Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا صمدی روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از مرحله نخست کارخانه گندله سازی مادکوش که به صورت ویدئوکنفرانسی به دستور رییس جمهوری افتتاح شد، افزود: در حال حاضر با تحقق ۱۰ درصد این آرمان، از جوانان بومی و مستعد ایرانی امید دارد تا با حمایت‌های دولت این هدف را محقق نمایند.
وی بیان داشت: شرکت خصوصی مادکوش به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ سرمایه گذاری ارزی با تسهیلات ۱۵۷میلیون یورو و سه هزار میلیار ریالی دریافتی از صندوق توسعه ملی و بانک صنعت و معدن این طرح را تکمیل کرده است که یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت فولاد مادکوش اظهارداشت: قرار گرفتن در مجاورت آب‌های آزاد، دسترسی به شبکه ریلی، اسکله تخلیه و بارگیری مواداولیه و محصولات صادراتی و کارخانه‌های مصرف کننده محصولات این طرح از مزیت‌های مهم این کارخانه است.
وی اضافه کرد: مقرر بود که این شرکت فولادی امروز به پنج میلیون تن تولید دست یابد و در زنجیره خود حداقل ۲  و نیم میلیون تن تولید کنسانتره درنظر گرفته بود اما بدلیل نداشتن اعتماد به بخش خصوصی در آن مقطع زمانی این فرصت را از ما گرفت.
صمدی یادآورشد: اکنون که توانستیم نشان دهیم بخش خصوصی می‌تواند در کنار دولت این گام را بردارد و امروز در مقابل اعتماد نظام به این بخش، کارنامه خوبی به جای گذاشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد مادکوش در بندرعباس گفت: ظرفیت فولاد مادکوش در مرحله نخست ۲ و نیم میلیون تن و در مرحله دوم به پنج میلیون تن می‌رسد و با افزایش ظرفیت‌های پیش بینی شده می‌توانیم تا هفت میلیون تن تولید را در این مجتمع داشته باشیم.
صمدی همچنین با اشاره به هدف ۵۵ میلیون تنی تولید فولاد در کشور ابرازداشت: هدفگذاری نهایی این کارخانه که در سال ۹۲ آغاز شد، تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در منطقه ویژه صنایع انرژی بر معدنی و فلزی خلیج فارس است که نیازمند حمایت دولت از بخش خصوصی است.
مدیرعامل شرکت فولاد مادکوش در بندرعباس اظهارداشت: مرحله دوم گندله سازی کارخانه مادکوش و مجتمع تولید سه و چهار دهم میلیون تنی آهن اسفنجی و بریکت نیز امروز با دستور رییس جمهوری آغاز شد.
وی در پایان گفت: این شرکت فولادی بر خود می‌بالد که بتواند به عنوان یکی از  کارآفرینان، همیشه در تحقق اهداف والای صنعتی موثر باشد.
مرحله نخست شرکت گندله سازی مادکوش در بندرعباس با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن گندله آهن در سال و با سرمایه گذاری ۲۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۳۶۰ نفر به بهره برداری رسید.
  این کارخانه با هدف تولید پنح میلیون تن گندله در سال در ۲  مرحله در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار مستقر در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس راه اندازی شد.
شرکت مادکوش از زیرمجموعه‌های گروه گسترش سرمایه گذاری بین المللی ارزش است که راه اندازی این مجتمع کاری بسیار مهم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در هرمزگان است

برچسب‌ها فولاد توسعه ایران اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی هرمزگان بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد توسعه ایران اقتصاد مقاومتی فولاد توسعه ایران اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی هرمزگان بندرعباس اخبار کنکور فولاد مادکوش شرکت فولاد میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • قهرمان سابق لیگ به یک شرط دوباره مدعی می‌شود
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت