Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۳۰ بهمن نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

کنترل حملات نقرس با چند راهکار ساده

نقرس به صورت یک حمله ناگهانی بروز می‌کند، این حملات می‌توانند به مفاصل، تاندون‌ها و بافت‌های دیگر آسیب برسانند.

عوارض عجیبی که پس از چندماه بهبود یافتن از کرونا بروز می‌کند

سازمان بهداشت جهانی ابراز نگرانی کرد که عوارض پسا کرونا در بهبودیافتگان، ممکن است به دلیل بزرگی اپیدمی بر سلامت جهانی تأثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آکنه روزاسه؛ از قرمزی و برآمدگی پوست تا تورم چشم و ورم ملتحمه

آکنه روزاسه یکی از بیماری‌های بسیار رایج پوستی که می‌تواند باعث کاهش اعتماد به نفس افراد شود.     تینیا؛ بیماری که در کمین افراد ورزشکار است بیماری قارچی تینیا می‌تواند باعث درگیر شدن پوست افراد جوان و ورزشکاران شود.
    سندرم رِت؛ اختلال ژنتیکی دردناکی که دختران را درگیر می‌کند   سندرم رِت یک اختلال نادر ژنتیکی است که باعث ناتوانی‌های فیزیکی و ذهنی می‌شود. انتهای پیام/  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلینیک آنلاین سلامت بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • اختلال در سامانه وام فرزندآوری و سردرگمی متقاضیان
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند