Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مهدی یعقوبی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در مراسم بهره برداری از پیشرفته‌ترین تصفیه‌خانه فاضلاب غشایی کشور در مشهد،گفت: فضای سبز شهری عاملی برای زیست پذیر کردن شهر‌ها برای شهروندان است و در مشهد این مهم مورد توجه است و استفاده از گونه‌های بومی و مناسب با شرایط اقلیمی در اولویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: برای آبیاری فضای سبز نیز در این کلانشهر استفاده از پساب تصفیه شده مورد تاکید است لذا با توجه به قرار گرفتن کلانشهر مشهد در اقلیم خشک و محدودیت‌های منابع آب، در سال ۹۶ ساخت نخستین و بزرگترین تصفیه خانه محلی فاضلاب کشور در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: ساخت هفت تصفیه خانه محلی فاضلاب در دستور کار است که امروز تصفیه خانه چهل بازه به بهره برداری می‌رسد.

یعقوبی بیان کرد: این تصفیه خانه با فرایند پیشرفته و ترکیبی از تصفیه بیولوژیکی فاضلاب و غشایی با اعتبار بیش از ٢٣٠ میلیارد ریال و تامین اعتبار از سوی بخش خصوصی آماده بهره برداری شد.بیشتربخوانید محرومیت ۷۰ درصدی شبکه جمع‌آوری فاضلاب در خراسان رضوی


او با بیان این که خروجی این تصفیه خانه بسیار با کیفیت است تصریح کرد: این تصفیه خانه در هر ثانیه ۵۰ لیتر پساب تولید می‌کند و در مجموع با استفاده از این مقدار پساب تولید شده حدود ۵۰ هکتار از فضای سبز شهر به صورت روزانه آبیاری خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد تاکید کرد: این تصفیه خانه طی مراحل پیش تصفیه، تصفیه فیزیکی، تصفیه بیولوژیکی، فیلتراسیون غشایی و گندزدایی، فاضلاب ورودی را به پساب دارای کیفیت بسیار مطلوب به منظور آبیاری فضای سبز شهر مشهد تبدیل می‌کند و فضای اشغال کمتر، کیفیت عالی پساب خروجی و راندمان بسیار بالا در تصفیه فاضلاب، از مزایای این روش تصفیه نسبت به سایر روش‌های تصفیه قدیمی است.

محمد حسین ودیعی عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: یکی از بحران‌های جدی در کشور بحران آب و آلودگی هواست و استفاده بهینه از منابع آبی مورد تاکید است و مدیریت شهری و شورای شهر مشهد روی این موضوع تمرکز کرده است و ساخت تصفیه خانه‌های محلی در دستور قرار گرفت.

او افزود: تصفیه خانه محلی چهل بازه دارای خصوصیات و ویژگی‌های مهمی است و می‌تواند چشم انداز مطلوبی برای توسعه فضای سبز به شهروندان مشهدی ارائه دهد.

 عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: کلانشهر مشهد نیازمند توجه ملی است و بسیاری از پروژه‌های کلان در این کلانشهر با بودجه شهرداری قابل اجرا نیست.

  انتهای پیام//ز.ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصفیه خانه فاضلاب شهرداری مشهد آلودگی هوا تصفیه خانه بهره برداری شهر مشهد فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است