Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:32:05 GMT

پذیرش ۲۰ هزار دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه آزاد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۶۲۴۱

پذیرش ۲۰ هزار دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه آزاد

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، علاء‌الدین بروجردی با بیان اینکه در دنیای امروز موضوع دانشجویان بین‌المللی برای دانشگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: حدود ۵ میلیون دانشجوی بین‌المللی در کشورهای مختلف مشغول تحصیل هستند. به عنوان مثال سالانه ۴ تا ۵ هزار دانشجو از کشورهای افغانستان و عراق در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به رشد قابل توجه پذیرش دانشجوی بین‌المللی در این دانشگاه، اظهار داشت: تعداد دانشجویان بین‌المللی غیرمقیم ورودی امسال با نیمسال مشابه سال گذشته در مقاطع مختلف تحصیلی بیش از ۴۰۰ درصد رشد داشته است. در سال گذشته ۲ هزار دانشجوی خارجی غیرمقیم و در سال جاری حدود ۲۰ هزار شامل ۹ هزار دانشجو در مهرماه و حدود ۱۱ هزار دانشجوی خارجی غیرمقیم در ترم بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش شده‌اند.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در پذیرش دانشجوی بین‌المللی رقابتی جدی وجود دارد. البته تأثیرگذاری دانشگاه در پذیرش دانشجو بسیار مهم‌تر از جذب دانشجوی بین‌المللی است که در این زمینه باید بتوانیم سفیران ایرانی خبره‌ای تربیت کنیم.

وی با اشاره به اهمیت مهیا شدن زیرساخت‌های لازم برای پذیرش و جذب دانشجوی غیرایرانی، گفت: ابتدا باید زیرساخت‌ها به خوبی مهیا شود تا اقدامات مؤثر و باکیفیت برای جذب دانشجو انجام گیرد.

بروجردی با تأکید بر اهمیت توسعه صنعت کشاورزی، اظهار داشت: ۳ درصد بذر موردنیاز کشور در داخل تولید می‌شود و ۹۷ درصد دیگر از سایر کشورها وارد می‌شود. این موضوع بسیار مهمی است و بخش قابل توجهی از پژوهش‌های دانشگاهی باید برای رفع نیازها و چالش‌های موجود در رشته کشاورزی صورت گیرد. با ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت، می‌توان در جهت توسعه و پیشرفت صنعت کشاورزی گام‌های مؤثری برداشت.

در این نشست مدیران گروه‌های آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی به ارائه مطالبی در خصوص ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود واحدهای این استان برای گسترش و توسعه رشته‌ها جهت پذیرش دانشجوی غیر ایرانی پرداختند.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو علاءالدین بروجردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو علاءالدین بروجردی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجو علاءالدین بروجردی اخبار کنکور دانشگاه آزاد اسلامی دانشجوی بین المللی پذیرش دانشجو هزار دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند