Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@08:42:44 GMT

چین: استراتژی جدید ناتو را تفکر جنگ سرد است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۹۵۸۶

سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (پنجشنبه) گفت، به روزرسانی پیشنهادی برای مفهوم استراتژیک ناتو که خواستار مهار چین از نقطه نظر رشد جهانی آن شده است، یادآور لفاظی جنگ سرد است و هیچ جایگاهی در جهان مدرن ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، به دنبال نخستین روز از نشست‌های آنلاین وزرای دفاع ناتو، ینس استولتنبرگ دبیرکل این نهاد نظامی تاکید کرد که مفهوم استراتژیک ائتلاف از سال ۲۰۱۰ نیازمند به روزرسانی است چرا که "فضای امنیتی به طور اساسی تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" او خواستار بازنگری در موضع ناتو در خصوص ظهور چین و روابط وخیم با روسیه شد.

هوآ چونیینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشستی مطبوعاتی گفت: من این اظهارات را یادآور تفکر جنگ سرد می‌دانم. چین به دنبال یک مفهوم توسعه مسالمت‌آمیز است. استراتژی نظامی ما تدافعی است. چین جزو سازندگان جهان بین‌المللی و حافظ نظم بین‌المللی به شمار می‌رود. ما در تلاش‌ها برای برقراری صلح جهانی مشارکت داشته‌ایم و به این کار ادامه خواهیم داد. توسعه چین فرصت‌هایی را برای کل جهان فراهم می‌کند.   

این سخنگو تاکید کرد که چین به پیگیری توسعه مسالمت‌آمیز ادامه خواهد داد.

سخنگوی وزارت خارجه چین ابراز امیدواری کرد که ناتو یک موضع عینی، مثبت و باز در قبال توسعه چین اتخاذ کند و همچنین مشارکت بیشتری در صلح و ثبات جهانی داشته باشد. او افزود: در جهان مدرن، تفکر جنگ سرد هیچ آینده‌ای ندارد.

ویدیو کنفرانس وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار شد. سه محور این نشست، بررسی توافق آمریکا – طالبان درباره خروج تمام نیروهای خارجی از افغانستان تا اول مه، برنامه ۲۰۳۰ ناتو و مفهوم استراتژیک جدید و افزایش بیشتر در هزینه‌های نظامی اعضای ائتلاف بود.

منبع: الف

کلیدواژه: جنگ سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۹۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • شهامت و جسارت در دل جوانان ایرانی جوانه زد
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • باید در هر دو نیمه با صلابت بازی کنیم/ تفکر ما باید جهانی باشد
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است