Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@23:53:01 GMT

۱۶ واحد تولیدی در ایلام از تعطیلی نجات یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۶۲۷۳

۱۶ واحد تولیدی در ایلام از تعطیلی نجات یافت

دادستان استان ایلام گفت: از ابتدای سال تا کنون ۹۶ جلسه جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌ فعال برگزار شده و از تعطیلی ۱۶ واحد تولیدی نیز جلوگیری شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار، "افشار خسروی‌زاد" ،دادستان ایلام گفت: در پی فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و همچنین بخشنامه و دستورالعمل‌های صادره از سوی ریاست قوه قضاییه و دادستانی کل کشور در خصوص پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال، جلسات متعددی با حضور دستگاه‌های متولی و بانک‌‌های عامل در کارگروه ویژه حمایت از تولید از ابتدا سال 1399 جهت جلوگیری از تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی و همچنین بازگرداندن برخی از واحدهای راکد به چرخه تولید برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای تحقق بخشیدن به منویات رهبری با پیگیری‌های صورت گرفته امحال تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه با این پیگیری‌ها از تعطیلی ۱۶ واحد تولیدی جلوگیری شده است.

تشکیل ۹۶جلسه جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی

دادستان ایلام با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون ۹۶ جلسه با حضور ادارات و بانک‌های عامل جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌ فعال برگزار شده است، گفت: واحدهای تولیدی سپهر نیلگون، فدک سبز، مرغداری مرادخانی، کوشاب غرب، کشتارگاه دره‌شهر، کارخانه الکل بدره، کودشیمیایی دهلران، کارخانه آرد ایوان، سیلو ایوان، شرکت پرریس نخ، کارخانه نازکام دره‌شهر، معراج نخ، کیان نخ، کارخانه تولید خوراک دام وطیور دره‌شهر، کارخانه پدالکلی ایلام و کارخانه ذوب فلزات از مواردی است که در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته‌ و اقدامات لازم جهت فعالیت آنها انجام شده است.

خسروی‌زاد اظهار کرد: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای حفظ رونق تولید و امنیت اقتصادی و همچنین تداوم فعالیت‌های اقتصادی واحدهای تولیدی و صیانت از سرمایه گذاری مشروع، تلاش می‌شود، زمینه بازگشت سایر واحدهای تولیدی به چرخه تولید فراهم شود و پیگیری‌های لازم در این باره در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.
وی افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.
علایی تصریح کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد