Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی چمبر عضو شورای مرکزی اصلاح طلبان با اشاره به حضور برخی نام‌ها در نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان به عنوان نامزد نهایی این جریان برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: ساز و کار جبهه اصلاح طلبان در حال نهایی شدن است، این اسامی مطرح شده هم نامزدهایی هستند که حزب ندا در تلاش برای حضور آنها در انتخابات است و احتمالا اقبال بالایی هم خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اعلام محمدجواد ظریف مبنی بر عدم حضورش در انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در عالم سیاست همه چیز ممکن است، اما صحبت‌های حزب ندا هنوز منجر به پذیرش از سمت از طرف او نشده است، ما در حال رایزنی هستیم و امیدواریم که بتوانیم او را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری متقاعد کنیم.

چمبر تصریح کرد: معتقدم که استقبال خوبی از حضور ظریف در انتخابات پیش رو صورت خواهد گرفت، اما نمی‌توان درباره اینکه ظریف یا سید حسن خمینی مورد استقبال بیشتری قرار بگیرند نظر داد، زیرا این امر ملزم به این است که تمام نفرات شمرده شوند، ولی ظریف چهره‌ای است که مورد استقبال اصلاح طلبان و اعتدالیون قرار خواهد گرفت.

عضو شورای مرکزی اصلاح طلبان با اشاره به مطرح شدن نامزدهای مستقل توسط هر یک از احزاب اصلاح طلب گفت: این اتفاق خوبی است که احزاب نامزدهای حزبی خود را معرفی کنند. ما اگر یک حزب اصلاح طلب و یا اصولگرای فراگیر داشتیم، نوعی رقابت درون جریانی مشابه اتفاقاتی که در سایر کشورها رخ می‌دهد به وجود می‌آمد، اما الان اتفاق بدی نیست که هر یک از احزاب گزینه‌ها و برنامه‌های خود را اعلام کنند و با توجه به اقبال آنها در جامعه در فضای چند هفته مانده به انتخابات به برآیند افکار عمومی به یک جمع بندی برسند.

فعال اصلاح طلب تصریح کرد: هنوز اصلاحات به مرحله معرفی نامزد نرسیده ‌است و این امر نیاز به زمان دارد، باید در ابتدا گزینه های مطرح شده حرف‌های خود را با افکار عمومی مطرح و سفرهای خود را با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی آغاز کنند و در نهایت چند هفته مانده به انتخابات دید که اقبال به کدام سمت بیشتر است.

او در پاسخ به این سوال که آیا جریان اصلاحات هنوز مانند گذشته مشکل کشور را سیاست خارجی می‌داند؟ گفت: معتقدم که حتی مشکل سیاست خارجی ما هم به سبب نابسامانیِ نظام تدبیر در کشور است، البته درست است که نظام سلطه مشکلاتی برای ما ایجاد کرده اما حتی در حوزه‌هایی که می‌توانستیم بهتر عمل کنیم نظیر مشکلات منطقه ضعف‌هایی داشته ایم که به نظام سیاست گذاری ما باز می‌گردد.

چمبر بیان کرد: مهم‌ترین مسائل ایران ورای مسائل حوزه‌ای نظیر سیاست خارجی، سلامت و آموزش است، معتقدم که مهم‌ترین نگرانی کشور این است که ما بتوانیم در یک فضای سیاسی سالم و به دور از هرگونه مسائل سخت گیرانه تمام افکار عمومی کشور را متوجه مسائل کرده و از دل آن تصمیم بگیریم که کدام یک از مسائل اولویت دارد.

عضو شورای مرکزی اصلاح طلبان در پاسخ به این سوال که آیا رفتن اصلاح طلبان به سمت محمدجواد ظریف به معنی اولویت بیشتر مسائل سیاست خارجی برای آنهاست؟ گفت: قاعدتا به همین مفهوم است. اما به طور شفاف باید گفت که در کشور ما وضعیت قانون احزاب و قانون انتخابات‌مان مشکلات بیشتری از مسائل سیاست خارجی برای ما ایجاد کرده است، اگر ظریف بتواند اجماع کلی ایجاد کند می‌تواند در این زمینه هم موثر باشد، یعنی مهم‌تر از افراد رویکردها موثر هستند. در حال حاضر هنوز نظام دیپلماسی ما شفاف نبوده و جایگاه احزاب مشخص نیست، بنابراین وقتی نظام انتخاباتی ما خود دچار چالش است نمی‌تواند چالش‌های اصلی کشور را حل و فصل کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اسلام قلعه قیام مردم تبریز گادوین منشا لیله الرغائب سی سخت زلزله اصلاح طلبان ظریف انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 اسلام قلعه قیام مردم تبریز گادوین منشا لیله الرغائب سی سخت زلزله انتخابات ریاست جمهوری اصلاح طلبان سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۱۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: آقای نصیری یک آدم افراطی است که نه آن طرف حرف‌هایش درست بود و نه این طرف حرف صحیحی زده که بخواهد نمایندگی کسی از اصلاح‌طلبان را برعهده داشته باشد.

به گزارش ایلنا، غلامحسین کرباسچی مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن، در تحلیل مصاحبه‌ی اخیر مهدی نصیری با بی‌بی‌سی گفت: من اصلا ایشان را آدم متعادلی نمی‌دانم که بخواهد طرح و رویکردی بدهد. ایشان یک زمانی شاگرد آقای شریعتمداری در کیهان بود، آنقدر فحاشی و ناسزا به همه اصلاح‌طلبان و شخصیت‌های محترم از جمله مرحوم آقای هاشمی، آقای خاتمی و همین آقای تاج‌زاده و امثال آقای تاج‌زاده کرد و حالا آدم باید چه روحیه و رویی داشته باشد که حالا با این حد از افراط یک مرتبه این طرف صفحه بیاید.

وی ادامه داد: آقای نصیری یک آدم افراطی است که نه آن طرف حرف‌هایش درست بود و نه این طرف حرف صحیحی زده که بخواهد نمایندگی کسی از اصلاح‌طلبان را برعهده داشته باشد. در آن طرف هم، اگر کسی از مخالفین نظام سوابق ایشان را بررسی کنند، می‌فهمند که ایشان آدم متعادلی نیست.

کرباسچی اظهار داشت: کسی حرف او را حساب نمی‌کند که بخواهد چنین طرحی بدهد. حالا موضع‌گیری‌های اصلاح‌طلبان، به ویژه شخص آقای تاجزاده و آقای موسوی خیلی مشخص است به نظرم ایشان تعادل ندارد و لازم نیست درباره آن صحبت شود.

نصیری می‌خواهد خودش را مطرح کند که از گردونه حذف نشود

وی در پاسخ به این سوال که طرح این موضوع از سوی آقای نصیری دارای چه اهدافی است، گفت: آقای نصیری آدمی است که می‌خواهد خودش را مطرح کند و حرف‌های شاذ می‌زند. زمانی فکر می‌کردم ایشان از طرف همین آدم‌های افراطی مأموریت دارد تا طوری حرف بزند که اگر حرف‌های معقولی زد، جایگاهی پیدا نکند و بگویند فلانی بهترین حرف را برای بی اعتبار کردن حرف‌های انتقادی صحیح می‌زند.

کرباسچی تصریح کرد: اهداف خاصی پشت این موضوع نمی‌بینم و فقط می‌خواهد خودش را مطرح کند که از گردونه حذف نشود. سوابق او آنچنان است که برای آدم‌های اصلاح‌طلب خیلی روشن بوده و کسی حرف‌های ایشان را به بهای بهشت نمی‌دهد. سعی می‌کند حرف‌های تندتری بزند که جایگاهی برای خودش جذب کند.

نصیری فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد

وی گفت: نصیری آن زمانی هم که در کیهان و پیش آقای شریعتمداری بود و جا‌های عمومی کشور در دست آنان قرار داشت، فضاحتی علیه شخصیت‌های ملی، مذهبی و فرهنگی به وجود آورد و آن همه توهین، ناسزا و تهمت علیه آن افراد زد که آن زمان هم معلوم بود که ایشان تعادل ندارد. در حال حاضر هم به دنبال همان مسیر است فقط ورق را برگردانده است. می‌داند که کسی به او وقعی نمی‌گذارد و جایگاهی ندارد، می‌خواهد این سمت افراط را بگیرد تا دیگران به حرف او گوش بدهند.

کرباسچی تاکید کرد: به نظر من آقای نصیری نه جایگاهی در محافل اصلاح‌طلب‌ها دارد، با توجه به سوابق ایشان، برانداز‌ها می‌فهمند که فقط به درد همین تبلیغات در رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی می‌خورد که مثلا حرف تازه‌ای زده شود. در هر صورت ایشان جایگاهی ندارد.

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟