Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیام طبرسی گفت: ضرورتی ندارد افراد به محض اینکه تب کردند به بیمارستان مراجعه کنند اگر فردی تنگی نفس شدید داشت و تب مستمر و طولانی در خود مشاهده کرد باید بیمارستان برود.

به گزارش برنا؛ پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به علائم واریانت انگلیسی گفت: علائم ویروس کرونای جهش یافته هیچ تغییری نکرده است و کماکان مانند گذشته تب و تنگی نفس از علائم شاخص آن است منتهی تفاوت آن شدت ابتلای آن است یعنی فردی که به این ویروس مبتلا شود شدیدتر بیمار می‌شود و همچنین احتمال مرگ و میر آن بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اینکه اخیرا مدام به مردم هشدار می‌دهند در صورت مشاهده اولین علامت به بیمارستان مراجعه کنند درست نیست یعنی ضرورتی ندارد افراد به محض اینکه تب کردند به بیمارستان مراجعه کنند اگر فردی تنگی نفس شدید داشت و تب مستمر و طولانی در خود مشاهده کرد به جای خود درمانی باید به بیمارستان مراجعه کند و تحت درمان قرار بگیرد.

طبرسی تصریح کرد: به افرادی که در خانه علائم خفیف دارند توصیه می‌کنم استراحت کنند، مُسکن مصرف کنند و مایعات فراوان بنوشند، در این صورت 80 درصد بیماری آنها بهبود پیدا می‌کند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درمورد وضعیت فعلی ICU بیمارستان‌ها گفت: متاسفانه این روزها تخت‌های ICU در حال پُر شدن است و تخت‌های بیمارستان‌هایی که مخصوص کرونا است، پُر شده اما امیدواریم دوباره به پیک نرسیم تا بیمارستان‌های دیگر نیز درگیر بیماری کرونا شوند.

او ضمن هشدار به بهبودیافتگان کرونا افزود: هرکسی که کرونا گرفته است باز هم امکان ابتلایش به این ویروس وجود دارد درواقع احتمال ابتلای مجدد وجود دارد و این افراد نباید خیالشان راحت باشد چرا که یا ممکن است ویروس انگلیسی را بگیرند یا اینکه به فرم قبلی ویروس مبتلا شوند البته قابل ذکر است که عنوان کنم لفظ انگلیسی درست نیست چون به هرحال ویروس جهش پیدا می‌کند و همین ویروسی هم که در ایران بوده اکنون دچار تغییر شده است بنابراین امکان ابتلای مجدد به آن وجود دارد.

طبرسی درمورد افرادی که این روزها باید بیشتر مراقب باشند، تصریح کرد: بیشترین آمار مرگ و میر مربوط به افرادی بالای 60 سال است بنابراین این افراد باید بسیار مراقب باشند همچنین کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، بیماران کلیوی مزمن، بیماران قلبی و عروقی، مبتلایان به دیابت، چاقی و کسانی که نقص ایمنی دارند باید بسیار مراقب باشند و حدالامکان از حضور در مجامع خودداری کنند و استفاده از ماسک را نیز فراموش نکنند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری مهم ترین راه انتقال کرونا را قطرات تنفسی عنوان کرد و افزود: راه اصلی انتقال ویروس کرونا قطرات تنفسی است و راه‌های دیگر مانند انتقال از سطوح ثابت شده نیست و اهمیتی ندارد اما مردم باید مراقب باشند دست‌های خود را دائم شست و شو دهند چون اگر دستانشان آلوده باشد و به چشم خود بزنند به ویروس مبتلا می‌شوند.

طبرسی با بیان اینکه می‌خواهد واکسن ایرانی را تزریق کند، گفت: از آنجایی که عضو کمیته علمی واکسن کوویران هستم و برای جلب اعتماد مردم می‌خواهم واکسن ایرانی تزریق کنم واکسن روسی را نزدم اما سایر همکارانم که واکسن روسی تزریق کردند عارضه خاصی تاکنون نداشتند فقط تب و بدن درد داشتند که جزء علائم طبیعی تزریق واکسن است. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان مسیح دانشوری کرونا پیام طبرسی کرونای انگلیسی بیمارستان مراجعه مراقب باشند تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور