Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@14:00:46 GMT

ماجرای تشکیل واحد شنود درجنگ تحمیلی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۶۵۳۱

صفحه اینستاگرام مرزوبوم بخشی از کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس و روایت علی اسحاقی، مسئول واحد جنگ الکترونیک سپاه، از تشکیل واحد شنود در جنگ تحمیلی را منتشر کرد.

بنده با اکثر فرماندهان رفاقت داشتم. واحد شنود در عملیات های ثامن الائمه و طریق القدس، آوازه خیلی بلندی پیدا کرد و فعالیت این واحد برای فرماندهان جالب توجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودشان هم در فکر تهیه و تدارک مثلا یک پست شنود در مجموعه های خودشان بودند. من نیازهایم را با فرماندهان لشکرهای اصفهان، تهران، شیراز و آذربایجان و کسانی که خیلی به آنها نزدیک بودم مطرح می کردم.

به احمد کاظمی گفتم که حاج احمد، شما اگر یک فرد مخابراتی به درد بخور عراقی در لشکرت اسیر شود، چه کارش می کنی؟ گفت اگر به دردم بخورد، اول پیش خودم نگهش میدارم و اگر به دردم نخورد، حتما او را به شما می دهم. بعد من همین انگیزه را تقویت کرده بودم؛ دسته بندی کرده و گفته بودم که آقا، تا این رده را شما پیش خودت نگه دار و اگر در اسرا اپراتور چنین وسایلی بود، چون شما وسایلش را ندارید، نگهش ندارید. او را به ما بدهید. البته پناهنده ها نیز از این قاعده مستثنی نبودند.

یک سری معیارهایی بود که  دوستان( مرکز بازجویی اسرا) به ما می گفتند و ما براساس آنها پناهنده را ارزیابی می کردیم. اگر می دیدیم این فرد هم تخصص واحد شنود را دارد، هم دانش دارد، هم انگیزه دارد، هم مورد اعتماد و اطمینان است، او را به کار می گرفتیم. ما عرب زبان آموزش ندادیم و از معاودین عراقی استفاده می کردیم؛ یعنی ایرانی هایی که در عراق بودند و از سال ۱۳۴۸ به بعد رانده شدند و داخل ایران آمدند، یا از پناهنده های عراقی با سطح سواد بالا که متخصص الکترونیک هوایی، زمینی، دریایی یا زرهی بودند، استفاده می کردیم. حتما می بایست متخصص این سیستم ها می بودند. اگر جنگ الکترونیک بلد نبودند، در کار، جنگ الکترونیک را یادشان می دادیم. سه نفر داشتیم که دکترا داشتند و به کمک ما آمدند. آنها تحلیل نبرد، تحلیل سیستم ها و تجزیه و آنالیز سیستم ها را خوب بلد بودند.

 ⁩یکی از آنان آدم بسیار متمول و متمکنی بود. در کویت زندگی می کرد، اما به خاطر نظام جمهوری اسلامی با زندگی اش به ایران آمد. حقوق تعدادی از مجاهدین عراقی ما را او می داد؛ یعنی مجموعه سیستم سپاه و بیت المال حقوق اینها را نمی داد. این آدم هوای این بچه ها را داشت و حقوق آنها را می داد، امکانات میداد و ما بعد از فتح المبین، این چارت را عملی و پیاده کردیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اینستاگرام دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایران جنگ تحمیلی دفاع مقدس کویت اینستاگرام واحد شنود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| چرا ماجرای نیکا شاکرمی برای بی‌بی‌سی مهم است؟

مهدی کشت‌دار، مدیرعامل خبرگزاری میزان  در توییتی به دلایل اهمیت ماجرای نیکا شاکرمی برای شبکه‌های معاند پرداخت و نوشت: از آرمیتا عباسی برایشان آبی گرم نشد اما پرونده نیکا شاکرمی برایشان اهمیت بسیاری دارد...

دیگر خبرها

  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • وحیدی: «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است/ باید از ناهنجاری‌های تحمیلی جلوگیری شود
  • عکس| چرا ماجرای نیکا شاکرمی برای بی‌بی‌سی مهم است؟
  • گفت و شنود/ نیگه دار!
  • نجات زن بمی پس از چهار روز از بین دو دیوار
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد