Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@17:16:29 GMT

تکمیل 38 درصد حصارکشی در مرز پاکستان و ایران

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۸۰۷۰

تکمیل 38 درصد حصارکشی در مرز پاکستان و ایران

وزیر کشور پاکستان گفت: عملیات حصارکشی نوار مشترک مرزی با جمهوری اسلامی ایران ۳۸ درصد تکمیل شده و پیش بینی می‌شود این طرح تا خردادماه (ژوئن) به اتمام برسد.

به گزارش ایرنا، وب سایت انگلیسی زبان «عرب نیوز» روز پنجشنبه این اظهارات را به نقل از «شیخ رشید احمد» طی مصاحبه با این رسانه عنوان کرد و نوشت: حصارکشی مرزهای پاکستان با ایران در حال اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور پاکستان با اشاره به تکمیل ۸۹ درصد حصارکشی مرزهای این کشور با افغانستان، اظهار داشت: ۳۸ درصد حصارکشی مرزهای ما با ایران نیز تکمیل شده و این طرح تا ماه ژوئن امسال (خرداد) به اتمام می‌رسد.

وی سوء استفاده عناصر قانون گریز از خلاء‌های موجود در نوار مشترک مرزی، قاچاق و دیگر فعالیت‌های غیرقانونی را چالش‌های پیش روی پاکستان خواند و تاکید کرد که با تکمیل طرح حصارکشی این موارد نیز کنترل خواهد شد.

شیخ رشید احمد درخصوص پویش دولت پاکستان برای سرکوب عناصر مرتبط با فعالیت قاچاق کالا و سوخت به ویژه در ایالت بلوچستان به عنوان استان همجوار مرزی با سیستان و بلوچستان ایران، گفت: اسلام‌آباد متعهد است تا جلوی قاچاق سوخت را به هر قیمتی بگیرد.

وزیر کشور پاکستان درخصوص تحولات منطقه‌ای، روابط این کشور با متحدان عرب از جمله عربستان و روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا افزود: روابط پاکستان با چین فوق العاده است و ما هرگز نسبت به اهمیت فراوان این روابط غافل نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: ما خواستار بهبود روابط با آمریکا در دوره ریاست جو بایدن هستیم اما حفظ این روابط همراه با اهمیت روابط پاکستان با چین و جلوگیری از هرگونه آسیب به آن خواهد بود.

سخنگوی ارتش پاکستان بیست و دوم دیماه امسال طی یک نشست خبری در مقر فرماندهی ارتش در شهر راولپندی به تداوم طرح حصارکشی مرزهای مشترک این کشور با ایران اشاره کرد و گفت: نتایج بسیار امیدوار کننده‌ای از مراقبت از مرزهای مشترک و پروژه حصار کشی دریافت کرده‌ایم.

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان نیز ۲۱ آبان ماه امسال در جریان یازدهمین سفر رسمی خود به پاکستان گفته بود، جمهوری اسلامی ایران اقدام‌های اسلام آباد و ارتش این کشور برای تامین امنیت و مراقبت از مرزهای مشترک را قابل اطمینان می‌داند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Egp

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حصارکشی مرزهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند