Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مریخ نورد ناسا به نام Mars Perseverance به معنی استقامت، بیش از یک دهه ساخت آن به طول انجامیده و وزنی بیش از یک تن دارد، هنگامی که به سیاره سرخ برخورد کند با محموله‌های ارزشمند زیادی وارد آن خواهد شد. در میان این فناوری کاملاً جدید، یک هواپیمای بدون سرنشین وجود دارد که قرار است اولین هواپیمایی باشد که به سیاره دیگری پرواز می کند: هلی‌کوپتر Ingenuity به معنی «نبوغ».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

`پرواز نبوغ یک پرواز آزمایشی است  و این برای اولین بار است که پرواز به سیاره دیگری آزمایش می‌شود اما بدون شک موفقیت آن، زمینه را برای کاوش بلند پروازانه در سیاره سرخ هموار خواهد کرد . هاوارد گریپ ، خلبان ارشد هوانورد نبوغ در آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا (JPL) در بیانیه ای گفت: «برادران رایت نشان دادند که پرواز در جو زمین با استفاده از هواپیمای آزمایشی امکان پذیر است .با "نبوغ" ، ما در تلاشیم که همین کار را برای مریخ انجام دهیم.»

نبوغ،  ماموریتی جدا از مریخ نورد دارد و هرچند در حال حاضر در داخل مریخ نورد Perseverance (استقامت) قرار گرفته  اما بعد از برخورد با مریخ، آن دو از هم جدا خواهند شد. ناسا اعلام کرده است کاوشگر مریخ ۲۰۲۰ پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین رباتی خواهد بود که تاکنون به اعماق فضا ارسال شده است. بزرگترین وسیله نقلیه‌ای که به مریخ ارسال شده، هفته جاری روی سیاره فرود می‌آید و مأموریتی ۲ ساله را برای جستجوی نشانه‌های زندگی و آماده سازی سفر فضانوردان آغاز می‌کند.

مت والاس ، معاون مدیر پروژه مریخ 2020 در JPL ، در یک کنفرانس خبری گفت: «مریخ نورد «استقامت» بیش از بیست دوربین را حمل می کند و هلی‌کوپتر نبوغ دارای دو دوربین مخصوص به خود است. ما در اینجا روی زمین می‌توانیم از ابتدا تا انتهای سفر آن‌ها را از طریق این دوربین‌ها مشاهده کنیم.»

او همچنین بیان کرد: «ابتکار ساخت و ارسال هلی‌کوپتر به مریخ یک کار پرخطر و همچنین پرفایده است. این چیزی است که ما آن را امتحان نکرده‌ایم و همیشه احتمال وجود یک مشکل در چنین مواقعی وجود دارد. اما دقیقا به همین دلیل است که ما چیزی را آزمایش می‌کنیم و در صورت بروز حادثه از آن درس می آموزیم.»

روپانی نوشت: «نبوغ و درخشش افرادی که سخت تلاش می‌کنند تا از چالش‌های سفرهای بین سیاره‌ای عبور کنند، همه ما را قادر می‌سازد که شگفتی‌های اکتشافات فضایی را تجربه کنیم.نبوغ همان چیزی است که به مردم اجازه می‌دهد کارهای شگفت انگیز را انجام دهند.»

بیست و هشت هزار دانش آموز در سراسر ایالات متحده مقاله هایی ارائه داده و اسامی را برای جدیدترین مریخ نورد ناسا ​​پیشنهاد داده‌اند. سرانجام پیشنهاد الكساندر ماتر كلاس هفتم كلاس هفتگی ویرجینیا ، انتخاب شد و این مریخ نورد، Perseverance به معنی استقامت نام گرفت.

بیشتر بخوانید

فضاپیمای باری روسیه در مدار قرار گرفت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضاپیما مریخ نورد ناسا مریخ نورد کاوشگر فضایی مریخ نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید

ماه و سیاره زحل پانزدهم اردیبهشت در یک راستا قرار می‌گیرند، این پدیده از اصفهان نیز قابل رصد است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ماه و سیاره زحل شنبه -پانزدهم اردیبهشت- در یک راستا قرار می‌گیرند، به طوری که ماه ۲۵ روزه از زاویه ۵۰ دقیقه‌ای جنوب سیاره زحل عبور می‌کند؛ این پدیده از اصفهان در آسمان سحر قابل مشاهده خواهد بود و ساعت ۰۲:۴۱ -دو ساعت و ۳۰ دقیقه قبل از خورشید- طلوع می‌کنند، سپس به ارتفاع ۲۲ درجه بالاتر از افق جنوب شرقی می‌رسند و حدود ساعت ۰۴:۳۴ نیز از دسترس خارج می‏‌شوند.

ماه در قدر منفی ۱۱.۲ و سیاره زحل در قدر ۱.۰ هر دو در صورت فلکی دلو قرار خواهند داشت، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

نزدیک شدن ماه و سیاره زحل به یکدیگر

ماه و سیاره زحل شنبه -پانزدهم اردیبهشت- به هم نزدیک خواهند شد و فقط در فاصله ۴۴.۷ دقیقه قوسی از یکدیگر قرار خواهند داشت، از بعضی نقاط جهان ماه ۲۵ روزه از مقابل زحل عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌کند؛ ماه و سیاره زحل ساعت ۰۲:۴۱ -دو ساعت و ۳۰ دقیقه قبل از خورشید- طلوع می‌کنند، سپس به ارتفاع ۲۲ درجه بالاتر از افق جنوب شرقی می‌رسد و حدود ساعت ۰۴:۳۴ نیز از دسترس خارج می‏‌شوند.

ماه در قدر منفی ۱۱.۲ و سیاره زحل در قدر ۱.۰ هر دو در صورت فلکی دلو قرار خواهند داشت، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

غیبت قمری زحل

ماه شنبه -پانزدهم اردیبهشت- از مقابل سیاره زحل عبور می‌کند، این اختفای ماه از قطب جنوب قابل مشاهده است، این غیبت فقط در بخشی از جهان قابل مشاهده خواهد بود، زیرا ماه آن‌قدر به زمین نزدیک است که موقعیت آن در آسمان تا دو درجه در سراسر جهان متفاوت است؛ این پدیده از اصفهان قابل رؤیت نخواهد بود.

اختفای ماه فقط از بخش کوچکی از سطح زمین قابل مشاهده است؛ از آنجا که ماه بسیار نزدیک‌تر از دیگر اجرام آسمانی به زمین است، موقعیت دقیق آن در آسمان با توجه به موقعیت دقیق شما در زمین، به دلیل اختلاف منظر بزرگ آن متفاوت است.

نزدیک شدن ماه و سیاره نپتون به یکدیگر

ماه و سیاره نپتون شنبه -پانزدهم اردیبهشت- به یکدیگر نزدیک می‏‌شوند، به طوری که در فاصله ۱۴.۵ دقیقه قوسی از هم قرار می‌گیرند، در بعضی از نقاط جهان ماه ۲۶ روزه از مقابل نپتون عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌شود؛ نزدیک شدن ماه و سیاره نپتون از اصفهان قابل مشاهده نخواهد بود، زیرا این دو جرم در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهند رسید و زمان سحر نیز بیش از ۱۰ درجه بالاتر از افق نخواهند بود.

ماه در قدر منفی ۱۰.۷ و سیاره نپتون در قدر ۷.۹ هر دو در صورت فلکی حوت قرار دارند، این دو جرم به قدری از یکدیگر جدا هستند که در میدان دید تلسکوپ قرار نمی‌گیرند، اما با چشم غیرمسلح یا دوربین دوچشمی قابل رصد خواهند بود.

غیبت قمری نپتون

ماه شنبه -پانزدهم اردیبهشت- از مقابل سیاره نپتون عبور می‌کند و یک غیبت ماه ایجاد می‌کند و از کشورها و مناطقی از جمله شرق استرالیا، نیوزیلند، تاسمانی و غیره قابل مشاهده است؛ این غیبت فقط در بخشی از جهان قابل مشاهده خواهد بود، زیرا ماه آن‌قدر به زمین نزدیک است که موقعیت آن در آسمان تا دو درجه در سراسر جهان متفاوت است؛ این پدیده از اصفهان قابل رؤیت نخواهد بود.

اختفای ماه فقط از بخش کوچکی از سطح زمین قابل مشاهده است؛ از آنجا که ماه بسیار نزدیک‌تر از دیگر اجرام آسمانی به زمین است، موقعیت دقیق آن در آسمان با توجه به موقعیت دقیق شما در زمین، به دلیل اختلاف منظر بزرگ آن متفاوت است.

کد خبر 750399

دیگر خبرها

  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • ماه و سیاره مریخ به یکدیگر نزدیک می‌شوند
  • از وطنم ایران تا شب‌نورد؛ با تارِ لطفی + فیلم
  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • مخالفت سوئد با تحقیقات بین‌المللی درباره انفجار «نورد استریم»
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • نبوغ ستاره‌ اسپانیایی در خدمت مرد یونانی!