Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا هنری روز پنجشنبه در چهارمین گردهمایی میثاق نامه عدالت و امنیت پایدار در بم افزود: دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه در راستای اصل ۱۵۶ قانون اساسی، گام دوم انقلاب و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی تدوین و اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه به منظور بهره گیری بیشتر از فعالیت نهادهای مردمی تدوین شده است، ادامه داد: پس از انتصاب آیت الله رییسی به عنوان ریاست قوه قضاییه نقطه عطفی در این قوه ایجاد شده و در مرحله نخست دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه مبتنی بر سند تحول قضایی تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری ازوقوع جرم قوه قضائیه با تاکید بر این مطلب که دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه نقطه عطفی در این قوه به شمار می رود، اظهار داشت: بر اساس این دستورالعمل زمینه حضور ورود تمامی نهادهای مردمی، سمن ها، گروه های جهادی و انجمن ها در کلیه فرایندهای رسیدگی فراهم شده است.
هنری با اشاره به این مطلب که اعتقاد قلبی ریاست قوه قضاییه بر مشارکت صد در صدی مردم در قوه قضاییه است، ادامه داد: هر جا کار را به مردم محول کرده ایم، موفق بوده ایم و در این دستورالعمل نیز زمینه مشارکت نهادهای مردمی در سیاست گذاری و مشارکت در تدوین اجرای طرح ها و برنامه ها فراهم شده است.
وی به تعریف سامانه ای الکترونیکی به منظور ثبت نام نهادهای مردمی، سمن ها و گروه های جهادی در راستای همکاری و اجرای دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه اشاره و بیان کرد: تمامی نهادهای مردمی، سمن ها و گروه های جهادی پس از ثبت نام در این سامانه، می توانند در تمامی زمینه های صلح و سازش، نظارت بر اجرای قوانین و حمایت از بزه دیدگان ورود و همکاری داشته باشند.
مدیرکل پیشگیری‌های مردمی و مشارکت‌های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تاکید بر این مطلب که بر مبنای نگاه ریاست قوه قضاییه باید ۷۰ درصد وظایف ذاتی قوه قضاییه را با استفاده از ظرفیت های مردمی اجرایی کنیم، گفت: یکی از نگرانی های قوه قضاییه حجم بالای ورودی پرونده ها است که با استفاده از ظرفیت های مردمی می توان این مشکل را رفع کرد.
هنری به راه اندازی و فعال سازی سامانه سجام نیز اشاره کرد و گفت: اطلاعات این سامانه بسیار محرمانه و یکی از نکات مثبت آن این است که تمام دادستان ها و مقامات اجرایی استان می توانند گزارشات ارسالی از سوی دیده بان ها را مشاهده کرده و  دستورات لازم برای پیگیری موضوعات را صادر کنند.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی دادگستری کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی دادگستری کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی دادگستری کرمان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اخبار کنکور دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • انتقاد از دستورالعمل صادر شده توسط یک مسئول در قوه قضاییه:طبق قانون اساسی نمی‌توانید ثبت شکایت و دادخواست از دولت را ممنوع کنید
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • کشف بیش از ۴۴۰۰ سلاح گرم در کرمان
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه