۳۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه جویی شد.رخشانی مهر در زمینه این دوره از اقدام فراگیر نیز گفت: این برنامه با هدف تعادیل و تنظیم روشنایی معابر و مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در دو روز متوالی اجرا خواهد شد.


رخشانی مهر استفاده از کنتورهای فهام و تنظیم ساعات های نجومی مدارات روشنایی و یک درمیان کردن چراغهای روشنایی معابر را از دیگر محورهای این برنامه سراسری عنوان کرد و گفت:در کنار مقابله با دستگاه های رمز ارز غیرمجاز که به نوعی تجاوز به حقوق مردم تلقی می شود، توسعه بکارگیری نرم افزار برق من در اخذ گزارش های مردمی نیز در دستور کار این برنامه سراسری خواهد بود.

 

ایسنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: لامپ پرمصرف رمزارز اقتصاد جام نیوز روشنایی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر

سرهنگ احسان مومنی با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات ساکن گفت: تخلفات ساکن جزو آن‌دسته از تخلفاتی است که گرچه حادثه‌ساز محسوب نمی‌شود، اما هم می‌تواند منجر به حوادث رانندگی غیرقابل جبران شده و هم سبب اخلال در روند ترافیک می‌شود، از این رو پلیس برخورد با آن را در راستای روانسازی ترافیک و همچنین پیشگیری از وقوع تصادفات در دستورکار خود قرار داده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تخلف در محل ممنوعه، پارک دوبل، توقف در پیاده‌رو و ... جزو تخلفات ساکن محسوب می‌شود، گفت: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهور نسبت به اعمال قانون این تخلفات اقدام می‌کنند. علاوه بر آن از چند سال پیش تعدادی از خودرو‌های پلیس راهور تهران بزرگ نیز به دوربین ثبت تخلفات مجهز شده و از این طریق نیز نسبت به برخورد با تخلفات ساکن اقدام می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرحی جدید برای برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور پایتخت در حال آماده‌سازی موتورسیکلت‌های مجهز به دوربین ثبت تخلفات است. دوربین نصب شده بر روی این موتورسیکلت‌ها قابلیت ثبت تخلفات ساکن و جریمه متخلفان را داراست. در حال حاضر چند دستگاه از این موتورسیکلت‌ها آماده شده و پس از طی مراحل فنی و دریافت کد‌های مربوطه بر تعداد این موتورسیکلت‌های دوربین‌دار افزوده شده و این موتور‌ها نیز همچون خودرو‌های دوربین‌دار اقدام به جریمه خودرو‌های دارای تخلفات ساکن خواهند کرد.

مومنی درباره اینکه آیا دوربین‌های نصب شده بر روی موتورسیکلت‌ها تنها امکان ثبت تخلفات ساکن را دارند، گفت: در فاز اول، این دوربین‌ها نسبت به اعمال قانون و ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد. اما این دوربین‌ها قابلیت ثبت هر نوع تخلفی را دارند و بسته به برنامه‌نویسی آن، می‌توانند دیگر تخلفات را نیز ثبت کنند؛ لذا ممکن است در آینده از این دوربین‌ها برای ثبت دیگر تخلفات رانندگی نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه اعمال قانون مکانیزه تخلفات رانندگی، درصد خطا و دیگر چالش‌های ممکن را کاهش می‌دهد، گفت: در مواردی مشاهده شده که پارک یا توقف یک خودرو در محل نامناسب، منجر به وقوع تصادفی شدید و حتی مرگبار شده است. همچنین تخلفات ساکن سبب کندی تردد و ایجاد ترافیک می‌شود و برخورد پلیس نیز در همین راستا انجام می‌شود. طرح برخورد با تخلفات ساکن در سال ۱۴۰۳ نیز با جدیت در معابر پایتخت اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار آب در روستای توتک مروست
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود