Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@22:07:14 GMT

حداقل ۲۴ نفر به کرونای انگلیسی مبتلا شده اند

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۶۱۱۰۷

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: آمار ابتلای افراد به ویروس کرونای انگلیسی تا ساعت ۲۱ امشب حداقل به ۲۴ نفر در ۴ استان رسیده است و ۴ نفر فوت شده اند.

او افزود: افراد مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی در ۴ استان کشور سنین پایینی داشته اند و به مراتب فوت شدگان ناشی از این ویروس کم سن‌تر از میزان مبتلایان به ویروس کرونای انگلیسی بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی تصریح کرد: در حال حاضر پیش بینی ما این است که ویروس کرونای انگلیسی در همه جای کشور موجود است و مردم باید شرایط را هشدار آمیز و نه ترسناک فرض کنند.

او گفت: به کادر بهداشت و درمان دستور داده شده تا هر مورد جدیدی از کرونا را که دیدند فرض را بر ویروس کرونای انگلیسی بگذارند مگر اینکه خلاف آن ثابت شود، همچنین از مردم خواهشمندیم که به محض دیدن علائم کرونا هر چه سریع به پزشک مراجعه کنند.

مشاهده ویروس کرونای انگلیسی در ۴ استان

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: در ۴ استان تهران، البرز، قزوین و خوزستان موارد ابتلایی به ویروس کرونای انگلیسی دیده شده و با توجه به اینکه امروز ویروس کرونا به بالاترین میزان افزایش پیدا کرده و میزان تست‌های مثبت هم نسبت به روز‌های گذشته بیشتر شده بنابراین باید فرض کنیم که پراکندگی ویروس کرونای انگلیسی در تمام نقاط کشور وجود دارد.

حریرچی اظهار کرد: افراد باید همان اقداماتی که برای در امان ماندن از ویروس کرونا مانند شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و اجتناب از تردد را انجام می‌دادند رعایت کنند و بعد از مشاهده علائم کرونا باید هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه شود.

او با بیان اینکه نباید هیچ اقدام توصیه شده توسط افراد غیر مجرب و غیر کادر بهداشتی و درمانی انجام شود، تاکید کرد: جوانان و کودکان نباید در مسئله ویروس کرونای انگلیسی ساده انگاری کنند چرا که این دو گروه از افراد بیشتر مستعد ابتلا به آن هستند و می‌توانند هم خود و هم اطرافیان را به کام مرگ بکشانند.

حریرچی در ادامه بیان کرد: موارد بستری ۵ الی ۱۷ ساله ناشی از ابتلا به ویروس کرونا افزایش یافته و این موضوع از ۴ درصد در استان تهران به ۱۱ درصد رسیده است، همچنین در زمینه موارد مراجعه سرپایی و بستری شده کودکان زیر ۱۲ سال هم آمار‌ها افزایش یافته است.

او گفت: موضوع مهم و خطرناک این است که قابلیت سرعت انتقال و سرایت پذیری ویروس کرونای انگلیسی بسیار بیشتر از نوع سابق آن است و در عرض چند روز هم فرد و هم اطرافیان را به کام مرگ خواهد کشید.

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: مطابق اطلاعات جدید و اعلام سازمان جهانی بهداشت افرادی که قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده اند احتمال ابتلای مجدد به ویروس کرونای انگلیسی در آن‌ها وجود دارد.

او گفت: احتمال دارد در مورد ویروس سابق و ویروس جدید هم تناوب در علائم وجود داشته باشد، یعنی اگر فردی در حال حاضر به ویروس کرونای انگلیسی مبتلا باشد ممکن است تا یک ماه بی علامت باشد و بعد از آن علائم خود را به صورت شدید نشان دهد.

حریرچی در پایان یادآوری کرد: گفتنی است که تا رسیدن به ایمنی جمعی ناشی از واکسیناسیون باید تمام اقدامات بهداشتی از سوی همه افراد رعایت شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس کرونای انگلیسی ویروس کرونای انگلیسی ویروس کرونا ۴ استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد